Skoči na vsebino

Izbrisani

majica

Recommended Posts

• Komentarji 897
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

meni se pa beseda'izbrisani' zdi čudno uporabljena oz.zlorabljena. x:Dx

Saj..ko je nekaj 'izbrisano' ne obstaja več...ne eksistira...kako si lahko izbrisan in dejaven hkrati.Pojma nimam xrolleyesx xnckrivx ,,,Si ali pa te ni...nečesa vmes ni :inocent: ker ne obstaja...torej 'izbrisanih'ni....so samo khmmmmmm ...kaj sploh so x?x x?x

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

Bomo pa opozorili, :att: Lucifer - pocasi gres cez meje, ti ze ves, o cem govorim, ceprav je ze tole tu dosti in pravzaprav ze prek vseh meja.

A zdaj mi pa groziš ali kaj?

Kaj, ko bi uvedli kakšne sankcije za Volkca, ker stresa nestrpnosti, ponareja moje poste, žali vsepovprek in širi sovraštvo, nacizem in fašizem!

On je šel že zdavnaj absolutno predaleč, pa se mu nič ne zgodi. Še groziš jim ne!

Take ljudi, kot je Volkec, bi bilo treba fizično izbrisati iz sveta!

Kot si prebral, gre za opozorilo.

Mocno si krsil pravice forumovca in tudi pravila foruma.

Z drugo besedo se temu rece zloraba foruma.

Net veliko prenese, za hrbtom pa ne bo nihce rovaril.

Tukaj pa kot vidis, lahko se naprej pljuvas.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A ste kdaj pomislili, da se morda kdo od vasih "starih znancev" iz foruma ne javlja vec in je "pogresan", ker je izbrisan.... :vragec:  x:px  x:px  x;)x

x:Dx  x:Dx

Po mojem tega nihce ni pomislil, Ska-Vi.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Najprej sem sam.. xrolleyesx ..eh, Lucifer ga spet  :xx!:  :xx!: ..potem pa vendar...tole gre predaleč..

V bistvu pa...bogi...Lucifer...kolk mora met z*****n lajf...da ga tkole meče...verjetno čepi v eni neugledni službici, brez perspektive, vsi ga tlačijo...pol se pa tle pod nickom izživlja...in pove nam...kar bi si želel povedat šefu...al pa bejbi, ki ga ni niti pogledala...

Astra

:vragec:

a teb je pa astra ime....

666smrdul

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Tukaj pa kot vidis, lahko se naprej pljuvas.

Pa še po sebi dej mal, če si tega zmožen x;)x Al si popoln? :eek: xrolleyesx x:Dx Sicer pa si z dejanjem za katerega sem slučajno slišal dokončno vse povedal o sebi...... :xx!: :xx!: :xx!:

Ja predlagam Luciferja za popolnega moskega.. x:Dx x;)x x;)x x:Dx x:Dx

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Pishuka, nehajte no!!!!! :xx!: xrolleyesx

Glih da se mi se s tem bezat!!!

In kaj greste izbrskati!!

Na mrk!!

Pa to ni res!!

Prosim vas, res, ej...

Picasso

Ja a ni tako, da lahko modernator iz foruma odstrani (izbrise x;)x ) tiste, ki pravil ne spostujejo?

Samo vprasam.., ne podim nikogar, saj me do sedaj ni se nihce motil.. x:)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

To je morda res na drugih forumih (*LNF pa nima moderatorjev, razen na specificnih, ki pa niso Lunini forumi, z izjemo Vojkovega, ki je zaradi sorodnosti podforum v astrologiji), tu pa ne brisemo (sploh pa ne kar clanov).

Ob vsem, kar se valja na netu (in konec koncev povsod).... xrolleyesx

Picasso

UF...to pa res presega mejo dobrega okusa...iz tebe pa res veje samo sovraštvo...neki je klepetat...neki pa...sej sam veš, kakšni občutki te prevevajo, ker te tudi izdajajo... :o|o:

pa ikonca tut... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

...da mu ne bo razneslo glave od teh levitov... x:Dx x:Dx x:o)x :vragec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

pa sej prouzaprou ni chudn...

z balkanom so vas futral 70 let

s komunajyarji 50

zdej mate pa she LDS 10 let na oblasti

prozaprou ste bogi............................................................................

..............................................................k ne morte videt chez lasten /rdech/ nos

to de je pa tema bla na polno luno pa na mrk odprta...pa samo dobro lahko pomeni

pobit ne pa izbrisat

666 zlomkou.....

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Meni se pa zdiš bogi ti.  x;)x  x^x

sam nas je vech x:Dx

pa bosh u vsakem primeru...pa cheprou na konc.....BOGI TI :xx!: x:Dx

666 zlomkou....tralala

komunajzarje pa chefurje v ribji futr predelat

Bogi.....ker si duhovit in pameten :palec: , po drugi strani pa tak grdavž :xx!: . Jaz nisem bogi niti sedaj niti ne bom kdaj pozneje........razen, če bom recimo zbolel. Tako, da brez skrbi.  x:Xx

ti si bolan od svojga liberalizma :xx!:

666 zlomkou...tralala

A ni že bil nek referendum? x:Dx

Heh...

Sicer pa - Mick in Volk - kriva sta pa itak sama. Kaj se pa palita. Naj pametnejši odneha.. Spremeniti itak ne moreta!!!!! NIKOGAR!!!!! Razen samega sebe..seveda velja tole za Bobnarja tudi :xx!:

Itak...grem domov zdaj x:Dx :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:eek: ...sem bil vedno prepričan, da sem zdrav od svojega liberalizma.  x;)x  x^x Živi in pusti živeti.......in bodi človek......če je to liberalizem sem kronični liberalec.  x^x

verjetn de zarad tega she vedno odkrivajo nova in nova povojna grobishcha

666 zlomkou.....na gauge rdechkarje

Jaz kot JAZ stojim za svojimi besedami...

Astra

verjetno edino kar OB in PRI tebi stoji x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou...tralala

Briga me ali si sovrazen ali ne..., si pa definitivno OGABEN!  :sick:

In potem meni očitate sovraštvo. Ko vam z argumenti sesujem vsako vašo trditev, pride, če ne drugega pa moja ikona...

Si mogoče pomislil, da misli na ......tvoje razmišljanje? x;)x x^x Če je nekdo ogaben še ne pomeni, da ga sovražiš.....sam en zlo velik ovinek okol njega nardiš. x;)x x:Dx

tole se pa strinjam x^x :palec:

morm recht, de sm zmeri bl zadovoln, de se takrat na metelkovi nisva srechala x:Dx

666 zlomkou....rdechkarje na gauge

x:Dx  x:Dx ...revež je že ćist out. No, ker mene baje nihče ne mara......pa odpri temo Lucifer vs. Mick.....koga imate raje......pa eno fajn stavo si privoščiva......npr. kdo izgubi..... plača vse stroške naslednje čage lunatkov......ha?  x;)x

hehe Jaz sem za fanta no odprita temo saj jo bo pol marsa ce jo lepo prosimo izbrisala ko bo konc tekmovanja...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...