Trubica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Izbrisani ? Tudi tule se razprava vleče kot jara kača.. kot v parlamentu.. za bruhat , ko poslušaš poslance ene in druge strani... V tem primeru nisem na nobeni strani.. "sem nekaj vmesnega"... Sem za kaznovanje raznih Aksentijevićev, vseh koristoljubcem.. sem za povračilo škode tistim, ki jim je bila storjena krivica.. nisem za "pavšalne poravnave"... Jaz se referenduma ne bom udeležila, ker smatram , da človekove pravice ne sodijo na referendum !! To je že DOLOČENO in ZAPISANO !! In da lahko že en sam glas izglasuje zakon x!x Sramota , volilni prag bi moral biti tudi pri teh vrstah referendumov 50 %... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Ja, ja.. nisem pravnica... nekatere besede mogoče res preveč "nestrokovno" razmetavam... Torej, še enkrat, kot razumem jaz.. Ta referendum je zakonodajni , mar ne ? In za ta tip referenduma velja, da je dovolj , da se ga udeleži samo 1 volivec.. , tak je to... Pač ni obvezna udeležba 50 % volilnih upravičencev , kar pri nekaterih referendumih je .. Zato pa so šle "skozi" železnice, pa OBP, ... pa nikjer ni bilo 50 % volilnih upravičencev .. x!x x!x To ti je to.. Tko jaz to razumem.. Hja, kaj pa VSE SO človekove pravice .. Jara kača.. sto pravnikov .. sto mnenje.. Kaj šele mi, ubogi nevedneži Je ravno včeraj nekdo rekel (JJ v parlamentu ?) , da stalno prebivališče ni človekova pravica, pa mu je nekdo drug (LDS mislim) takoj oporekal , da je v ustavi zapisano... bla.. bla... ".. da mi nikče ne sme vzeti tistega, kar mu je država dala... .. (Prosto po Prešernu..)"... Sicer smo pa vsi "poklicno deformirani"... še dobro, da vs vojem krogu nimam nobenih "fohmanov".. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Lucifer - daj pridi kdaj se v kaksno drugo temo, da se malo sprostis med nami - ves kolk smo kul! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Pa seveda, a si vido da mogoće slabo govorim slovenštinu. Saj vem da bi me rad spravu kanclager ker ne znam govoričiti slovenštino. Saj jaz to vem.Saj vidim, da v svojem obupu in pomanjkanju argumentov iz sebe delaš še večjega idiota, kakor si že. Za tebe sem bil vedno. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Po tvoje bi moral biti ustavni sodnik Himmler najbrž, ali kaj Ali je tale tvoja laž edini argument, ki si ga sposoben sproducirati? To je bilo zgolj ugibanje glede na tvojo nestrpnost do drugače mislečih. Verjamem da se enačiš z njim. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 In če je naša oblast že pri volilnem sistemu izigrala ustavno sodišče, res ne vidim ovire, da bi tudi tukaj sprejeli ustavni zakon in rešili problem tako, da bi uvedli individualno preverjanje.Ravno prej si spodbijal odločbo ustavnega sodišča. No no ne samo da si nestprnež ampak tudi svetohlinski. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Res čudno se ta svet vrti. Haider na KOroškem si nabira točke s ksenofobijo do Slovencev, Janša pa s ksenofobijo do "čefurjev". Nič kaj lepa slika, ne za KOrošce in ne za Slovence. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Res čudno se ta svet vrti.Haider na KOroškem si nabira točke s ksenofobijo do Slovencev,Janša pa s ksenofobijo do "čefurjev".Nič kaj lepa slika, ne za KOrošce in ne za Slovence.vedno je vsak poskrbel najprej zase, da si je lahko ovekovečil želje in ambicije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Tale tema vedno bolj postaja tema...Ubrisani... Ob piru bi se mrbit več zmenli... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ok ok... relaksacija...dihaj... na eno rožico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 zanimivo:v nedeljo bo referendum; nevem če bom šelampak zanimivo tudi izjava ministra g.Ropa, da ga tut on ne bo obiskal in g.Drnovšek tudi ne ..in ravno oni porivajo˝fulk volit referendim, ki je vredem 600M sit :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 .. jaz ne grem, ker nisem v Sloveniji... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 zanimivo: ..in ravno oni porivajo˝fulk volit referendim, ki je vredem 600M sit :o|o: demokracija je to, da jo lahko tudi bojkotiraš. A je potem to demokracija ali ne??? :xx!: :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 .. jaz ne grem, ker nisem v Sloveniji... Kje si že ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Majica..., kje imas pa hlace? Zmeri na seb! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Majica..., kje imas pa hlace? Zmeri na seb! Sem mislila, da si jih izbrisal-a... V Italiji Stane... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Sem mislila, da si jih izbrisal-a... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Sem mislila, da si jih izbrisal-a... naslov teme.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Sem mislila, da si jih izbrisal-a... naslov teme.. Ti si začela... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Majica..., kje imas pa hlace? Zmeri na seb! Sem mislila, da si jih izbrisal-a... V Italiji Stane... Dove Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Ne. To so samo tvoje laži in podtikanja. Jaz sem zelo strpen do drugače mislečih, ti si pa zelo nestrpen do drugače mislečih, pa še neumen po vrhu. Ravno prej si spodbijal odločbo ustavnega sodišča. No no ne samo da si nestprnež ampak tudi svetohlinski. Spet lažeš. Jaz sem spodbijal pristransko in za Slovenijo škodljivo odločbo Ribičičevega ustavnega sodišča. To pa ni enakovredno objektivni odločbi poštenega in objektivnega ustavnega sodišča. Svetohlinec in hinavec si TI. Hehehe. Lucifer moj prjatu. Kako si kaj Podtikanje je tvoja specialnost . Se pravi lahko te označim za nestrpneža, svetohlinca ter za podtikalca . Tisto tvoje ponavljanje samo kaže na to, da ti je zmanjkalo besed . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Ti sicer ves čas poskušaš speljati pozornost na to, kar ti pišeš, ampak ti ne uspeva. Pri izbrisanih ni nobene ksenofobije. Enostavo tisti, ki ste za izbrisane nimate argumentov. Mi se zavzemamo za individualno obravnavo, kar pomeni, da tisti, ki se jim je res zgodila krivica, jim jo bodo popravili, ostalim pa ne. Kaj češ. S temo o čefurjih si pri nas v Sloveniji vsaj za 10 let prepozen. Takrat je bilo to še aktualno, sedaj pa ne več. Zato ti tudi ne rata speljati teme v tisto smer, kot želiš. Si boš moral kaj drugega izmisliti. Prav zanimivo je, kako je lahko nekdo tako neumen, kot ti, da res verjame, kaj piše. Svoje čaše je bil Janša grešni kozel, pa je očitno spet ratal. Propaganda LDS je žal še vedno učinkvita, ampak k sreči vedno manj... Da sploh ne bomo govorili o tem, kakšni cepci so izpadli zagovorniki izbrisanih. Todorovič naj bi govoril izredno dobro slovensko... Dobra šala... Tisti, ki je druge zmerjal z rasistom, je sam najhujši rasist.Zanikaš da si ksenofob, a uporabil si besedo čefur. . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 jaz sem pa tik ob meji z Italijo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 ... združitev uradno potrjena.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Zanikaš da si ksenofob, a uporabil si besedo čefur. .Potem sta pa ksenofoba predvsem vidva z Mickom... Ksenofob si samo ti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.