Skoči na vsebino

Izbrisani

majica

Recommended Posts

Predlagam izbris vseh državljanov, ki si rasfukajo glavo na zelo okruten način

A ti pridem pomagati in ti razfukati glavo na zelo okruten način?

Sem namreč velika dobričina in sem pripravljen pomagati ljudem v vsem.

Lahko uporabiš nož, da mi odrežeš glavo.

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 897
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

dej...probi v chloveku prijaznem jeziku tole napisat x:Dx

Jer dok se Aakhut stalno mota oko plota, uvijek če pored njega stati stari vuk dobar i ljut ko luk.

666 zlomkou...tralala

x:Dx x:Dx Hehe a da ti prevedem.

Pomeni kjekoli boš Ti, bo volkec zmeraj za tabo prpopan, globoko v zaledju. Kar potipi si jajca, namesto dveh boš začutil štiri.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Pomeni kjekoli boš Ti, bo volkec zmeraj za tabo prpopan, globoko v zaledju. Kar potipi si jajca, namesto dveh boš začutil štiri.

x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

...al pa boš čutu dva...pa 32 volkcovih zobkov zravn... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

hmmm....sej sm vedu

chefurji so vsi pedri :xx!:

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Kar se pa službe tiče.......eni jo pač imamo

Dokler je ta pokvarjena levica na oblasti. Zato se pa toliko bojiš...

x:Dx Ha-ha. Saj vem, da bi vi, sploh taki kot si ti kadrovali čisto strokovno........prvi pogoj, da si zagret hlapec SDS al NSI, drugi da si vnet kristjan in tretji, da si.....slovenceljn x;)x x:Dx :xx!: Nič od tega ne bom nikoli, pa bom svojo službo obdržal ne glede na to kdo bo na oblasti x;)x .......vem pa, da si bi taki fašisteki kot si ti to želeli drgač porihtat.......Bojim :eek: ....nič bojim, sam ksenofobov, nestrpnežev in fašistkov ne maram........v tebi so vse te lastnosti združene......ma, ker si pa še neumen povrh pa naj ti bo. Ker za to pa nisi ti nič kriv.......tak pač si. x^x Mej se fašistek......zig. x;)x

spet narobe... :xx!:

najprej SLOVENEC

zatem KRISTJAN

stranka je pa kera chesh

/levih tko ni vech....so odstranjene/

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

A ste že pomislil, da nas že sam pojem ksenofobija usmerja k bistvu "nestrpnosti" do tujcev? x;)x In to je........strah x;)x, saj fobija ne pomeni sovraštva itd......ampak strah. Kseno pa tujec.......verjetno je beseda mal drugačna, to je izpeljanka, ne vem natančno......kakorkoli, ksenofobi se tujcev v bistvu bojijo. Razlogov je preveč, da bi jih našteval. Samo toliko. Ksenofobija = strah pred tujci. x;)x Glede na našo zgodovino v sosedščini Avstrije in Madžarske (Avstroogrske), Italije in Juge se naš strah da tud mal kdaj razumeti, ni pa nujno, da ga moram sprejeti kot nekaj normalnega, samoumevnega. In ga tudi ne. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

vsakega normalnega chloveka je strah....teroristou, posiljevalceu, kriminalceu, dilerjeu, etc....

skratka...chefurjeu, zamorcou, Barabcou, slovanou /poljaki in rusi/, ciganou, etc....

666 zlomkou....za germansko/romansko evropo

mam pa she zmeri raj domacho, slovensko mafijo kokr pa chefursko

sicer pa v MBju to dobr veste x:Dx x;)x

/za ostale....MB je edino slovensko mesto z domacho mafijo/

666 zlomkou....za domovino.....chefurje na vlak

Zabrisati izbris izbrisanih x:Dx x;)x x^x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Prepozn, prepozn. So že pri vas. Beri cajtnge  x;)x Mi pa imamo dušo, filing, temperament.......ki je LJ nikol ni in ne bo premogla x^x . Se pa mal zboljšuje, pravi aakhut  x:Dx , odkar je vedno več štajercev v LJ.  x:o)x  :vragec:  x:Dx

Če ste jih poslal k nam v belo LJ.

ste ga najebali!Ker tukaj so samo na uvajanju,pošljemo nazaj! x:Dx x:Dx

Vsaka ovira je priložnost.

Jih ne bi raje mogoč kar izbrisali.....zdej že mate s tem izkušnje  x:px  :sniky: ........ x:Dx  x;)x

ne mick,ljudem je potrebno nuditi dodatno

izobrazbo in jih nato vrniti v naravno okolje x:Dx x:Dx :palec:

Vsaka ovira je priložnost.

Ja dobra stran te preselitve iz MB v LJ, je ta da se ta folk povsem aklimatizira kljub legendarnemu ponosu na MB poreklo. Ko pridejo na obisk k svojim v MB, se sprašujejo "mislm kva", pijejo union, potem pa prepričajo še znance, kolege ali pa sorodnike, da se preselijo v LJ. Če bo tako šlo še naprej, se pričakuje da bodo v MB čez 10 let, začeli govorit "mislm kva", pivo union pa bo zakon v MB. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Pivovarna Laško bo pa ljubljanski šport sponzorirala :palec: x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ja dobra stran te preselitve iz MB v LJ, je ta da se ta folk povsem aklimatizira kljub legendarnemu ponosu na MB poreklo. Ko pridejo na obisk k svojim v MB, se sprašujejo "mislm kva", pijejo union, potem pa prepričajo še znance, kolege ali pa sorodnike, da se preselijo v LJ. Če bo tako šlo še naprej, se pričakuje da bodo v MB čez 10 let, začeli govorit "mislm kva", pivo union pa bo zakon v MB.  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

pa sej mene prouzaprou shtajerci v ljubljani sploh ne motjo :o|o:

sam ko ne bi onesnazhevali ozrachja s shtajerSHCHINO :xx!:

to me najbolj moti....ko so zhe 10 let pri nas, pa she vedno svojo gonijo :xx!: :xx!: :xx!:

deb jih chefurji odnesl sabo :xx!: :xx!: :xx!:

666 zlomkou....tralala

LJUBLJANO LJUBLJANCHANOM

x:Dx ...hm dve nasprotni mnenji - izkušnji dveh močirnikov.....kaj je zdej res? Hih......če prideš k aakhutu na obisk pa lahk sam aakhutovščino govoriš, da je srečen..... x;)x

Naj se ti izpolnijo želje aakhut......ker pol bo MB glavno mesto.......ker bo LJ po številu prebivalcev le še vasica  :vragec:  x:Dx

boljsh mejhna vas....kokr......en velik mest kao LONDON al pa PARIS :xx!:

666 zlomkou....TURKEN RAUSS

x:Dx  x:Dx  x:Dx

Pivovarna Laško bo pa ljubljanski šport sponzorirala  :palec:  x;)x

A ni že Olimpija Zavarovalnica Maribor bla...al je še... x:Dx x:Dx x:o)x Kej tazga... x:o)x

Aja...Aakhut... :xx!: na fotko...boga podganca...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx ...hm dve nasprotni mnenji - izkušnji dveh močirnikov.....kaj je zdej res? Hih......če prideš k aakhutu na obisk pa lahk sam aakhutovščino govoriš, da je srečen..... x;)x

Naj se ti izpolnijo želje aakhut......ker pol bo MB glavno mesto.......ker bo LJ po številu prebivalcev le še vasica  :vragec:  x:Dx

Ja saj je LJ že vasica, v MB pa se tega še ne zavedajo x;)x x:Dx x:Dx . Je pa res da sem tudi jaz ZA to, da se MB proglasi za novo glavno mesto Slovenije. Treba je vedet, da nobeden ne mara svinj pred svojim pragom. Mislim na politike.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...