bast 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 stardragon, kakšne rituale imaš v mislih? in zakaj jih je dobro izvajati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>stardragon, kakšne rituale imaš v mislih? in zakaj jih je dobro izvajati? Magicne in tantricne rituale. Dobro jih je izvajati ce so ti te stvari vsec in ce hoces raziskovat lunarno magijo in tantricne tehnike. Razlicne meditacije, ljubezenske zadeve kot prebujanje kundalini skupaj z partnerjem, napr., delo z cakrami, z energijami, globlje spoznavanje lastne narave, raziskovanje in transformacija cuvstev, itd. Polna luna vpliva na naso podzavest, v pomenu da nam je ona tedaj manj skrita, manj neznana. Predvsem je odvisno v katerem je znamenju, seveda, tedaj se dela tisto ki je analogno z dolocenim znamenjem. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Luna pravkar izide iz Cetus in je v konjunkciji z novim (dva dni novii) transneptunom 2004 VT75. http://puck.dhs.org/iau/articles /slo* Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 vem samo, da ne ta polna luna ko bo zaj ne vpliva najbolš na mene :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 me prav zanima, kaj se mi bo dogajalo, ko mam luno že itak v dvojčkih...pa še taki tranziti kot se obetajo....ziher bom imela predolg gobček... ...heh, ja, tako človek sam rine v nesrečo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Amis, moja Luna tudi v dvojčkih...kaj zdej a moramo paziti kaj komentiramo? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 he he...kaj pa vem. sklepam sam po svojem razpoloženju, ki je rahlo ...vražje škorpijonsko... ...včasih se mi to tolk fajn zdi ...sam mogoče okolici ne bo glih....hi hi hi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Cosma, Amis... a vidve tudi?še ena z Luno v dvojčkih Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Očitno hud naval dvojčkastih lun Bo že kaj na temu, da smo bolj gobčne. Lahko kar krožek ustanovimo in izmenjamo izkušnje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 punce Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Gobčna niti nisem (Merkur konj. Saturn kvadrat Neptun)... domišljija pa dela 100/h Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Cosma, Amis... a vidve tudi?še ena z Luno v dvojčkih Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Kaj to pomeni, borism? Se pridružuješ klubu? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kaj to pomeni, borism? Se pridružuješ klubu? A želite Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 A jo imaš? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A jo imaš? Žal ne, sory... Vas bom pa opazoval.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Žal ne, sory... Vas bom pa opazoval.... big brother is here Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>vem samo, da ne ta polna luna ko bo zaj ne vpliva najbolš na mene :xx!: untitled,nekateri moski ne marajo polne lune, zato ker se boje svojih cuvstev in vsega tistega, ki je zenska energija, ampak mi se zdi da ti nisi taksen. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> big brother is here and watching us... blagor za svet na katerem rastejo moški, ki se ne bojijo svojih čustev Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Nimam sicer Lune v Dvojčkih, imam pa zato Saturna in Točko duha! Predolg jezik,vsekakor se že kaže! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>untitled,nekateri moski ne marajo polne lune, zato ker se boje svojih cuvstev in vsega tistega, ki je zenska energija, ampak mi se zdi da ti nisi taksen. ne ni to da je nebi maral, samo sem pa opazil, da me vsaka druga polna luna oz. da vsaka druga polna luna nekak čudno vpliva na mene, al sn tečn, al ne morem spat, al kaj te vem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ne ni to da je nebi maral, samo sem pa opazil, da me vsaka druga polna luna oz. da vsaka druga polna luna nekak čudno vpliva na mene, al sn tečn, al ne morem spat, al kaj te vem... Pij vec tekucine, vode in sokove, saj je nekateri ljudje energetski ne podnose. Kaksna ti je luna v natalu, v katerem znamenju, hisi - mogoce ves ? Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Stardragon vem samo da mam luno v škorpijonu Luna Skorpijon 02°10`13 4hiša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Stardragon vem samo da mam luno v škorpijonu Luna Skorpijon 02°10`13 4hiša OK., to bomo jutri obdelali, lepo spi Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.