Amis 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 se strinjam...razpoloženje ena a s črtico Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 če bo tale lunca takšna kot je bil njen začetek, majke mi Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 sicer hoče nekaj mutit ampak mi ne pore pokvarit filinga, raje jo vzamem za zaveznico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Meni tudi odgovarja,čeprav se skrije pred soncem v dvojčku! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 hm a vsest kako pa jaz to občutim...vse se tako hitro odvija pri na s v službi...je nekdo odgovoren za nek projekt ki se bo začel izvajati jutri ob 10h pa za več kot polovico stvari ni znano kaj in kako se bo delalo...vse je v zraku...jaz se pa samo smejčkam...in fino mi je...kljub temu, da sem jaz tista ki bo odgovorna za celoten postopek .Ampak je fino, ker se dogaja...hitro vrti . Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 aha, dogaja se res veliko...pri nas so vsi živčni, pa enim je udarilo na omotičnost sivih možganskih celic -so odpovedali en projekt k je mel dost šans...pa dobro...kot vejo...mi smo pa učer mel zanimivo debato, pa se je noč zato bistveno skrajšla...to je tako, če se najde skupaj dobra klapa pa tekoče substance -najbrž predpriprava na polno luno...sicer pa polna energije, pa dobre volje, malo sicer tudi ...sam to je sam za začimbo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 spat nisem mogla :xx!: Hudo tole...Polna Luna v Strelcu (12 st), Luna opozicija Sonce Luna opozicija Venera ....... Merkur R Neptun R Merkur R in bo do sobote tekel v prazno....nobenih pogodb podpisovat Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 aja...polna lunca zmešala štrene... Venera R ne dvakrat Merkur ...Merkur samo enkrat R Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Hehe, no Cveka to je pa to, kar se je heleni sanjalo - da sem ji razlagala (v njenih sanjah), da imam zelo redek apsekt v os. horoskopu - merkur konjunkcijo merkur. Ja, mene tudi spona doticna gospa... obe, pravzaprav... (luna in venera). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Kar močna je bila, čeprav se mi zdi, da je prišla z zamudo, mislim na njen vpliv... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Kar močna je bila, čeprav se mi zdi, da je prišla z zamudo, mislim na njen vpliv... Z ozirom na moj MC v Strelcu me je polna Lunca v istem znamenju dobesedno'nabila 'z energijami vseh vrst. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Hehe, no Cveka to je pa to, kar se je heleni sanjalo - da sem ji razlagala (v njenih sanjah), da imam zelo redek apsekt v os. horoskopu - merkur konjunkcijo merkur. Ja, mene tudi spona doticna gospa... obe, pravzaprav... (luna in venera). Joooj Marsa tole sem pa total spregledala. Lepi gospe sta tole ampak kaj pomaga ko sta,obe,preobčutljivi. Preveč se razdajata,skrbita za blagor drugih ...kaj naj rečem...potrpi ...je že minilo,kajne? Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Z ozirom na moj MC v Strelcu me je polna Lunca v istem znamenju dobesedno'nabila 'z energijami vseh vrst.Meni je žal zmanjkalo 9 stopinj(no je že šlo naprej), da bi ujel MC v strelcu, sicer se mi pa zdi, da so drugi tokrat imeli še večje probleme kot jaz Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 kar ne maltraj se z stopinjo +- astroloshki programi itak polno luno imajo +- nekaj ur;) Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 kar ne maltraj se z stopinjo +- astroloshki programi itak polno luno imajo +- nekaj ur;) ne vem zakaj ampak zdi se mi,da stopnje niso vpisane samo zato,da polegplaneta vidimo še številko Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 kar ne maltraj se z stopinjo +- astroloshki programi itak polno luno imajo +- nekaj ur;) ne vem zakaj ampak zdi se mi,da stopnje niso vpisane samo zato,da polegplaneta vidimo še številko sam zato, de zgelda bl pametno 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 sam zato, de zgelda bl pametno alpha numerično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Spet jo vidim ...pa čutim tudi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Name že vpliva...mama Luna Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Saj vidim, zakaj si se pa tako umirila OONA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Kako to misliš? Umirila??? Full me razganja... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Haha, tule že ne(lnf), si bila ob luni v škorpijonu dost bolj aktivna, no en skromen nasvet, le popazi nase, saj poznaš sebe....lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 tudi name vpliva, zatekam, pms svašta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ..daj malo prišepni, nooo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Jest tud ze cutim tole polno luno.....se me pomoje kr ena depresija loteva, pa nic optimizma v meni....tolk hudo ze dolgo ni bilo.... Pa razpolozenje niha iz minute v minuto.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.