Skoči na vsebino

Izbrisani

majica

Recommended Posts

Šeherezadi!

"Ne da sovražim, da ljubim sem na svetu...."

(Antigona)

Jezik sovraštva še nikoli ni prinesel nič dobrega.

Jezik ljubezni pa razumejo po vsem svetu. In vendar nekateri na tem forumu govorijo le v jeziku sovraštva. Tudi tisti, ki prisegajo na R. katoliško vero. Kako to? Jezus je govoril jezik ljubezni. Papež govori jezik ljubezni, trudi se urediti odnose med nekdaj smrtno skregenimi Cerkvami, poziva in moli za mir.

Šeherezada, morda pa boš ti koga prepričala, da bo jezik sovraštva zamenjal za jezik ljubezni. Skupaj s teboj se bom veselil uspeha.

ma, ne bom govoril nič. Naj bo to tako kot "premikanju " V Imenu rože"!

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 897
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:)x Zgleda, da sem zelo potreben( posti). To je kul! Kar nekaj debatiram "brez veze".

p.s. Če je katera sposobna x^x , imeti otroke in biti partnerka, naj se javi! :palec: x8Dx

Lep pozdrav!

Cosma ne ve da so tirolci = arijci...se nikoli slisala...vsaj nikoli se niso izjasnili zmer samo kot tirolci oz avstrijci, hudo pa dvomim, da bi mi profesor zgodovine to zamolcal.

hmmm ce te prav razumem  2 ciste snovi data se eno cisto snov.

v kemiji ce zmesas 2 elementa nastane spojina..kakor se spomnim iz sole ....

Natrij pa Klor =Sol

ce zmesam olje pa kis ne nastane v moji solati cista mesanica ampak olje in kis skupaj pozlahtnita okus.

Se zmeraj menim da mesanje vseh stvari(razen dr***)-  naredi stvar boljso in bolj zlahtno-kot pravi star pregovor

Uporaba pesti pa ponavadi nastopi takrat ko sive celice ''zastekajo'' pa ne vem, ce se ''visja razvita bitja'', ki so ponosna na to da so superiorna in oh in sploh sporazumevajo v tako primitivnem nacinu kot se je sporazumeval praclovek.

Cemu potem vsa ta leta evolucije?

x:Dx To je klic, "kjer ni orgazma!" x;)x x:Ix

Lep pozdrav!

Po nasi soli psihologije ...bi rekla tako z ''kmecko pametjo'' Clovek govori o drugemu z zanicevanjem in slabsalno, ce ima sam s tem tezavo, ker itaq zmeraj govorimo o sebi iz sebe.To dobimo doma ali pa z izkusnjami, ki se nam vtisnejo v podzavest pa si jih ne znamo razlozit, pa se pol kar nekaj jezimo pa blabla...v kar je vse skupaj preslo. Brez repa in glave.

Definitivno si zanimiv za brat, to je pa tudi vse.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Kljukec, ne boš verjel sem visoka (1.80 cm)in blond, ampak na tvojo žalost zelo srečno oddana in imam prekrasnega otročička in prelepega kužka. :wub: Tebi želim srečno pot, pametno d'nar porabi in čimveč otrok po svetu (da jih ne boš sjal kot Tito!). :onfire: Verjamem, da si močen in bogat, to pa koristi samo tebi. Zato kar pamet v roke, pa sovraštvo in jezo zakoplji na vrtu, preden greš od doma. Buon vojaž! <_<
Love is hello and goodbye...until we meet again....

Kljuka!

Ženska je po tvojem torej živi pripomoček za rojevanje otrok. Ne samo enega! Pet!!!!!

Kaj pa ti? Si sposoben narediti pet otrok??????

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Aakhut mix je mix...in najhujši so pač tisti, ki so mix.

Hočejo biti popolna čistina..pa niso.

Aakhut..bi ti marsikaj rekla...pa boš izrekel, da sovražim jude. Pa naciste.....pa ne vem kaj še....

Vse dobro x!x

Kar se tiče komentarjev od Trubice. Potem bi ti najraje videla, da gredo vsi južnaki v en tak slovenski aušvic, ker pravš da nč ne delajo če ne druzga pa da se ubadajo z lopovskimi in mafijskimi posli. Pa dejmo vse izbrisane čefurje v en aušvic. Pa ne pozabite na to, kako nas  Avstrijci (cosma :palec: ) enačijo z vsemi čefurji iz bivše juge. Prosim samo na to dejstvo ne pozabit, ajaaaa pa še Italijani. Za njih smo tudi' kot  k' eni rusi. Približno tako kot mi gledamo Poljake ali pa Ruse. Prosim tud' na to ne pozabit'.

.. odgovor Volkecu..

Ne vem, od kod ti tako ugotovitve. Postavila sem samo nekaj vprašanj, na katera mi še nihče ni dal odgovora.

Eno glavnih vprašanj zame pa je :

Kako se preživljajo, oziroma od kod jim denar, tisti, ki nimajo "uradne" pravice" živeti v Sloveniji ?

Sori.. me pač zanima. Da me pa obtožuješ , da bi jih poslala v "švic komoro" ?! Pač nesramno od tebe. Nimam nič proti njim. Sploh ne. Imam za soseda dva muslimana. Sta dobra kot med. Tukaj živita že več kot 30 let.. Pridno delata. So jim v Bosni vse požgali, uničili.. eden ostal brez sina. Spet sta se nekako pobrala.. Z naše strani so dobili za prvo silo(pohištvo, oddeje, ) .. celo kolo od mojega očeta.. ) Pa mi ni žal. Sta res dobričini.

Tako , da nisem ravno nacionalistka :-(

Pa ne pozabite na to, kako nas Avstrijci enačijo z vsemi čefurji iz bivše juge.

A ne misliš, da k temu sami veliko pripomoremo ?

Kaj če bi slovenčki enkrat lepo bojkotirali avstrijsko smučarijo pa italijanski šoping.. pa da vidimo, koliko bomo potem "vredni" !?

Kljuka je pa tako in tako en lažnjivi kljukec ..

.. pravi "mačoti" se pač ne hvalijo na tak način.. x:Dx

Ups Trubica, oprosti mogoče sem to preveč osebno vzel x:Ix xredx w:Iw . Jaz sem po poreklu tud jugo.

Kar se tiče preživljanja, večina od njih dela na črno v gradbeništvu, kot čistilke in druga raznorazna dela ki so preveč nizkotna in premalo plačana za Slovence, to pa bi morala vedet, al so pa brezposelni in se preživljajo s švercom Kitajcev, droge, orožja itd :V: ...

Ja sam ka mali pao s lipe

Oproščeno x;)x Če bi jaz navajala svoje korenine nazaj tud nisem "čist čista" x^x

Verjamem, da jih veliko dela na črno .. TOLIKO pa spet ne ! Ampak k temu ogromno pripomore država, ki nima nobenega nadzora . Ali pa noče ?? Potem se pa taki poškodujejo na raznih gradbiščih(nezavarovani) , pol je pa pi*darija..

Se pa strinjam, da naši preljubi slovenčki nočejo opravljati takega dela.. raje se pasejo na socialni podpori.. Take bi jaz dala vse na cesto pometat, javna dela !! Nekaterim je še prelepo.. Vidim v svojem kraju..

x^x E to vidiš, to je večji problem. V cajtih propada samoupravnega socializma so pričakovali v dveh letih samostojnosti Švico. Potem pa so jih vrgli ven na cesto zaradi premajhne izobrazbe. Fant tako se radi oziramo za Zahodom, pa vendar je veliko brezposelnih Slovencev, ki pričakujejo da bodo lahko še zmeraj delali v pisarnah tudi z osnovnošolsko izobrazbo. Ja kdo bo pa delal težka in umazana dela, če izženemo vse čefote, kakor so nekateri mnenja. Bodo namesto njih brezposelni Slovenčki delali. Ta bo pa težka ribiška.
Ja sam ka mali pao s lipe

Hoj vsem,

za tiste, ki mislijo, da zivijo severno od nas Arijci, juzno pa Cefurji, imam en predlog:

BRZ VZEMITE V ROKE LEKSIKON CANKARJEVE ZALOZBE

ODPRITE NA STRANI, KJER JE PRILOGA RASE

tam lepo dokaz, da zivi v teh prostorih ALPSKO DINARSKI TIP

Kwa ? Se pravi od Nemcije,Avstrije, Italije, Slovenije. Hrvaske... isti tip???

(ze 100 x pomesan v vectisocletni zgodovini...)

Aja ,arijski tip rase uradno ne obstaja, navedena sta pa NORDID in pa tip, ki izgleda se najbolj podoben nasi predstavi ....arijca..., ki se mu radno rece PALEOEVROPID ali KROMANJONEC, hahaha. x:Dx x:Dx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

P.S.

Imam tezke probleme, kam naj se vtaknem pri teh rasah, ker nisem nobeni podobna, al sem pol z Marsa. x?x

x^x

Pa se za tiste, ki niste ziveli zunaj:

x!x Ne glede na to kako izgledate, tudi ce totalno nic x!x ne izgledate kot Balkanec, vas bodo nasi vrli sosedi imeli za Balkanca, cim boste povedali od kod ste.

Dokler nisem cisto vsem povedala od kod prihajam (Slovenija, a ja uno, Jugoslavija, Balkan) so mislili, da sem iz vzhodnega dela Nemcije (ja vasa nemscina ima namrec tak akcent!!!) x:Dx

Kljukec, ne boš verjel sem visoka (1.80 cm)in blond, ampak na tvojo žalost zelo srečno oddana in imam prekrasnega otročička in prelepega kužka.  :wub: Tebi želim srečno pot, pametno d'nar porabi in čimveč otrok po svetu (da jih ne boš sjal kot Tito!). :onfire: Verjamem, da si močen in bogat, to pa koristi samo tebi. Zato kar pamet v roke, pa sovraštvo in jezo zakoplji na vrtu, preden greš od doma. Buon vojaž! <_<

x:Dx Mal heca mora biti! Tvojo srečo ti pa privoščim do konca vseh dni! :palec: x^x

Lep pozdrav!

Kljuka!

Ženska je po tvojem torej živi pripomoček za rojevanje otrok. Ne samo enega! Pet!!!!!

x:((x :OO!: nataly, sedaj si ga pa upalila, da ga bolj nisi mogla! x:Dx

x:Dx Ženska rojeva, ni pa pripomoček, pripomoček za rojevanje je lahko kvečjemu penis in njegov lastnik! :inlove:

Pa zadnji stavek! Glede na mojo pričakovano življensko dobo sem jih sposoben narediti, ne samo pet, pač pa od 39.812,25 do 119.436,75 otrok! x^x x8Dx :palec:

Kaj pa ti :?: Si jih ti sposobna roditi 5 :?: x;)x

Lep pozdrav!

Kljuka!

x:((x :OO!: nataly, sedaj si ga pa upalila, da ga bolj nisi mogla! x:Dx

x:Dx Ženska rojeva, ni pa pripomoček, pripomoček za rojevanje je lahko kvečjemu penis in njegov lastnik! :inlove:

Pa zadnji stavek! Glede na mojo pričakovano življensko dobo sem jih sposoben narediti, ne samo pet, pač pa od 39.812,25 do 119.436,75 otrok! x^x x8Dx :palec:

Kaj pa ti :?: Si jih ti sposobna roditi 5 :?: x;)x

Kolk bi jih bil pa ti sposoben rodit? x;)x

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Bravo Mašinca x8Dx

hehe....zakaj pa ne? Dve že imam...

LE, DA MENI NI ŽIVLJENJSKI SMISEL ROJEVANJE OTROK.

Jaz sem že mati....upam, da dobra. Trudim se pač...Vendar več otrok pač ne BOM rodila.

Pa zadnji stavek! Glede na mojo pričakovano življensko dobo sem jih sposoben narediti, ne samo pet, pač pa od 39.812,25 do 119.436,75 otrok! x^x  x8Dx  :palec:

Kaj pa ti :?: Si jih ti sposobna roditi 5 :?:  x;)x

Za koliko otrok pa bi bil sposoben skrbeti?

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Arijski tip ?

Ah, a je to tip Borisa Beckerja ? Blond(že malo oranžast) , velik, pegast, belopolt, svetlook... ? In kaj je posebnega na tem arijskem tipu ? Blond, blond..

Mi je pa že bolj všeč malo pobarvan modelček .. x:Dx

Ej, Kljukec, si prav zabaven x:Dx

39.812,25 x 3 = 119.436,75 .. (le od kod ta kombinacija ?)

Recimo:

torej ... 3 gracije opedenaš na dan => 3 otroci

to znese 1095 na leto => 1095 otrok

-----------------------------

delal boš še .. kakšnih 40 let, da dosežeš minimum ..

... hehe, kar ti pa ne bo uspelo, ker tebe je verjetno tako in tako samo :xx!:

Delam, delam,delam.. kot zamorc..

Pa ne pozabite na to, kako nas  Avstrijci  enačijo z vsemi čefurji iz bivše juge.

A ne misliš, da k temu sami veliko pripomoremo ?

Kaj če bi slovenčki enkrat lepo bojkotirali avstrijsko smučarijo pa italijanski šoping.. pa da vidimo, koliko bomo potem "vredni"  !?

Kljuka je pa tako in tako en lažnjivi kljukec ..

.. pravi "mačoti" se pač ne hvalijo na tak način.. x:Dx

x:px Mi ne pripomoremo nič! Pač pa komunisti. Čefur pa itak dela zmeraj pizdarije! O ekonomski migraciji in njihovih posebnostih sem pa že govoril! In ker živijo tukaj, se ne čudim, da Avstrijci (južni Nemci na slovenskem ozemlju) to enačijo. Pa še ena razlika je: Čefurji so po poreklu iz Azije!

Tukaj sem velikokrat zasledil "slovenčki" Ta beseda v SSK ne obstaja, torej gre za žalitev! Domnevno manjšalnica od Slovenci z namenom Slovence in pomembnost Slovencev v Sloveniji manjšati ali dajati v nič :!!: Ob hkratnem hvaljenju ćarapanov! :xx!:

:!: Kaj sem že govoril o organiziranem genocidu nad slovenskim narodom in to v Sloveniji :?: x;)x

x:)x Hm, baron Münchhausen! Doba baroka in rokokoja mi je bila vedno všeč. Razen seveda higiene.

Kaj bi moral po tvoje biti "slovenček" :?: Šus babji :OO!: :!:

Lep pozdrav!

Pa zadnji stavek! Glede na mojo pričakovano življensko dobo sem jih sposoben narediti, ne samo pet, pač pa od 39.812,25 do 119.436,75 otrok! x^x  x8Dx  :palec:

Kaj pa ti :?: Si jih ti sposobna roditi 5 :?:  x;)x

Za koliko otrok pa bi bil sposoben skrbeti?

O "zajčica" x8Dx :!:

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif je poln skrivnosti! Lahko poskrbim za vseh, koliko že? cca. 120.000. En gor ali dol! x:Dx

Lep pozdrav!

...so preveč nizkotna in premalo plačana za Slovence, to pa bi morala vedet, al so pa brezposelni in se preživljajo s švercom Kitajcev, droge, orožja itd :V: ...

:OO!: :OO!: :OO!: Volk!!!

A je to opravičilo... :sori: :sori: take bi pa jez res zabrisala čez mejo...pa me imejte za ne vem kakšno nacionalistko... mi je pa čisto vseeno... :xx!:

Da bi mojim otrokom prodajal drogo, da se je navlečejo...in potem mu "pošteno" sodijo...ko zastara čez 4 leta... lepo prosim...bljak, fuj... :xx!: :xx!: :xx!: in on preprodaja dalje... mislim, da nihče s takim ali drugačni geografskim poreklom ne bi smel nemoteno pohajati po ulicah...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

... Lahko poskrbim za vseh, koliko že? cca. 120.000. En gor ali dol! ...

Za koliko od teh stodvajsettisocih pa DEJANSKO skrbis oz. si poskrbel?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...