Skoči na vsebino

Izbrisani

majica

Recommended Posts

Guest sanjalica

A pozna kdo tisto pesmico, še za časa rajnke naše ljube Jugoslavije...

Mi smo braća, mi smo braća a smo i drugovi...

Za izbrisane ali ne izbrisane...tu smo, vsi...na isti zemlji... meje so samo politične, živimo pa lahko v svojem majhenm svetu...ali velikem, celem svetu...kakor komu drago...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 897
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

sanjalica wrong

ne gre za politichno mejo

meja je socialna

pa k bo en od unih popoku tvojo sluzbo, se nam bosh rade volje prdruzhla

marsa

dej objau uno...plizzz

pa she avtorjanaprosham, de se potrud kopijo objaut klele....che ma jajca seveda

:vragec: ma vas she zmeri kolkrtolk rad

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sanjalica

sanjalica wrong

ne gre za politichno mejo

meja je socialna

pa k bo en od unih popoku tvojo sluzbo, se nam bosh rade volje prdruzhla

:vragec:  ma vas she zmeri kolkrtolk rad

Mojo službo lahko popoka tud kak slovenchek...kak :vragec: -kast slovenchek, če bo boljši od mene...

Verjamem, da sem v svojem poslu dobra! In dokler bo firma kot taka obstajala, bom imela službo, ker jo opravljam dobro!

Popokajo pa službo tistim, ki več govorijo kot delajo. Ki se sklicujejo v prvi vrsti na pravice... Dolžnosti pa pridejo na vrsto...po malici...

Pa še precej lanskega dopusta imam...

Pa...bolniške (razen porodniške) tudi ni v moji kartoteki...

Če delaš, če DOBRO delaš...potem se lahko zvečer mirno vležem v posteljo in rečem...sedaj bom pa sanjala o :2src: in me ne bo strah za jutri...

Vem pa, da eni iz objektivnih razlogov tega ne morejo (ljudje, ki ne govorijo, ampak ki svojo revščino skrivajo; in na netu jih sigurno ni, ker zvečer ugašajo luči, da je manjši račun za elektriko). In tako je vsepovsod, ne samo v naši državi, ampak na celem svetu...

Pa ljudje, mladi ste, previsite (z mano vred) toliko in toliko časa na netu...pa vas je samo kritika...črnogledost...

Strah me je, da bodo moji otroci odraščali z ljudmi, ki so negativno naravnani...

sej je zhe zadost migracije v sami sloveniji

(shtajerci v prestolnico recimo)

:vragec: -u so lansk let trije chefurchki uletel, tko de se zej lohk praska

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Aakhut...preberi še enkrat sanjaličin post... x;)x

Če bi bil tako dober...da bi postal nepogrešljiv x^x ...te nbeni čefurčki neb spodnesli...

Sicer pa...vemo kako je z nepogrešljivostjo...lohk pomen tut..

TE NE POGREŠAMO.... x:px

Astra

Per aspera ad astra

Hej, pa ljudje božji, saj Ljubljana ni celi svet, še marsikje se da spodobno živet x:Dx, sam sem rojen Ljubljančan in sem se pred leti odločil preseliti na "periferijo", vam povem, prav nič je ne pogrešam in tu na novem domu mi je prav lepo x:Dx, :palec:.

Sej Štajerci niso bili nikol izbrisani... x;)x x:Dx x:Dx :vragec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

hehe

a zato je astra tolk u lublan visela x:Dx x:Dx

sicer pa astra, pri teh poklicih ne gre za nepogreshljivost...gre za ceno

:vragec: ne da svobode za mal popra

:vragec: -u so lansk let trije chefurchki uletel, tko de se zej lohk praska

Trije so te moral zamenjat.....ti si pa res od :vragec: ....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Me res matra firbec! Poleg tega pa je tako pisanje uredništvu pritisk in sugerirane smernice, kako se mora pisati! To pa vodi k enoumju!

Jesssss!

To sem hotela...čakala, prežala...da pokaže tudi naš Kljukec da je Človek.

Ne boste verjeli, čisto običajno človeško lastnost ima...matra ga firbec...

Super!

Iz njega, ko bo velik, še nekaj bo...samo da se mu hormončki umirijo...

Kljuka, precej sem prebrala tvojih postov, kaj pa meniš o lezbištvu?

Tudi velik greh?

A je lahko še kaj hujšega?

Ženska, poročena s komunistom (le-ta je seveda iz Bosne z neurejenimi listinami), naredi splav, in poišče zvezo z drugo žensko. (brez skrbi, ne bom izdala katera forumka je to!)

x:)x Lepo to sanjalica. Odpri to temo pa ti bom odgovoril! Da ne bomo mešali tem! x^x

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

a se vam res ne da dopovedat, de ne gre za pogreshljivost...gre za ceno;...ravno tko kot raje vzamejo moshkega, ki ne more zanosit in ne gre na porodnishko; vzamejo v sluzhbo chefurchka za polovichno ceno (placho)....

sanjalica sploh pa nisem bil edini ki je konchal na cesti zaradi tega

sicer pa ti "ljudje" govorijo she vedno samo svoj jezik, pluvajo chez nasho drzhavo, in so organizatorji najvechjega kriminala (malo si poglejte statistiko, boste presenecheni, kakshen je procent Ć-jev), dilerji in preprodajalci....

:vragec: bi jim zhe pokazal ....vrata

Kljuka!

Nedvomno imas veliko znanja in izkusenj in spostujem tvoje mnenje, tudi ce je v nekaterih pogledih drugacno od mojega.

Prosim pa te, da se vzdrzis v komentarjih tehle besed, ki se jih obicajno percepira kot zaljive (izmecek, posiljevalec itd).

Res, da gre za forume, kjer je res zazeleno, da se kresejo mnenja in jasno pade tudi kaksna zolcnejsa beseda, vendar opazam, da je takih besed in nacina vse vec in vec.

Vseh objav ne morem podrobno prebrati, pa ne opazim vsega; vcasih opazim kaj taksnega kasneje, ko bolj podrobno berem, pa se kar zacudim, pojasni pa mi to, zakaj kdo v kaksni temi ogorceno omenja zalitve in vse tole.

Do tega nam je tule, da se ustvari prostor, kjer se bomo vsi skupaj dobro pocutili in mi je seveda jasno, da ne moremo vsi misliti enako.

Vendar pliz, vzdrzimo se zaljivih komentarjev; tudi ce se nam samim zdijo na mestu oz. upraviceni, pustimo, da bralci sami presodijo, ali je ta ali oni 'izmecek' oz. kaksen se jim bo zdel.

Verjamem in vem, da se vcasih nekaterim besedam in tonom v zolcni debati prakticno ne moremo izogniti, vendar upostevajte prosim tudi to, da midva dobiva ogorceni mail na urednistvo...

Hvala.

.......

Poleg tega sem konkretno rekla: "... se dogaja, da mi kdo pise na urednistvo zaradi cesa podobnega, kar mi vzame par postov, nekaj casa in malo zivcev. ..."

Da mi kdo pise zaradi podobnih stvari - sploh nisem rekla, da zaradi tebe in tvojih postov.

Kaj si zdaj zapel? ...

:?: xnckrivx Marsa, kako si naj to razlagam :?: :wacko:

Sicer pa se greh pove, grešnika pa ne! In tukaj ni kršena nobena tajnost, kakor nekdo pametuje. Mislim, da bi bilo zelo zabavno brati ogorčena pisma! xg:Dx

Tisti pliz za objavo pa sem rekel, ravno zaradi popestritve. Sam kar precej dobro vem, kak vtis in reakcije naredim in pri komu in zakaj?

Glede tistega, ki je bil včasih bigm, saj sem se celo strinjal z njim, je pa tako: Ko sem ga poklical, naj utemelji svoje pisanje in mu povedal, če ne bo, da bo prav čutil kako bo bodo rasla ušesa, tega ni znal. Ker pa je govoril direktne laži, sem pač naredil tisto kar sem napovedal in ga naredil littlem. In prav praviš, ko pišeš, da se ustvarja že v naprej negativen vtis o njegovih postih. To se zgodi nekomu, če lažnivo govori nekaj o nekom ali čem. In prav je tako!

Drugače sem pa x:)x xrolleyesx x:)x , ker se je razvila taka debata x8Dx Z moje strani ni nobene zamere! Še več; fajn se mi zdi! Posebno tisto o ogorčenemu pismu!

xmusicx :wOOt: Zdaj pa sem zapel! x:Ox xmusicx

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Guest sanjalica

Aakhut, priznaj no, kljub temu, da sem malce...veš, "tista"...da sem ti vsaj malo všeč...(saj se trudim uporabljat našo lepo slovensko besedo), nikogar nisem spravila iz službe zaradi sebe...

prosim te..Aakhut...že tako imam težave s spanjem...sedaj pa da bom še mislila nate...prosim Aakhut... prosim... x;)x

... kakshen je procent Ć-jev)...

Prav imas - ful nas je.

Zanimivo je to, da smo tule izbrali TAKOLE statistiko.

Ko pa se kaksen z dbest dosezkom pise na -ić, pa je itak Slovenec - to pac 'kupis' potem.

Torej - NISO samo dilerji in kriminalci na -ić, pac pa tudi en kup enega ZELO SPOSOBNEGA folka...

Kar pejt gledat te bilance...

Daj glasba, film, šport, znanost, etc...

Ko pa smo ze pri tem, jh poznam ogromno na -ić, ki se izrazajo in so pismeni mucho bolj kot pa pristni Slovenci - tako da ne mi s temle.

Ce ne bi bilo NAS, MEŠANCEV..... na -ić ipd. - bi tenkcano piskcalo se tule....

Lahko jih pa nastejemo prec par, ki se pisejo super domace zavedno slovensko.

Sami slovenski priimki v najbolj nagrauznih in najbolj razvpitih aferah ...

Da ne govorim o teh pri vrhu - vse sami Slovenci...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... vzamejo v sluzhbo chefurchka za polovichno ceno (placho)....

Mogoce zato, ker je 'chefurchek' priden...

Slovenchek pa prelen?

Previsok (za take posle)?

Prenesposoben?

Za seveda nepolovichno placo? Enpapol plačo... ali pa raje recimo 3 pa pol...

Kot jaz vidim, imajo chefurchki odprto cez noc, zgodaj zjutraj, so prijazni in pridni.

Slovenchki pridejo kot megle lene delat ob devetih, so neprijazni, v bistvu si ti zaradi njih tam, so zdolgocaseni in slampasti, ko te strezejo, se praskajo po usesu, zraven pa si ocitno mislijo: shit, tole so me prisilili delat...

Chefurchek pa lepo dela, pridno, je prijazen, za 3.5X manjso placo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:?: xnckrivx Marsa, kako si naj to razlagam :?: :wacko:

Tako kot sem ze povedala.

Nekateri se ne sparate prevec z besedami, pa kdo vcasih pojamra (na forumu si lahko sam videl, kdo vse se je v kaj vtaknil ali vtikal)...

V zvezi s tabo mi se ni nihce pisal - sem pa raje prej malo opomnila, predno bi do cesa takega prislo - o cemer ne dvomim.

Ko pa mi je kdo res pisal v zvezi s cim, pa ni slo zate in ze zato nima zveze s tabo in ne vem, zakaj bi kakorkoli tebi ali semle to podajala.

Zame je reci nekomu peder, posiljevalec, morillec itd.. zaljivo.

Uporabljamo pac tak besednjak, ki vsebuje take znake za sporazumevanje...

In ce reces kruh, vsi razumejo, Ce reces drek, tudi.

Komot govoris celo 'pizda' - ceprav mi ni vsec to na teh straneh - kot ste opazili, se se nikoli nisem vtaknila zaradi cesa taksnega.

Ni kaj razlagati vec - saj sem ze ful.

Tam celo pise, da lahko brisemo in vse - BREZ UTEMELJITVE. Kar ne pomeni, da to tudi pocnem. Sodim, da celo prevec utemeljujem.

Ali naj grem in pac nastimam v nastavitvah za pol besed **** (zvezdice)??

Jaz sem se kot urednik vtaknila, ker se mi je tvoja objava zdela zaljiva oz. se mi je zdelo, da to je pa prevec.. Ni kaj razlagati vec.

Malo razmisli - ali je res tole moje vse utemeljevanje bilo potrebno?

Ali bi bilo kul, ce bi pisalo Kljuka je impotenten pedofil?

Bi mirno to pozrl?

No, sodim, da ne bi - in tako sem presodila tudi v temle konkretnem primeru.

Picasso

No, pa naj se koncno povem svoje skromno mnenje o 'izbrisanih', ce sem ze tako zgovorna v tejle temi... xrolleyesx

Predvsem menim, da je najbolj brezveze obravnavati vse enako; vse metati v isti kos.

Veliko mnenj je bilo tule deljenih, pa se do neke mere strinjam z obemi platmi...

Da je namrec zelo nemarno s strani drzave, da si kaj takega lahko privosci, po drugi strani pa verjamem, da je ful takih, ki si morda niso upali zaprosit (ravno zaradi okoliscin, ki ste jih nekateri nastevali, kot. npr. udelezba v agresiji na Slovenijo).

Kljub temu, da gre res za slamparijo (kar izbrisati ful folka :eek:), pa vseeno v bistvu nekako nisem cisto stoprocentno na strani izbrisanih... ... kajti da res v vsem tem casu se nisi pobrigal?? Potem pa sam sebi pripisi.

A vseeno... ni bilo pri vseh tako.

Picasso

Ker nekaterim njihova lastna stopnja kulture in nobeno pozivanje na kulturni dialog ne pomagata, da bi se vzdržali žalitev in žaljivih vrednostnih ocen Neslovencev, zlasti tistih z juga bivše skupne države, jim bo mogoče koristilo prebrati kratek "citat" iz zanimive knjige, ki se imenuje

KAZENSKI ZAKONIK REPUBLIKE SLOVENIJE

V prvem odstavku 300. člena ta "knjiga" namreč določa:

"Kdor izziva ali razpihuje narodnostno, rasno ali versko sovraštvo, razdor ali nestrpnost, ali širi ideje o večvrednosti ene rase nad drugo,

se kaznuje z zaporom do dveh let".

Morda bi kazalo policijo opozoriti na nekatere poste na tem forumu. Policiji ne bo težko odkriti, s katerega računalnika letijo take cvetke. Od računalnika do avtorja pa tudi ne bo posebnih težav.

Tako. Malo za razmislek.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

sej jst tut nimam nch proti juzhnjakom....

dokler so na jugu

:vragec:  je pa na severu, tko k  :xmas:

Uhmmm kako naj tole vprasam...hmmmm ja, kako geografsko lezi Slovenija glede na Avstrijo ?

Torej :vragec: za Avstrijce si ...........

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...