Skoči na vsebino

Polna luna

Guest sanjalica

Recommended Posts

• Komentarji 762
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>stardragon, kakšne rituale imaš v mislih? in zakaj jih je dobro izvajati?

Magicne in tantricne rituale. Dobro jih je izvajati ce so ti te stvari vsec in ce hoces raziskovat lunarno magijo in tantricne tehnike. Razlicne meditacije, ljubezenske zadeve kot prebujanje kundalini skupaj z partnerjem, napr., delo z cakrami, z energijami, globlje spoznavanje lastne narave, raziskovanje in transformacija cuvstev, itd. Polna luna vpliva na naso podzavest, v pomenu da nam je ona tedaj manj skrita, manj neznana. Predvsem je odvisno v katerem je znamenju, seveda, tedaj se dela tisto ki je analogno z dolocenim znamenjem.

Deli na socialnih omrežjih

me prav zanima, kaj se mi bo dogajalo, ko mam luno že itak v dvojčkih...pa še taki tranziti kot se obetajo....ziher bom imela predolg gobček... :vragec: x^x ...heh, ja, tako človek sam rine v nesrečo... x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Amis, moja Luna tudi v dvojčkih...kaj zdej a moramo paziti kaj komentiramo?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

he he...kaj pa vem. sklepam sam po svojem razpoloženju, ki je rahlo :vragec: ...vražje škorpijonsko... x^x ...včasih se mi to tolk fajn zdi x:px x;)x ...sam mogoče okolici ne bo glih....hi hi hi

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Očitno hud naval dvojčkastih lun :inocent:

Bo že kaj na temu, da smo bolj gobčne.

Lahko kar krožek ustanovimo in izmenjamo izkušnje x8Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Žal ne, sory... :C:  x:Ix  xDDx

Vas bom pa opazoval.... :eek:  x:Dx

:eek: big brother is here

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

<{POST_SNAPBACK}>vem samo, da ne ta polna luna ko bo zaj ne vpliva najbolš na mene  :sori:  :V:  :xx!:

untitled,

nekateri moski ne marajo polne lune, zato ker se boje svojih cuvstev in vsega tistega, ki je zenska energija, ampak mi se zdi da ti nisi taksen. xDDx

Nimam sicer Lune v Dvojčkih, imam pa zato Saturna in Točko duha! x:Dx

Predolg jezik,vsekakor x:px se že kaže! :vragec: x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>untitled,

nekateri moski ne marajo polne lune, zato ker se boje svojih cuvstev in vsega tistega, ki je zenska energija, ampak mi se zdi da ti nisi taksen. xDDx

ne ni to da je nebi maral, samo sem pa opazil, da me vsaka druga polna luna oz. da vsaka druga polna luna nekak čudno vpliva na mene, al sn tečn, al ne morem spat, al kaj te vem... :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>ne ni to da je nebi maral, samo sem pa opazil, da me vsaka druga polna luna oz. da vsaka druga polna luna nekak čudno vpliva na mene, al sn tečn, al ne morem spat, al kaj te vem...  :o|o:

Pij vec tekucine, vode in sokove, saj je nekateri ljudje energetski ne podnose. Kaksna ti je luna v natalu, v katerem znamenju, hisi - mogoce ves ?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...