Skoči na vsebino

Izbrisani

majica

Recommended Posts

• Komentarji 897
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Narobe. Lucifer je KSENOFOB, Volkec pa ni.  :vragec:  x:Dx

Narobe. Volkec ni KSENOFOB, jaz pa SEM. Volkec je največji car na svetu. Vse babe ga imajo rade, pa ful je svobodomiselen človek. Še jaz sem bom zaljubil v njega. Ful ga imam rad. Res mi je žal, da sem ga užalil. Oprosti mi Volkec.

Ja točno se strinjam s tabo x:Dx x:Dx x:Dx . Končno si povedal eno dobro besedo za mene Lucifer. Saj sem vedel da si kul :palec: . Saj ti vse oprostim.

x:Dx x:o)x x:Dx x:o)x

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

Pa, saj sem vedla da moram priti med "izbrisance" in ubrisance... x:Dx x:Dx ...

Človek bi rekel, hvala bogu, da je konec .. ampak, jaz se bojim, da je to šele začetek.. JJ je dobil zagon in sedaj bo enostavno začel štancati refrendumska vprašanja, mi pa spet ne bomo šli .... "kretenizmov", za katere bi morala poskrbeti politika x!x , saj za to jih pa mamo , da nam furajo državo... Blajk, vsi so ti isti.. Le zakaj nihče ne predpiše obvezno 51% udeležbo vseh volilnih upravičencev, pa da pol vidimo voljo ljudstva x?x ....

Novi referendumi se že napovedujejo... mi pa bogati državljani... kot ovce.. bebebebeb...

Le zakaj nihče ne predpiše obvezno 51% udeležbo vseh volilnih upravičencev, pa da pol vidimo voljo ljudstva    x?x ....

Definitivno in čimprej x!x

Me zanima...kako bi izluščili 51%... x;)x

Po sistemu...ti ja...ti nujno...tebi ni treba... do 51%... x:o)x x;)x x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Heehe, modreci že iščejo izgovore xrolleyesx

Ljudstvo itak nima kaj za odločat,ane? Jao jao, kaka demokracija... :xx!:

.. ce je pa res no.., a se ne strinjas z mano, da se je za rezultat vedelo..? x:)x

No, farsični referendum je za nami, pokazal pa je nekaj zelo čudnih in ne preveč laskavih podob:

Slaba tretjina volilnih upravičencev je glasovala proti tki "Tehničnemu zakonu" v prepričanju, da bodo na ta način preprečili izbrisanim dobiti nazaj status stalnega prebivališča. Ta tretjina se je obnašala do Neslovencev tako, kakor se obnašajo Haiderjevi KOrošci do Slovencev. Nič kaj lepa podoba.

Paradoks pa je v tem, da so s svojo odločitvijo dosegli prav nasprotno od tega, kar so hoteli. Namesto 4.000 izbrisanim, katerim bi po "tehničnem zakonu" lahko vrnili status stalnega bivanja, bo dobilo status stalnega bivanja neposredno na podlagi odločbe ustavnega sodišča 12.000 izbrisanih. To je bilo Janši et consortes dobro znano, vendar je svojim privržencem to odločno zanikal. Me res zanima, kako bo svojo referendumsko "zmago" za nazaj opravičil svojim podanikom? Končno pa to ne bo njegov prvi avtogol.

Sicer pa sem tudi sam med tistimi, ki želimo, da se prepreči zlorabljanje referendumov za potrebe dnevne politike.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Referendum - farsa..

Kakorkoli bi se človek odločil.. ko nima efekta.

Skratka v denarnco bo treba sečt, kr privlečte jih iz žepa, kokrkol.

Pa mi neki povejte.. tko ko je ena v Oni napisala...

če se ne odločiš za otroške doklade in se pol spomniš čez 20 let da škoda, ker jih nisi dobival.. a lahk greš v tožbo in jih dobiš za nazaj?

A je ktermu to logično?

Pa vračanje za telekom. omrežje Slovencem? Baje da do tega ne bo nkol prišlo?

A to pa je v redu?

Jst sem razočarana nad našo razdiralno in neenotno politiko. Lahko bi imel full boljš to razdelano. Tko so pa že trapasto začeli vse skupaj. Kaj pa se to pravi, da so določene še prosili v firmah naj vendarle vzamejo državljanstvo, pa eni so ga.. ko so tolk težili... drugi pa ne.. eni so jo stegnal v svoje republike, pa ko so tam dobil za vpoklic v vojsko - NJIHOVO jao.. hiter nazaj v Slovenijo... in tko dalje..

Mushi

Kaj pa se to pravi, da so določene še prosili v firmah naj vendarle vzamejo državljanstvo, pa eni so ga.. ko so tolk težili... drugi pa ne.. eni so jo stegnal v svoje republike, pa ko so tam dobil za vpoklic v vojsko - NJIHOVO jao.. hiter nazaj v Slovenijo... in tko dalje..

Sej ni samo to... gre tudi za to, da je veliko ljudi brez SLO državljanstva cincal...če vojne na jugu ne bo...tudi državljanstva ne bo potreboval. Zadnjič je neka Srbkinja lepo povedala...ni hotela vzeti državljanstva, ker je imela v Bosni hišo. Poleg tega ni nihče verjel, da Slovenija lahko obstaja brez Jugoslavije, zakaj bi si oteževali življenje...tako ali tako naj bi vse propadlo...Vase smo verjeli le mi...

Tukaj je šlo za veliko špekuliranja...

O Aksentijeviću sem si pa že tako ustvarila mnenje... :V:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Mushi in še nekateri....pa kaj non-stop vtikate v ta problem državljantvo, ki nima veze s tem?  x;)x

Mick...izbrisani so iz registra državljanov... x?x x?x x?x

Ja Bobnar, to sem pa pozabila omenit. Tud to.

Mislim, vedno se neki lotevajo na pol... Smisel referenduma bi bil, (bigm je lepo povedal interpretacijo kaj zdaj sledi, to sem včeri tud jst slišala od teh bednih pravnikov) da bi blo vprašanje ALI STE ZA DODELITEV SLOVENSKEGA DRŽAVLJANSTVA LJUDEM, KI SE LETA TEGA IN TEGA NISO ZANJ OPREDELILI? Odgovor bi bil pač tak, kakor kdo čuti..

ampak da že neke ovire v ustavi, zakonu in tko so že obstoječe in če tega ne sprejmemo velja pač še večja svinjarija..... To mene moti. Vedno neke cake..

Majica, res tole tud. Poden.

Skratka na Slovenske državljane se vsi poserjejo.. Obstoječe. Mi tak nimamo neke izbire.. razen če greš auslenderja kam špilat.. tam te šele ponižujejo.. Boljš da nas naši.. pa majo še davke od nas.. :vragec:

Mushi

OK Mick...saj so bili pozvani naj si uredijo status...mislim, da je 1/2 leta dovolj dolga doba, za urejanje teh stvari... poleg tega se je o tem na veliko govorilo...ne morem verjeti, da so to preslišali. xrolleyesx

Tako kot Majica vsaj še 90% udeležencev referenduma ni ločilo "stalnega bivanja" in "državljanstva". Vsi, ki so imeli ob osamosvojitvi Slovenije v Sloveniji stalno bivanje, so imeli vso pravico odkloniti slovensko državljanstvo. Nihče, tudi država Slovenija ne, pa ni imel pravice, da jih briše s seznama stalnih prebivalcev. Vsi "zahodni" tujci, npr. Avstrijci, Nemci, Švedi itd. so tudi po osamosvojitvi obdržali status stalnega prebivalca in popolnoma enako bi država Slovenija morala ravnati s stalnimi prebivalci iz nekdanjih republik SFRJ.

Point je v stalnem bivanju in ne v državljanstvu. O tem se je mesece dolgo govorilo in pisalo, pa vendar večini Slovencev stvar še danes ni jasna.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Le zakaj nihče ne predpiše obvezno 51% udeležbo vseh volilnih upravičencev, pa da pol vidimo voljo ljudstva    x?x ....

Definitivno in čimprej x!x

Me zanima...kako bi izluščili 51%... x;)x

Po sistemu...ti ja...ti nujno...tebi ni treba... do 51%... x:o)x x;)x x:Dx

Eh, včasih kar mal pogrešam "stari,zlobni,totalitarni,enopartijski,hudičevi,represivni,....sistem) :C: , smrk... takrat je bila "volja ljudstva" , uf.. skoraj 100 %.. vsi smo šli na volitve, dobili šilček oštrega, pa kakšen kos salame,... pa zastave so visele, pa radio je špilal .. Danes pa :xx!: .. vse ti deluje tako "hladno".. brr.... obkrožiš in greš..

Torej, kako doseči ? Hja, glede na to da imamo kot državljani nekakšne pravice imamo kot državljani tudi nekakšno odgovornost !

Če bi bila ta odgovornost nekako sankcionirana ... ti povem 101 % udeležba x:Dx ..

In jasno... v prvi vrsti vprašanje, ki se tiče cele Slovenije, in ne enega koščka flore in faune.. in seveda, vprašanja, ki imajo neke posledice .. Ta referendum pa ni bil odločujoči o ničemer... in zato totalno nesmiselen..

Ja Bigm...gre pa še vedno za statuse...če se ne motim...

Mogoče sem res narobe seznanjena... ti :vragec: ti...ampak...gre tudi za to, da si niso uredili statusa državljana, zato so bili izbrisani...a ni tako, da tujci ne morejo imeti pri nas stalnega prebivališča??

Mislim, ne vem, zato sprašujem!

Ja...moja mačeha je morala ravno tako zaprosit za državljanstvo...no, ni ga dobila...

Rojena Nemka...še vedno z nemškim državljanstvom... xrolleyesx

Evo...rokavica... :palec:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Majica, zakaj pa tujci ne morejo imeti pri nas stalnega bivališča?????

Bigm, hvala ti...jaz sem se že zdavnaj utrudila...od razlaganja...

Astra

ja sej pravim, da sprašujem...če je to možno ali ne...

Mick , a smo spet pri poklicni deformaciji ?

[COLOR=red]"Se ne strinjam. Volilna pravica je pravica, ne obveznost. "[/color]

Lej, .. hoditi v službo je tudi pravica..,ki hitro postane "obveznost.." Veš, nekatere zadeve je treba enostavno "zavezati kot obveznost".. Ker drugače bi šlo u luft vedno več denarja, za razno razne nesmiselne referendume.. Država bo svojo nesposobnost enostavno prevalila na "voljo ljudstva"... Uf, kaj bomo kmalu vsi strokovnjaki za vse zadeve.. od pravnih vprašanje, do elektrike, telefonije, medicine..

Sicer pa.. saj veš "mus je samo umret"..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...