Skoči na vsebino

Izbrisani

majica

Recommended Posts

Izbrisani ? Tudi tule se razprava vleče kot jara kača.. kot v parlamentu.. za bruhat , ko poslušaš poslance ene in druge strani... V tem primeru nisem na nobeni strani.. "sem nekaj vmesnega"... Sem za kaznovanje raznih Aksentijevićev, vseh koristoljubcem.. sem za povračilo škode tistim, ki jim je bila storjena krivica.. nisem za "pavšalne poravnave"...

Jaz se referenduma ne bom udeležila, ker smatram , da človekove pravice ne sodijo na referendum !! To je že DOLOČENO in ZAPISANO !! In da lahko že en sam glas izglasuje zakon x!x x?x Sramota , volilni prag bi moral biti tudi pri teh vrstah referendumov 50 %...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 897
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, ja.. nisem pravnica... nekatere besede mogoče res preveč "nestrokovno" razmetavam... Torej, še enkrat, kot razumem jaz..

Ta referendum je zakonodajni , mar ne ? In za ta tip referenduma velja, da je dovolj , da se ga udeleži samo 1 volivec.. :O: :O: , tak je to... Pač ni obvezna udeležba 50 % volilnih upravičencev , kar pri nekaterih referendumih je .. Zato pa so šle "skozi" železnice, pa OBP, ... pa nikjer ni bilo 50 % volilnih upravičencev .. x!x x!x To ti je to.. Tko jaz to razumem..

Hja, kaj pa VSE SO človekove pravice x?x x?x .. Jara kača.. sto pravnikov .. sto mnenje.. Kaj šele mi, ubogi nevedneži :eek:

Je ravno včeraj nekdo rekel (JJ v parlamentu ?) , da stalno prebivališče ni človekova pravica, pa mu je nekdo drug (LDS mislim) takoj oporekal , da je v ustavi zapisano... bla.. bla... ".. da mi nikče ne sme vzeti tistega, kar mu je država dala... .. (Prosto po Prešernu..)"...

Sicer smo pa vsi "poklicno deformirani"... še dobro, da vs vojem krogu nimam nobenih "fohmanov".. xDDx

Lucifer - daj pridi kdaj se v kaksno drugo temo, da se malo sprostis med nami - ves kolk smo kul! x^x x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pa seveda, a si vido da mogoće slabo govorim slovenštinu. Saj vem da bi me rad spravu kanclager ker ne znam govoričiti slovenštino. Saj jaz to vem.

Saj vidim, da v svojem obupu in pomanjkanju argumentov iz sebe delaš še večjega idiota, kakor si že.

Za tebe sem bil vedno.

Ja sam ka mali pao s lipe

Po tvoje bi moral biti ustavni sodnik Himmler najbrž, ali kaj  x?x

Ali je tale tvoja laž edini argument, ki si ga sposoben sproducirati?

To je bilo zgolj ugibanje glede na tvojo nestrpnost do drugače mislečih. Verjamem da se enačiš z njim.

In če je naša oblast že pri volilnem sistemu izigrala ustavno sodišče, res ne vidim ovire, da bi tudi tukaj sprejeli ustavni zakon in rešili problem tako, da bi uvedli individualno preverjanje.

Ravno prej si spodbijal odločbo ustavnega sodišča. No no ne samo da si nestprnež ampak tudi svetohlinski.

Res čudno se ta svet vrti.

Haider na KOroškem si nabira točke s ksenofobijo do Slovencev,

Janša pa s ksenofobijo do "čefurjev".

Nič kaj lepa slika, ne za KOrošce in ne za Slovence.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Res čudno se ta svet vrti.

Haider na KOroškem si nabira točke s ksenofobijo do Slovencev,

Janša pa s ksenofobijo do "čefurjev".

Nič kaj lepa slika, ne za KOrošce in ne za Slovence.

vedno je vsak poskrbel najprej zase, da si je lahko ovekovečil želje in ambicije x:Dx

zanimivo:

v nedeljo bo referendum; nevem če bom šel

ampak zanimivo tudi izjava ministra g.Ropa, da ga tut on ne bo obiskal in g.Drnovšek tudi ne :eek: ..in ravno oni porivajo˝fulk volit referendim, ki je vredem 600M sit :o|o:

zanimivo:

:eek: ..in ravno oni porivajo˝fulk volit referendim, ki je vredem 600M sit :o|o:

xvokx xzzzx xzzzx xzzzx demokracija je to, da jo lahko tudi bojkotiraš. A je potem to demokracija ali ne??? :xx!: :sori: :o|o: x?x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Majica..., kje imas pa hlace?  x:Dx

Zmeri na seb! x;)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Sem mislila, da si jih izbrisal-a...  x:Dx

x?x x?x x?x x?x

Sem mislila, da si jih izbrisal-a...   x:Dx

x?x x?x x?x x?x

naslov teme.. x^x

Ti si začela... x:Dx x;)x :vragec:

Guest sstane
Majica..., kje imas pa hlace?  x:Dx

Zmeri na seb! x;)x

Sem mislila, da si jih izbrisal-a... x:Dx

V Italiji Stane... x:Dx x8Dx

Dove :8):

Ne. To so samo tvoje laži in podtikanja. Jaz sem zelo strpen do drugače mislečih, ti si pa zelo nestrpen do drugače mislečih, pa še neumen po vrhu.

Ravno prej si spodbijal odločbo ustavnega sodišča. No no ne samo da si nestprnež ampak tudi svetohlinski.

Spet lažeš. Jaz sem spodbijal pristransko in za Slovenijo škodljivo odločbo Ribičičevega ustavnega sodišča. To pa ni enakovredno objektivni odločbi poštenega in objektivnega ustavnega sodišča.

Svetohlinec in hinavec si TI.

x:Dx x:Dx x:Dx Hehehe. Lucifer moj prjatu. Kako si kaj x?x

Podtikanje je tvoja specialnost :palec: x^x . Se pravi lahko te označim za nestrpneža, svetohlinca ter za podtikalca x^x .

Tisto tvoje ponavljanje samo kaže na to, da ti je zmanjkalo besed x;)x .

Ti sicer ves čas poskušaš speljati pozornost na to, kar ti pišeš, ampak ti ne uspeva. Pri izbrisanih ni nobene ksenofobije. Enostavo tisti, ki ste za izbrisane nimate argumentov. Mi se zavzemamo za individualno obravnavo, kar pomeni, da tisti, ki se jim je res zgodila krivica, jim jo bodo popravili, ostalim pa ne.

Kaj češ. S temo o čefurjih si pri nas v Sloveniji vsaj za 10 let prepozen. Takrat je bilo to še aktualno, sedaj pa ne več. Zato ti tudi ne rata speljati teme v tisto smer, kot želiš. Si boš moral kaj drugega izmisliti.

Prav zanimivo je, kako je lahko nekdo tako neumen, kot ti, da res verjame, kaj piše. Svoje čaše je bil Janša grešni kozel, pa je očitno spet ratal. Propaganda LDS je žal še vedno učinkvita, ampak k sreči vedno manj...

Da sploh ne bomo govorili o tem, kakšni cepci so izpadli zagovorniki izbrisanih. Todorovič naj bi govoril izredno dobro slovensko... Dobra šala... Tisti, ki je druge zmerjal z rasistom, je sam najhujši rasist.

Zanikaš da si ksenofob, a uporabil si besedo čefur. x:Dx x:Dx x:Dx .

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...