zirosi 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Ker se zdi nekaterim, ki so malo bolj strpni, ze malo neumno odgovarjat na nekatere poste tukaj, ker so prevec nizki in ponizevalni, da bi bili sploh vredni odgovora AlianaVse lepo in prav Vendar tu, do nestrpnosti nekaterih jaz strpen biti ne Strpnost do nestrpnosti je slabša od najslabše nestrpnosti Če bi si ta ekipa "izbrisanih" tako želela biti tu, bi si to lahko uredila že na začetku, ko se je to urejalo. Ko pa so med poskusom sedenja na večih stolih ugotovili, da je na našem stolu bolje, so začeli jamrati :xx!: Kdo je potem tu, sedaj nestrpen, to je vprašanje? Vprašanje je tudi, kdo bo vse to plačal? pa ne mi o strpnosti tlele (jaz ne biti strpen, ko gre za moje dobro) Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 tkole bom rekla... recimo, da sem premlada, da bi vedla, kaj vse so nam naredil komunisti... v bistvu sploh ne znam locit komunista od navadnega slovenca, ce grem po cesti. V bistvu sploh ne vem, a komunisti res se obstajajo ali so to samo neke bolne fore iz prejsnjega rezima, ki so jih nekateri, ki so pac majhni in prestraseni, potegnili v danasnji cas... Priznam, da se ne zanimam kdovekako za politiko in te zadeve in da osebno ne poznam nikogar, ki bi bil med izbrisanimi in pac ne morem sodit kaksni so zares in kaj je njihov namen... Tudi ce bi poznala enega ali dva, ne bi mogla soditi o vseh. In recimo, da jih nekateri tu poznajo bolje in lahko sodijo... Samo vem, da ko srecam nekoga, ne vidim v njem najprej cefurja, komunista, carapana in kar je se teh besed... ampak vidim osebo in se pogovarjam z njim in vidim a mi je simpaticen ali ne, a se strinjam z njegovimi naceli ali ne,.. in zaradi tega ne morem razumet ljudi, ki vnaprej dolocijo, da je neka skupina ljudi zlobna in slaba in neumna in grda in... in ce se trudimo, da bi jih izbrisali ali pac odstranili, potem nismo nic boljsi od njih, ki 'izvajajo genocid nad slovenskim narodom'. Toliko o strpnosti... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 tkole bom rekla... recimo, da sem premlada, da bi vedla, kaj vse so nam naredil komunisti... v bistvu sploh ne znam locit komunista od navadnega slovenca, ce grem po cesti. V bistvu sploh ne vem, a komunisti res se obstajajo ali so to samo neke bolne fore iz prejsnjega rezima, ki so jih nekateri, ki so pac majhni in prestraseni, potegnili v danasnji cas... Priznam, da se ne zanimam kdovekako za politiko in te zadeve in da osebno ne poznam nikogar, ki bi bil med izbrisanimi in pac ne morem sodit kaksni so zares in kaj je njihov namen... Tudi ce bi poznala enega ali dva, ne bi mogla soditi o vseh. In recimo, da jih nekateri tu poznajo bolje in lahko sodijo... Samo vem, da ko srecam nekoga, ne vidim v njem najprej cefurja, komunista, carapana in kar je se teh besed... ampak vidim osebo in se pogovarjam z njim in vidim a mi je simpaticen ali ne, a se strinjam z njegovimi naceli ali ne,.. in zaradi tega ne morem razumet ljudi, ki vnaprej dolocijo, da je neka skupina ljudi zlobna in slaba in neumna in grda in... in ce se trudimo, da bi jih izbrisali ali pac odstranili, potem nismo nic boljsi od njih, ki 'izvajajo genocid nad slovenskim narodom'. Toliko o strpnosti... [/color][/size] Aliana Ti aliana znaš pa res nasmejati človeka! In to od http://www.astrologija.org/forum/style_images/ln_basic/icon12.gif . Prav srčkana si! 1. Najprej poglej v zapore in kriminalno statistiko. V zaporih je nad 50 % neslovenske populacije! Organiziran kriminal je popolnoma v rokah komunistov in ćarapanov! Sicer to sodi že v drugo temo, vendar ti lahko povem, da je trg z trdo drogo v popolnem monopolu šiptarske mafije. Ne čudi se , zakaj in kdo je dal pobudo za slovensko vas na Kosovo. Organiziran kriminal, ne more delovati brez politične zaščite! 2. Poglej zadnjo statistiko prebivalstva v Sloveniji! . Prebivalstva je več, Slovencev je manj. 3. Politiko splavov! Od l. 1991 do 2003 je bilo pobitih najmanj 120.000 slovenskih otrok! Kake strašne posledice, poleg 40% povzročenih neplodnosti prinaša abortus ženski si poglej tukaj, in odziv rebeke! Pa mi povej, kaj ni to genocid?! Za izvajanje genocida ne rabiš samo ognjenega orožja! Izvajaš ga lahko tudi z drugimi sredstvi! :!: .......in ce se trudimo, da bi jih izbrisali ali pac odstranili, potem nismo nic boljsi od njih, ki 'izvajajo genocid nad slovenskim narodom'. Toliko o strpnosti... :!: :OO!: aliana. Upam, da si se hecala. Tukaj si žrtev izenačila s storilcem :!: To enačenje žrtve s storilcem pa pozna marsikatera, ki bere ta forum! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Kje je problem?Problema ni!Najprej brišeš pol vpišeš.biznis je biznis, sam da se nakaj dela Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Od časa do časa zaveje po tem forumu mrtvaški duh. Kot bi bral referate s kongresa fašistov. Samo upamo lahko, da ljudje s takim načinom razmišljanja nikoli več ne bodo prišli na oblast. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Od časa do časa zaveje po tem forumu mrtvaški duh. Kot bi bral referate s kongresa fašistov. Samo upamo lahko, da ljudje s takim načinom razmišljanja nikoli več ne bodo prišli na oblast. Zgleda, da bo res treba nekoga spet še manjšega narediti, da ne bo okoli razglašal, da je big. Enkrat sem že dokazal, da je peder pa je trdil, da ni. Ti so najslabše vrste! Ob priliki bom pa še dokazal drugo stran njegove temne patološke osebnosti in sicer, da ima vse lastnosti posiljevalca, ciničnega morilca in brezdušneža! Točno zaradi tega je dober ta forum, da pokaže, kake vrste so ljudje in kako nastopajo. Mogoče bo pa nekomu to pomagalo v življenju! Da pa ne bo bigm mislil, da je "big", ga bom podučil, da je fašizem gibanje, ki ga je 23. 2. 1919 ustanovil Benitto Mussolini. Leta 1926 se je oklical za Il Duceja – vodjo. Gibanje se je imenovalo Fašistična stranka Italije. Pripadniki te stranke pa so se imenovali Fašisti. Glede na to, da so Fašisti med 1919 in 1943 izkoreninili 400.000 Slovencev (in to na slovenskem narodnem ozemlju), ki so ostali onkaj rapalske meje in je divjala huda gonja zoper karkoli slovenskega, ni nobene logike, da bi bilo na tem forumu kaj fašističnega. V Sloveniji, bolje rečeno Ljubljanski pokrajini so bili Fašisti na oblasti od aprila 1941 do septembra 1943. In tudi takrat so bili Slovenci preganjani in zatirani. Tukaj je črno na belo, da je za bigm, ups littelm , zavzemanje za Slovence in slovenstvo in to v Sloveniji, fašizem in mrtvaški duh. Taka je logika komunistov! Kaj sem že rekel, o pisanju sodbe proti sebi in to na tem forumu Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Nič mi ni jasno! Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 zarad takih poniglavcev (beri:bigm) smo v taki situaciji en moj frend pravo prblizhno takole:najbl sovrazhm nigre pa rasiste bi jim zhe dau vetra (pa ne vile) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Kljuka! Nedvomno imas veliko znanja in izkusenj in spostujem tvoje mnenje, tudi ce je v nekaterih pogledih drugacno od mojega. Prosim pa te, da se vzdrzis v komentarjih tehle besed, ki se jih obicajno percepira kot zaljive (izmecek, posiljevalec itd). Res, da gre za forume, kjer je res zazeleno, da se kresejo mnenja in jasno pade tudi kaksna zolcnejsa beseda, vendar opazam, da je takih besed in nacina vse vec in vec. Vseh objav ne morem podrobno prebrati, pa ne opazim vsega; vcasih opazim kaj taksnega kasneje, ko bolj podrobno berem, pa se kar zacudim, pojasni pa mi to, zakaj kdo v kaksni temi ogorceno omenja zalitve in vse tole. Do tega nam je tule, da se ustvari prostor, kjer se bomo vsi skupaj dobro pocutili in mi je seveda jasno, da ne moremo vsi misliti enako. Vendar pliz, vzdrzimo se zaljivih komentarjev; tudi ce se nam samim zdijo na mestu oz. upraviceni, pustimo, da bralci sami presodijo, ali je ta ali oni 'izmecek' oz. kaksen se jim bo zdel. Verjamem in vem, da se vcasih nekaterim besedam in tonom v zolcni debati prakticno ne moremo izogniti, vendar upostevajte prosim tudi to, da midva dobiva ogorceni mail na urednistvo...In da je to LN Forum, kjer so vsi zazeljeni. Sploh ce so prijazni in pripravljeni pomagati. In ce ima torej ta, ki ga kaj moti, pravico tako ogorceno protestirati, naj ima tudi oni pravico, da govori, kar govori, in misli, kar misli. Nismo tule sodniki. Niti nas ni nihce vprasal za nase strokovno mnenje o psihcnem stanju in/ali psiholoskem profilu.Tole ne vodi k napredku. Prosim, ce se to lahko uposteva. Hvala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Kljuka! Nedvomno imas veliko znanja in izkusenj in spostujem tvoje mnenje, tudi ce je v nekaterih pogledih drugacno od mojega. Prosim pa te, da se vzdrzis v komentarjih tehle besed, ki se jih obicajno percepira kot zaljive (izmecek, posiljevalec itd). Res, da gre za forume, kjer je res zazeleno, da se kresejo mnenja in jasno pade tudi kaksna zolcnejsa beseda, vendar opazam, da je takih besed in nacina vse vec in vec. Vseh objav ne morem podrobno prebrati, pa ne opazim vsega; vcasih opazim kaj taksnega kasneje, ko bolj podrobno berem, pa se kar zacudim, pojasni pa mi to, zakaj kdo v kaksni temi ogorceno omenja zalitve in vse tole. Do tega nam je tule, da se ustvari prostor, kjer se bomo vsi skupaj dobro pocutili in mi je seveda jasno, da ne moremo vsi misliti enako. Vendar pliz, vzdrzimo se zaljivih komentarjev; tudi ce se nam samim zdijo na mestu oz. upraviceni, pustimo, da bralci sami presodijo, ali je ta ali oni 'izmecek' oz. kaksen se jim bo zdel. Verjamem in vem, da se vcasih nekaterim besedam in tonom v zolcni debati prakticno ne moremo izogniti, vendar upostevajte prosim tudi to, da midva dobiva ogorceni mail na urednistvo...In da je to LN Forum, kjer so vsi zazeljeni. Sploh ce so prijazni in pripravljeni pomagati. In ce ima torej ta, ki ga kaj moti, pravico tako ogorceno protestirati, naj ima tudi oni pravico, da govori, kar govori, in misli, kar misli. Nismo tule sodniki. Niti nas ni nihce vprasal za nase strokovno mnenje o psihcnem stanju in/ali psiholoskem profilu.Tole ne vodi k napredku. Prosim, ce se to lahko uposteva. Hvala. Marsa! Dobro, da si to napisala. Predvsem o ogorčenemu pismu v uredništvo! Ful ! Predvidevam, da je to pismo bigma. Pravim tako: "Če mački stopiš na rep zacvili!" Kdo pa je bigm? Dvomim, če obstaja EMŠO v katerem piše bigm. V EMŠO je ime, priimek, rojstni datum, spol. bigm je vzdevek, ki si ga je dala določena oseba, za katero se niti ne ve ali je moški ali je ženska ali celo hemafrodit. Hm(počohanje po bradi), zakaj se nekdo pizdi , čigar identiteta sploh ni znana! Glede besed pa tole. Zakaj bi bil tiho, ko nekdo cika na moje pisanje, da veje mrtvaški duh. Se pravi nekrofilija (imeti spolne odnose z mrtvo osebo). Ali da to pisanje imenuje fašistično! Kdo so Fašisti in kaj so naredili Slovencem sem pa že napisal. Se pravi mene primerjat z iztrebljevalci naroda katerem s ponosom pripadam! Zakaj nisi na to reagirala? In kaj sem pisal? Gola dejstva! Nisem skrival nobene realnosti in olepševal ipd. Kot npr. littlem, ko je tumbal o pravu, splavu in umoru. Kaka osebnost pa stoji za takim pisanjem pa dobro vem in je tako klasična, da bi jo lahko dal v učbenik. Če imajo osebnostno in ali vedenjsko motene osebe pravico reklamirati svoja nedela, imam pa tudi jaz pravico do pisanja, kakršno že je! Zaradi takega olepševanja in skrivanja dejstev in prikrojevanja resnice, se pa dogajajo težki zločini, za katere najbolj vedo žrtve hudih zločinov, in teh ni malo, ki berejo ta forum. Ene zberejo pogum, da lahko spregovorijo in si s tem vsaj malo olajšajo trpljene. Druge še vedno ne morejo, vendar jim vsaj to pomaga, da vedo, da niso same! Proti zlu se najboljše boriš, če ga odkrivaš in ali odkriješ. Zlo deluje skrito in za krinko, v temi. Ko ga odkriješ, posvetiš na njega, zbeži! Pa moram reči, da me to pisanje ni žalilo! Je pa oseba, s svojimi "modrimi" ugotovitvami na moje pisanje, veliko povedala o sebi, ko je to napisala. Še enkrat ti hvala za ta post, je ful in me je navdal z zadovoljstvom! p.s. "Pa me naj oseba, ki sploh ne obstaja toži, če ji ni kaj prav!" Toliko bigmu, ups littlemu o pravnih normah! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Ne ne ne, narobe, Kljuka!!!NI mi pisal BigM - prav zares, da ne... Vendar sem hotela reci, da se dogaja, da mi kdo pise na urednistvo zaradi cesa podobnega, kar mi vzame par postov, nekaj casa in malo zivcev. BigM mi se nikoli ni pisal na urednistvo LN niti na osebni mail niti na OS. Sicer se te to ne tice, a izjemoma povem, da prec vse razjasnim. Zakaj nisem reagirala? Rekla sem, da ne vidim vsega... Vcasih pa potem naknadno kaj opazim.Sicer pa tu BigM nic ni omenjal imen, ce pa govori tebi, pa se to vidi. Mislim, da pretiravas, kot je dejal ze Volk. No, ja...Brez zamere - hocem samo, da bi se VSI pocutili kul. Vkljucno s tabo in vkljucno z BigM-om. Maram, ce kdo razmislja s svojo glavo... Tudi malo sikanja in vsega nic ne skodi...A nekateri izrazi pa ustvarjajo zoprne vibracije in se vsi zato pocutimo slabo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 No, meni Kljuka, si dal ful dela... pa sem se potem ustavla, ker nisem nic pametnega nasla, pa nimam casa, da bi zdajle se par ur brskala po netu... Lahko ti poskusis, ce se ti da... prvo točko bom spustila, ker nimam pojma o kriminalni statistiki in se tudi ne bom poglabljala vanjo.. ti dam prav. Pa naj jih bo 50 %. Druga točka pa... sem sla pogledat statistiko... prebivalstva vec, Slovencev manj... in potem sem sla brskat po netu... ker me je zanimalo kako to izgleda v drugih drzavah... imam obcutek, da je vecinoma povsod tako, sploh v bolj razvitih.. da se povecuje stevilo 'tujcev'... kar je logicno.. ljudje grejo tja, kjer je zivljenje boljse, lazje... A se motim? To kar ti pises, meni se slisi kot nekaka invazija na Slovence... samo zakaj potem tega vsi ne obcutimo tako? Ker smo bolj neumni, neuki, nezavedni... ali preprosto zato, ker ne vidimo vsega tako crno? Tretja tocka... kaj tocno imajo tujci/priseljenci/izbrisani... s tem, da slovenske zenske delajo splave?? To je pac samo njihova odlocitev, mogoce njihova napaka in njihov problem... ma ja, lahko tudi njihov greh, ce gremo v to smer... In v tem primeru Slovenke same izvajajo genocid nad svojim narodom, a ne... Pa hvala za kompliment Vsi mi govorijoo, da sem 'srckana'... Upam, da sem se kaj drugega tudi.... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Hoj aliana! Ni 50% ampak nad 50%! Hej, če drugi skoči v brezno zakaj bi moral tudi ti! Govorim o statistikah v drugih državah, kakor tudi praviš ti!Pomembna je Slovenija. Dobro si povedala o migracijah in tam kjer je boljše življenje! Ti bom na kratko povedal neko zgodbico o človekom z vzdevkom "Robija". Že sam vzdevek pomeni vse! Po služenj v JLA, je imel še odsedeti 3 leta. V JLA je govoril, da bo po prestanem zaporu šel v Nemčijo. Zakaj? Povedal je natanko to: "V Jugoslaviji, če sežeš v žep, dobiš zelo malo, 100, 200 jurjev, takrat cca. par piv. Pa ko si v zaporu, te tepejo! Če greš v Nemčijo, ko sežeš v žep dobiš najmanj 100 DEM, če te pa slučajno dobijo, te v zaporu ne tepejo, imaš televizor in svojo sobo." Se pravi zaradi koristoljubja in izvajanja kriminalne dejavnosti. Nekaj čim hitreje doseči (pridobiti materialne dobrine brez truda - lenoba). To je ena značilnost kriminalcev. Druga zadeva je parazitiranje v Sloveniji zaradi istega razloga, kot sem navedel prej. Ne bom več našteval, da mi ne naraste tlak in adijo spanec. Dejstvo je, da komunisti v Slovenijo uvažajo največji "krš", katerega v njihovih okoljih ne marajo! Vse z namenom obstati na oblasti in izvajanja genocida nad lastnim narodom. Kajti v glavah komunistov ni pomembna nacija, pomemben je razred. Še "lepše" pri tem pa je, da je to lumpenproletariat, ki jim daje glasove, zato, da imajo komunisti nezaslužene privilegije. Samo poglej kako se vsepovprek krade in zgodi se samo kaka afera brez epiloga, da potegne pozornost javnosti stran od zelo hudih družbenih problemov! "Izbrisani" pa res nimajo nič s splavi. Imajo pa komunisti! Ko komunist reče pravica ali človekova pravica ali kaj o svobodi, moraš vedeti, da to pomeni dajati prosto pot zločinu! O tem govorim o politiki, ki izvaja genocid! K temu bom dodal še 17. člen Ustave, ki je najvišji pravni akt države. V njem piše, da je človekovo življenje nedotakljivo! Življenje se pa začne s spočetjem! Vsi pravni akti, ki so nižji od Ustave pa morajo biti usklajeni Z Ustavo! Že na pravnih dejstvih lahko dokažem genocid. Da ne govorim o bioloških! Komunizem, kateri je na oblasti v Sloveniji brez prekinitve že od l.1945 (v nekaterih delih že prej) pa z vsem vzpodbuja genocidno ravnanje! *Še nekaj o ženski pravici do splava (številka je veliko višja in ne delajo jih samo Slovenke ni se mi dalo igrati s statistiko) - nima jo! Ne bom govoril o 17. členu URS, temveč, da tisti otrok ni samo njen. Polovico genov nosi od moškega! Tukaj pa je kršena osnovna pravica moškega, za njegovim nasledstvom! Da grem še dalje, ženska je ubila svojega in in še nekoga drugega otroka! Posledice pa so za žensko strašne, kakor tudi za marsikaterega moškega! Tukaj se pa skriva vsa peklenskost :" Ženska ne oprošča, ženska se maščuje." Taka je pač ženska narava! Velika večina splavov je ravno za to, ker se je šla ženska maščevati zaradi partnerjevega odnosa do nje, s tem, da je šla ubit njegovega otroka! Takrat se pa zgodi dvakratni umor. Prvič otroka, drugič ženske duše! * *Sicer to ne sodi v to temo, bo že Marsa kam vtaknila Dejstvo je, da je priseljevanje (glej parazitiranje) v Slovenijo del genocida, ki ga vršijo komunisti! Glede na to, da si http://www.astrologija.org/forum/style_images/ln_basic/icon12.gif pa ne dvomim! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 KLJUKA po hrvasko se reche bratstvu ZAJEDNISHTVO poizkusite prebrati to besedo slovensko ???? hehe je jasno? bi zajednike .......whatever Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 aakhut! Si pripadnik naroda, ki je v zgodovini, zlasti med II. svetovno vojno, veliko pretrpel samo zaradi tega, ker pač v državi ni bil pripadnik avtohtonega prebivalstva. In vendar. Kar počne Šaron in kar propagiraš ti, nikakor ne bo pripomoglo k priljubljenosti judov. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Moje skromno mnenje... Zadnjič sem gledala Trenja na temo izbrisanih. Saj ni res , pa je ? Da jih je 18.000 ??? Da so to cele družine... , da nimajo urejenega bivanja :\: Zdaj pa naj mi eden pove, kako se "preživljajo" te cele družine, ali otroci hodijo v šole Le kaj so delali 10 let ? Čakali Todorovića, čakali Krivica ?? Torej, časa so imeli dovolj. In to me ne bo nihče prepričal. Verjamem v izjeme, da so imeli smolo(!), da se niso znali prav "obrniti", ampak 18.000 ?? Veste, zakaj ne verjemem? Vam povem. Imam v žlahti Srba, poročenega že 30 let z mojo teto("natur" Slovenka ) Leta 90, 91 je govoril take "budalaštine", da ne moreš verjeti . NI HOTEL našega državljanstva. Ja sam SRB !! Groza za družino. vsi so ga prosili, da se je "omehčal". Za popi*dit .. nato se je nekaj let "trudil" s slovenščino (več kot 30 let je tukaj, pa govori pola-pola !!) , zadnja leta pa dostikrat spet "tolče" po njihovo.. Razen pri vnukih pazi ... takih "ponosnih" Srbov je bilo verjetno ogromno... In ne bi rekla, da se jim je zgodila krivica. Kar se tiče Aksentijeviča, on je zame vojni zločine. Res, da ni moril v Slovenije, je pa zato na Hrvaškem, Bosni.. ves svet ve, da je bivša JLA bila agresorska srbska drhal. Ne morem reči drugače. In ne mi o takratnem "političnem" ustroju, pa da so "morali", da jim je bila to služba !!! Tam nekje leta 93,94 je hčera Aksentijeviča z vso vnemo zagovarjala svojega očeta. Ko bi bila vsaj tiho in ne komentirala... .. Res me pa zanima spisek teh 18.000 , kaj so po poklicu, kje delajo, kje živijo, starostno strukturo ?? Toliko.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Hej, če drugi skoči v brezno zakaj bi moral tudi ti! Govorim o statistikah v drugih državah, kakor tudi praviš ti!Pomembna je Slovenija.Ja, je res.. pomembna je Slovenija..samo nakazat sem hotela, da je pac dejstvo, da se ljudje selijo in so vedno se in se vedno bodo... in vedno sta obstajali sve vrsti ljudi, eni so jih sprejeli, drugi so se sli pa vojne zaradi tega... Dobro si povedala o migracijah in tam kjer je boljše življenje! Ti bom na kratko povedal neko zgodbico o človekom z vzdevkom "Robija". Že sam vzdevek pomeni vse! Po služenj v JLA, je imel še odsedeti 3 leta. V JLA je govoril, da bo po prestanem zaporu šel v Nemčijo. Zakaj? Povedal je natanko to: "V Jugoslaviji, če sežeš v žep, dobiš zelo malo, 100, 200 jurjev, takrat cca. par piv. Pa ko si v zaporu, te tepejo! Če greš v Nemčijo, ko sežeš v žep dobiš najmanj 100 DEM, če te pa slučajno dobijo, te v zaporu ne tepejo, imaš televizor in svojo sobo." Se pravi zaradi koristoljubja in izvajanja kriminalne dejavnosti. Nekaj čim hitreje doseči (pridobiti materialne dobrine brez truda - lenoba). To je ena značilnost kriminalcev. Druga zadeva je parazitiranje v Sloveniji zaradi istega razloga, kot sem navedel prej. Ne bom več našteval, da mi ne naraste tlak in adijo spanec. Ce se bom jaz cez 5 let preselila v Spanijo, se ne bom zato, ker bom tam lahko vec nakradla, kot tukaj, ampak zato, ker verjamem, da bom tam lahko bolje zivela... pa ni nujno da v materialnem pogledu, v to itak dvomim . In mislim, da je se veliko takih, NE, MISLIM, DA JE VELIKO VEC TAKIH, ki se selijo zaradi istih razlogov kot jaz, in ne zaradi takih, kot Robi.... Zaradi koristoljubja pa itak.... Še nekaj o ženski pravici do splava (številka je veliko višja in ne delajo jih samo Slovenke ni se mi dalo igrati s statistiko) - nima jo! Ne bom govoril o 17. členu URS, temveč, da tisti otrok ni samo njen. Polovico genov nosi od moškega! Tukaj pa je kršena osnovna pravica moškega, za njegovim nasledstvom! Da grem še dalje, ženska je ubila svojega in in še nekoga drugega otroka! Posledice pa so za žensko strašne, kakor tudi za marsikaterega moškega! OK, pustiva to, da zenska nima pravice do splava... to sodi v eno drugo temo.. Kaj pa takrat, ko poves tipu, da si noseca, pa te pogleda, pa 5 minut ne ve, kaj bi rekel, potem pa rece da pac nimas kaj, splav bos sla delat... Jaz sem se premlad, pa nimam denarja, pa otrok sem se, pa nisem odgovoren, pa studirat moram, pa NE MOREM SI PRIVOSCIT OTROKA... In te pusti samo, studentko, samohranilko, brez podpore strasev, ker ga itak niso marali, ko se ti odlocis, da bos vseeno obdrzala otroka.... Kdo je pa takrat kriv?? Zenska? Mascevalka? Ubijalka??!!?? Ja, pa ti si tud ! Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Ne ne ne, narobe, Kljuka!!!NI mi pisal BigM - prav zares, da ne... Vendar sem hotela reci, da se dogaja, da mi kdo pise na urednistvo zaradi cesa podobnega, kar mi vzame par postov, nekaj casa in malo zivcev. BigM mi se nikoli ni pisal na urednistvo LN niti na osebni mail niti na OS. Sicer se te to ne tice, a izjemoma povem, da prec vse razjasnim. Zakaj nisem reagirala? Rekla sem, da ne vidim vsega... Vcasih pa potem naknadno kaj opazim.Sicer pa tu BigM nic ni omenjal imen, ce pa govori tebi, pa se to vidi. Mislim, da pretiravas, kot je dejal ze Volk. No, ja...Brez zamere - hocem samo, da bi se VSI pocutili kul. Vkljucno s tabo in vkljucno z BigM-om. Maram, ce kdo razmislja s svojo glavo... Tudi malo sikanja in vsega nic ne skodi...A nekateri izrazi pa ustvarjajo zoprne vibracije in se vsi zato pocutimo slabo. Pol je pa vse . Kot sem tudi že rekel, predvidevam, da je poslal bigm! Ker pa verjamem v svobodo govora in pisanja: Marsa, pliz, objavi tisto pošto, da bomo videli kaj piše! Me res matra firbec! Poleg tega pa je tako pisanje uredništvu pritisk in sugerirane smernice, kako se mora pisati! To pa vodi k enoumju! Če komu kaj ne paše kako pišem, naj to pove na forumu ali meni. Pa bomo soočili dejstva! In res bi bilo dobro, da objaviš tisto pismo! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 litlm dej no....dej uzem u roke kakshno nerdechkarsko knjigo, pa bosh presenechen, kakshni nachrti so bli z nami pred, med in po vojni. sramoto pa delejo predvsem palestinarji pa rdechkarji svetuje: rasti, rasti litlm Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2003 Kot vedno...se tema tako izroji, da zadnji odgovori nimajo smisla z naslovom teme... se pa strinjam tako z enimi, kot z drugimi... Boli me samo to, da ko grem v trgovino... točneje Le Clerc... dobim postrežbo z naglasom...na naši sloviti ljubljanski tržnice še z naglasom ne... če se bom kdaj preselila v kakšno drugo deželo...gotovo ne bom pričakovala službe brez znanja njihovega jezika...tukaj se pa vse dobi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 jakle mamo avtrohtono raso slovencev iz MACHKOVE bi jih use poslau .............................ma kwa pa vem kam........................chimdlje Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2003 Brez bi bil dolgcajt.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Me res matra firbec! Poleg tega pa je tako pisanje uredništvu pritisk in sugerirane smernice, kako se mora pisati! To pa vodi k enoumju!Jesssss! To sem hotela...čakala, prežala...da pokaže tudi naš Kljukec da je Človek. Ne boste verjeli, čisto običajno človeško lastnost ima...matra ga firbec... Super! Iz njega, ko bo velik, še nekaj bo...samo da se mu hormončki umirijo... Kljuka, precej sem prebrala tvojih postov, kaj pa meniš o lezbištvu? Tudi velik greh? A je lahko še kaj hujšega? Ženska, poročena s komunistom (le-ta je seveda iz Bosne z neurejenimi listinami), naredi splav, in poišče zvezo z drugo žensko. (brez skrbi, ne bom izdala katera forumka je to!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Ker pa verjamem v svobodo govora in pisanja: Marsa, pliz, objavi tisto pošto, da bomo videli kaj piše! Me res matra firbec! Poleg tega pa je tako pisanje uredništvu pritisk in sugerirane smernice, kako se mora pisati! To pa vodi k enoumju! Če komu kaj ne paše kako pišem, naj to pove na forumu ali meni. Pa bomo soočili dejstva! In res bi bilo dobro, da objaviš tisto pismo! Ja - svoboda govora je eno, osebna svoboda, kamor sodi tudi varstvo podatkov, pa drugo.Glej - ce se pise na forum, se pise na forum - ce pa dobim mail na urednistvo, pa je oni hotel tako - potem pa jaz presodim, ali naj se to ve ali ne oz. se potem ve, ce je sla zadeva tako dalec. Poleg tega sem konkretno rekla: "... se dogaja, da mi kdo pise na urednistvo zaradi cesa podobnega, kar mi vzame par postov, nekaj casa in malo zivcev. ..." Da mi kdo pise zaradi podobnih stvari - sploh nisem rekla, da zaradi tebe in tvojih postov.Kaj si zdaj zapel? Dejstvo pa je, da so se nekateri v to obregnili na samem forumu - prav konkretno v tvoje objave.Dejstvo je tudi, da mene moti, ko se v nekaterih temah preprosto ne da skulirano debatirati s tabo - boldas, sajzas in vse... Torej na vsak nacin bos preglasil. No, in to je motece.Na urednistvo pa mi v zvezi s tvojimi posti ni nihce pisal - na sreco...Pa tudi ce bi mi, ti itak (in zdaj ze nalasc) ne bi povedala!Nekateri pa so malo pogodrnjali ze... to pa si tudi sam zasledil tukaj.Pa tudi mene moti, ce se v debati preprosto ne moremo izogniti temu besediscu in so taksni po defoltu kar vsi (cefurji, komunisti, otroci komunistov, pedri, zenske, whatever)... in kar po defoltu so vsi BigM-ovi posti pokazatelji skrajne deviance. Pretiravas, no... Samo prosila sem, da se izogne nekaterim izrazom.Pa se rekla sem, da mi vzame nekaj casa vse skupaj... Ce mi bos kdaj pisal kaj osebnega ali delikatnega ali podobno zaupne zadeve, pa bos zelo vesel zaradi tele moje lastnosti - da ne posredujem zadev naprej. Tako je pac prav. Pa konec. Za 'izvajanje pritiska' na urednistvo pa se ne boj - nisem klonila tudi pred zelo vplivnimi... Tukaj sem jaz Car...Vendar motece pa je - ce ne drugega, mi jemlje cas.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Da ne bi kdo trpel zaradi nespečnosti. Zanesljivo nisem pisal Marsi. Doslej nikoli nisem potreboval posrednikov in apologetov. Če bi zaradi žalitev na takem nivoju, kot sem jih bil deležen od nekaterih oseb na tem forumu, iskal podporo ali zadoščenje, potem bi bil pa res vreden pomilovanja. Ker se je nivo debate spustil pod vse še tolerančne kriterije, v tej temi ne bom več sodeloval. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.