Skoči na vsebino

Izbrisani

majica

Recommended Posts

• Komentarji 897
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

no ja bigm

po tradiciji spet streljash mimo.... x:px

kaj pa imamo (imamo, saj je moj oche slovenec!!!),skupnega s slovani?

NICH IN PRAV NICH

si zhe kdaj slishal za VENETE?

she ne?

ah, zopet bo treba v roke vzeti kakshno knjigo.....

to, da sharon pobija palestince kot nizhjo raso, pa lahko vprashash kateregakoli pravovernega Barabca....

ti bo z veseljem povedal, da palestinci sploh niso nich, oziroma, da so nich.... x:px x:Dx

s palestinci je med Barabci priblizhno tako, kot z italjani v evropi (juzhnimi....severni so tako ali tako tirolci)

FOJBE MORJO BIT POLNE

:vragec: bo tut tebe dobu u roke

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

kaj pa imamo (imamo, saj je moj oche slovenec!!!),skupnega s slovani?

NICH IN PRAV NICH

si zhe kdaj slishal za VENETE?

she ne?

ah, zopet bo treba v roke vzeti kakshno knjigo.....

to, da sharon pobija palestince kot nizhjo raso, pa lahko vprashash kateregakoli pravovernega  Barabca....

ti bo z veseljem povedal, da palestinci sploh niso nich, oziroma, da so nich.... x:px  x:Dx

s palestinci je med Barabci priblizhno tako, kot z italjani v evropi (juzhnimi....severni so tako ali tako tirolci)

FOJBE MORJO BIT POLNE

:vragec:  bo tut tebe dobu u roke

A se ne nasledi narodnost po materi? Materin jezik? se nikoli me niso vprasali za ocetov jezik.

A potem je pomembna ''krvna cistost'' ali stanje duha kot pripadnost nekemu narodu?

Venete ze prebrala...ja zanimiva teorija zelo nedokazana ...kot tista o Jezusu pa da ga niso krizal pa templarjih in skrivnosti okoli tega.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sanjalica

Kako to da nisem imela take ponudbe Kljuka?

Ne boš verjel, ampak zato, ker se me ponavadi drugače lotijo za zapeljevanje...

Poznam ljudi, ki vedo, kako se tej stvari streže.... x;)x (nenavsezadnje me je mož moral "očarati" če se mu dahnila poročni "DA")

In nikoli se ne vprašam, če so rdeči ali ne, če prihajajo iz severa ali juga, če so cigani ali arijci, zame je pomembno, da je človek Človek, da spoštuje sočloveka, kakršen koli je... da je strpen do drugačnih, da sprejema drugačnost... in v tem je vsa tvoja jeza Kljuka, da žal ne moreš sprejeti nekoga, ki ima drugačno mnenje... drugačen pogled na življenje...

Malo strpnosti Kljuka in mogoče boš lahko za trenutek uzrl sonce, lepoto dneva, zelenilo trave, nasmeh na obrazu človeka, zaslišal ptičje petje, žuborenje reke... skratka brezvezne stvari, ki brezveznim ljudem dajo smisel in lepoto vsakdanu...

Kako so nastajali narodi in ljudstva itaq vemo, ceprav je vmes se nekaj svobodnih interpretacij, ki so ce ne drugega zabavne za prebrat in razmisljat o evoluciji ...in kam nas to lahko pripelje.

Saj zacelo se je v Afriki in ta prvi clovek je bil crn. Ne vem kako ''arijci'' sprejmejo dejstvo, da niso ljudstvo nastalo in ustvarjena od Boga ampak, so po evolucijski lestvici enakovredni ostalim ljudstvom in narodom, to kar propagirajo, kot da so iberhoch je pa stanje duha. Zelo podobna besedila najdemo pri verskih sektah kot o izbrancih.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Kljuka(sti), berem tvoje poste, si pa res veri litl.  :xx!:  Pa to, he-he : "celo po glavi mi je šlo, da bi imel s teboj spolni odnos" - res pravo arijsko, romantično, zapeljivo, očarljivo, šarmantno in neverjetno domiselno povabilo ženski.......ne bo se mogla upreti............pravi Slovenci, učite se od Kljuk(astega)...........in slovenke bodo vse blažene..............................

skočile kakšnemu "južnjaku" v objem..............................khm, khm, pih..........na tebe še ljubosumen ne morem biti, pa običajno sem, ko gre za  :2src:.  x;)x

Mick spomnil si me ne en pripetljaj pred nekaj leti, ko sem delala kot vzgojitelj na poletnem taboru za vedenjsko motene otroke.

Do mene pride fante star 13 let takrat star (z kar hudo motnjo) in mi rece : Vtaknil ti bom spolni ud v noznico bos zacutila moj penis.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

bigm

che bi malo vech bral, bi malo vech vedel

o rasah

recimo

Peklenščku ...

Saj nisi resen x!x :angry:

OK. Odgovori mi na nekaj mojih vprašanj, trditev ..

1) kaj ali kdo je tisti, ki določa večvrednost neke rase ?

2) kateri kromosom je tisti, ki določa večvrednost neke rase?

3) vse je zapisano v genih !

4) vedno je dobro "mešati" kri !

5) človeka cenimo po njegovih delih ne po njegovi barvi kože, obleki, veri...

6) kateri rasi(narodu?) pripadaš ti in ali se počutip manjvrednega ?

7) če se, kako se lahko vdinjaš večvredni rasi ?

hvala za odgovore ...

in malo v razmislek ..

Prijoče mali cigo iz šole in pojamra očetu: "V šoli sem dobil nezadostno. Oče to zato, ker sem cigan?"

Oče: "Ja, zato ker si cigan."

Drugi dan spet prijoče iz šole in pojamra: "V šoli sem spet dobil nezadostno. Oče, to zato ker sem cigan ?"

Oče: "Ja, zato ker si cigan."

In tretji dan, ko so imeli zdravniški pregled, se sine prismeji domov: "Oče danes sem imel najdaljšega od vseh drugih. To zato ker sem cigan ?"

Oče odgovori: "Ne sine, ampak zato ker bi moral biti v sedmem, ne pa v prvem razredu."

mogoče si pa ti tudi kot en cigo..

Da se povrnem korak nazaj....tukaj se že zmerjate in ugotavljate o višjih rasah...Bog se vas vseh skupaj usmili....

Tudi moja teta je med njimi. Slavonka, ki se je pred več desetimi leti poročila s stricem. Sta pol odšla v Nemčijo, se gori prijavila, v Slo. zgradila hišo. Potem pa problem. Nima stalnega prebivališča v Slo...in nič ne pomaga, če je poročena s stricem...in je vedela, da bo do tega prišlo, pa se ji je za malo zdelo, da bi se prijavila tukaj....Kaj naj rečem? Je imela dovolj časa, pa ni reagirala. Naj se zdaj nič ne žali. Saj jo imam rada in sploh je ok. ženska....ampak...časa je imela prek in še več....

In še dodatek...na tem ozemlju se je premešalo že toliko narodov, da o neki čistosti ne moremo govoriti. Konec debate!

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Trubica :palec:

Nataly :palec:

ja ce pogledas prebivalce slovenije samo 5 rodov nazaj je ze hudo zmesano...

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

zmeshano je samo pri tistih, ki jim je bilo vseeno s kom se dol dajejo

:vragec: plemeniti

ce pogledas angleze ki so izolirani na otoku..imajo procentualno veliko vec prizadetih otrok kot drugje, down sindrom, pa gluhih in drugace prizadetih.

Mesanje nas pozivlja in nas naredi boljse, tudi genetsko.

Kakor sem razbrala si tudi ti mesan...zato si pa tako posrecen x:)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Kljuka, Kljuka, kaj so ti storili v prejšnjem življenju, da si tako ošter? Kaj boš v naslednjem življenju? :ermm: Čutim, da si v srčku dober, tud' če ti jezik pamet prehiteva. :wub: Prepričana sem, da si v resnici očarljiv partner, sosed in sodelavec. :( 'Mam prav?
Love is hello and goodbye...until we meet again....

A SE BU TREBA TEPST ZARAD ČISTIH GENOV?

najbolj ciste imajo na Islandiji!

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Šeherezadi!

"Ne da sovražim, da ljubim sem na svetu...."

(Antigona)

Jezik sovraštva še nikoli ni prinesel nič dobrega.

Jezik ljubezni pa razumejo po vsem svetu. In vendar nekateri na tem forumu govorijo le v jeziku sovraštva. Tudi tisti, ki prisegajo na R. katoliško vero. Kako to? Jezus je govoril jezik ljubezni. Papež govori jezik ljubezni, trudi se urediti odnose med nekdaj smrtno skregenimi Cerkvami, poziva in moli za mir.

Šeherezada, morda pa boš ti koga prepričala, da bo jezik sovraštva zamenjal za jezik ljubezni. Skupaj s teboj se bom veselil uspeha.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

ja cosma

meshanca dveh chistih ras

judouske po mami

pa arijanske po ochetu (tirolska)

che pa bio ker she tezhiu jih dobi po x:Dx

KODER ELOKVENCA NE ZALEZHE, TJA PACH LEZHE PEST ( :vragec: )

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx x:Dx x:Dx Naš aakhutek je pa nazi. Poznaš naciskina Ciglata x?x Aaa aakhut x?x

Kar se tiče komentarjev od Trubice. Potem bi ti najraje videla, da gredo vsi južnaki v en tak slovenski aušvic, ker pravš da nč ne delajo če ne druzga pa da se ubadajo z lopovskimi in mafijskimi posli. Pa dejmo vse izbrisane čefurje v en aušvic. Pa ne pozabite na to, kako nas Avstrijci (cosma :palec: ) enačijo z vsemi čefurji iz bivše juge. Prosim samo na to dejstvo ne pozabit, ajaaaa pa še Italijani. Za njih smo tudi' kot k' eni rusi. Približno tako kot mi gledamo Poljake ali pa Ruse. Prosim tud' na to ne pozabit'.

Ja sam ka mali pao s lipe

Cosma ne ve da so tirolci = arijci...se nikoli slisala...vsaj nikoli se niso izjasnili zmer samo kot tirolci oz avstrijci, hudo pa dvomim, da bi mi profesor zgodovine to zamolcal.

hmmm ce te prav razumem 2 ciste snovi data se eno cisto snov.

v kemiji ce zmesas 2 elementa nastane spojina..kakor se spomnim iz sole ....

Natrij pa Klor =Sol

ce zmesam olje pa kis ne nastane v moji solati cista mesanica ampak olje in kis skupaj pozlahtnita okus.

Se zmeraj menim da mesanje vseh stvari(razen dr***)- naredi stvar boljso in bolj zlahtno-kot pravi star pregovor

Uporaba pesti pa ponavadi nastopi takrat ko sive celice ''zastekajo'' pa ne vem, ce se ''visja razvita bitja'', ki so ponosna na to da so superiorna in oh in sploh sporazumevajo v tako primitivnem nacinu kot se je sporazumeval praclovek.

Cemu potem vsa ta leta evolucije?

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

He-he, Kljuka(sti), zelo verjetno, da si mu res tudi fizično podoben - pravi arijec x;)x. Ja, pa tudi karakterno si verjetno tak kot on - impotenten, sluzavi, zafrustrirani, zakompleksani, bolani um..... Izjava tedna - ja lepo, verjetno boš moral ugotoviti pomen "tajnosti občil", sicer mogoče res ni čisto tako, toda, če jaz komu pošljem mail, osebno sporočilo ipd. - je to oblika komunikacije le s tistim kateremu ga pošljem, namenjen le njemu in še najmanj si želim, da ga prebere kak Kljuka(sti) ali pa da se objavi v javnih občilih (beri tudi forumih) - pa saj se mi ne da razlagati, zakaj sem to napisal - ti tako ne potegne (tako kot ti ga izgleda tudi kako drugače nobena ne "potegne", potem pa hodiš tak, sfrustriran po svetu x;)x). Da bi me ti lahko osmešil......he-he, se bi pa res moral zelo potruditi, jaz namreč.....in spustiti nivo razprave.......na podn.........da bodo moje misli dosegljive tvojemu umu, ki itak producira same "izjave tedna".  In kot sem že povedal....imam od rdečih rad le...pi....., te, ki jih ti vidiš in čutiš.............ne. Sig.

komunistom dam veselje koliko ga hočejo, mislim, da zaradi tega še ni zbrisana severna koreja?

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Kljuka, Kljuka, kaj so ti storili v prejšnjem življenju, da si tako ošter? Kaj boš v naslednjem življenju? :ermm: Čutim, da si v srčku dober, tud' če ti jezik pamet prehiteva. :wub: Prepričana sem, da si v resnici očarljiv partner, sosed in sodelavec. :( 'Mam prav?

draga pripovedovalka pravljic, ženske me zmeraj sprašujejo zakaj imam tako nežne roke? Povem tebi iz veselja:"Zato, ker mam rad slovenske ženske!" :hepko: ! Verjemi mi ženska, da sem močnejši, kot si lahko sploh predstavljaš.

Če si sposobna priti do mene, da ti dam seme v vagino, si dobrodošla! Mislim iti po svetu pogledat lepote, ki so dane od Boga. Pa ti stvarjenje delo Boga, se mi pridruži! x^x

Lep pozdrav!

Kako to da nisem imela take ponudbe Kljuka?

Ne boš verjel, ampak zato, ker se me ponavadi drugače lotijo za zapeljevanje...

Poznam ljudi, ki vedo, kako se tej stvari streže....  x;)x  (nenavsezadnje me je mož moral "očarati" če se mu dahnila poročni "DA")

In nikoli se ne vprašam, če so rdeči ali ne, če prihajajo iz severa ali juga, če so cigani ali arijci, zame je pomembno, da je človek Človek, da spoštuje sočloveka, kakršen koli je... da je strpen do drugačnih, da sprejema drugačnost... in v tem je vsa tvoja jeza Kljuka, da žal ne moreš sprejeti nekoga, ki ima drugačno mnenje... drugačen pogled na življenje...

Malo strpnosti Kljuka in mogoče boš lahko za trenutek uzrl sonce, lepoto dneva, zelenilo trave, nasmeh na obrazu človeka, zaslišal ptičje petje, žuborenje reke... skratka brezvezne stvari,  ki brezveznim ljudem dajo smisel in lepoto vsakdanu...

Že vse sem povedal v tem foromu!

Dam ti zelo veliko, pojdi na grob svete Eme, (malo preko meje).

Kneginja je bila in še zmeraj je! Veliko je molila, da bo rodila!, Njena sina so pobili rudarji, zaradi denarja in hinavščine!

Ona je vse pustila in razdala vse svoje imetje in šla v samostan!

Gospod veliko zahteva (hoče), neskončno veliko da nazaj!

Sveta Ema je naša prva svetnica!

p.s. poglej 1000 let nazaj.

Lep pozdrav!

Šele sedaj sem pogledal kaj si napisala x8Dx, če hočeš biti kraljica, visoka, če si blond, se lahko meniva naprej. Pa v glavi imej, da bom šel poiskati Slovenko, ki bi šla z menoj in bi bila sposobna roditi po svetu. Verjemi mi ženska, da sem zelo premožen, če ti bo ratalo iti z menoj, se moraš zavedati, da te imam za višjo raso!

In najman 5 otrok boš mogla sproducirati! Če boš kaj takega sposobna, ti ljubezni ne bo manjkalo!

Lep pozdrav!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...