Skoči na vsebino

Polna luna

Guest sanjalica

Recommended Posts

Gledam, da pride Sončni mrk na 21 st.Tehtnice 14.10.04

in pri njej spet aktivira z inkonj.natalni Saturn konj.Kiron v 12. obenem tudi kvadrat na Luno (kjer že dalj časa vpliv t.Saturna). V avgustu so bile zdrav.težave, ko ji je tr.Jupiter šel čez planeta v 6.h. Tu izgleda, da bo spet kaj s tem povezano.

Zagotovo težje obdobje. Mislim, da znova v sebi razmišlja o novih ciljih, kaj bi rada v karieri še dosegla in je ob tem nezadovoljna. Želi si dinamično kariero in izgleda, da tudi neko drugačno delo. Občudujem njeno ognjenost in hiperaktivnost, ki jo z dodatno trmo Bika izpelje v konkretne in uspešne akcije. Obenem je sedaj za njo en nov začetek, nove odgovornosti -povezano z 10.h., kar očitno težje sprejema. Prihaja poudarek tudi na 9.hišo (mislim, da ji t.Pluton že deluje na to hišo), ker govori o svojih željah do potovanj in vpisala se je na nadaljni študij. Prav imaš o odmaknjenosti in tudi individualnosti-kar se odraža privatno. Neptun v 7.h daje ideal, ki ga išče in Venera v 12. o skritih skrivnostih (ki vlada 7.h.) Kaj reči? Da naj bo pozorna na zdravje in da si naj naredi ž. čim lepše...ali kako...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...
  • Komentarji 762
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dober večer POLNA LUNA v tem jasnem večeru x:)x , ravno mi je skoraj povsem okrogla pokukala v sobo, vpliv pa že itak čutimo x^x  x:)x  :palec:

Boris, ali ni 28 oktobra? x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Contesa ojla!

Čist polna je resv četrtek zjutraj ob 5:08 zjutraj (pa še lunin mrk tri minute prej!), ampak vpliv ima pa dan do dva dni prej precej močnejši, kar vprašaj tiste, ki skrbijo za red, tiste, ki vozijo rešilce in mrtvaške avte, kako lahko takrat dobijo dopust, žal statistika ne laže, saj mi na lunci smo pripravljeni pa lažje prebrodimo, lp, B. x;)x :palec:

Saj vem, da je vpliv čutiti dva dni prej in dva dni kasneje,name pa na srečo redkokdaj vpliva! x;)x x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Saj vem, da je vpliv čutiti dva dni prej in dva dni kasneje,name pa na srečo redkokdaj vpliva! x;)x  x:Dx

zelo samozavestne besede, se pridružujem temu ampak, seveda če sem pošten ni res tako, name vplivajo tud drugi ljudje in če so ti vsi zblojeni, hja no sicer pa nekam mam čist zblojeno energijo, heh js pa takoj iščem krivca med soljudmi hm hm na zdaj pa .. vidim da se nekaj pripravlja k mrku, hehja, pa še tlele glih čez moje planetke, jebem jim boga, zakaj more bit zmer mrk tle čez bik škorpijon, lih na moj asc pa dsc... bo že pol boljš :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

he he..sam to je čist tazadnja faza..če vse drugo odpove...na srečo ni pogosto x^x x:Dx x;)x

...če smo prežveli že vse mrke, bomo pa tud tega...spremembe so pa itak...če čmo al pa ne x^x x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

...če smo prežveli že vse mrke, bomo pa tud tega...spremembe so pa itak...če čmo al pa ne  x^x  x:)x

:palec: Že, že preživeli, samo, če pa pomislim, da vsi mrki držijo dlje časa, potem več ne vem, kater me rukne. x;)x x;)x To je tko, kot obroki v bankah, sploh, ne vem kolk so mi jih odtrgali, samo vem, da je glavnice vedno manj. x;)x

ja, maš prav lunca. saj zato pa pravim, da je včasih čist ok, če ne vemo vsega , vključno z mrki in tranziti. nekako se preguramo čez, bogatejši za nove izkušnje takega ali drugačnega predznaka in to je to.

eh...sem tla še kaj napisat, pa se mi zdi, da se bom sam zavozlala...bom kar tiho... x;)x :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

zanimivo,da sem celo noč mirno spala in imela, zelo, sporočilne sanje.

V glavnem tudi preko dneva, polna energije. x^x

Jaz sem tudi sanjala...zal je nekdo umrl v mojih sanjah... xrolleyesx ... aprila sem tudi sanjala podobno, pa so se sanje uresnicile... :inocent: ...sicer sem se pa zbudila, ko je bila luna, nekje 4:20...

Dum spiro, spero.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...