stankaa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Oprostite, zdaj bo tisti del mene, kjer je Devica nekaj vprašal:našla sem v Raphael ephemeris, da je danes polna luna ob 11:09in na lunin.net je 13:10, kaj je prav? sicer pa zelo jasna ta polna Luna-mislim, ne na nebu, temveč v obnašanju in počutju, pijani zrak, tečni, občutljivi, nizki pritisk, melanholični dež, otroci zaspani, glavoboli, slabe novice... Ja, sama sem pa čudovite volje in to izkoriščam, da vse tolažim: "Jutri bo že bolje, veste, polna Luna je." uživam delati z ljudmi, ko jim lahko dajem iz sebe nekaj toplega, nasmeh, kako pribombo, tolažbo in všeč mi je, ko vidim, da so prišli noter :xx!: in da grejo ven Lepo se imejte, čudovit osvežilni dežek nas je obiskal... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 našla sem v Raphael ephemeris, da je danes polna luna ob 11:09in na lunin.net je 13:10, kaj je prav?Oboje je prav, ker 11:09 je GMT (Londonski čas!), dve uri razlike-------> je pa nas poletni časovni pas, pozimi je pa eno uro razlike v plus....lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 ah seveda, sorry :o|o: sanjam še malo zraven danes,...in pol tako osnovno napačo ustvarimhvala p.s.: zdaj mi je šele jasno... namreč, kako bom si organizirala ta dan:danes ob 13:10 je polna Luna na 11 st. Kozoroga potem je ob 17:24 trigon Lune z Jupitrom in ob 21:17 naredi Luna opozicijo s Saturnom Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Moram priznati,da me je 'TALE' polna Lunca...total sesula :o|o: Opozicija na moj Kiron...dovolj,da sem padla v dimenzijo kjer se ne počutim dobro.Bo minilo Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 nekaj nihanja v razpoloženju tudi pri meni...zaenkrat še v popolnoma znosnih mejah...na splošno več + kot -. stankaa, po 21.17 pa najbolš, da gremo kr spat, prej ko se s kom spičimo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Tudi mene nekaj hoče bolet glava, pa se ne dam... Ampak sem pa sitna in vse mi gre na živce... Hvala Bogu, da je vsaj mož danes čisto cool in se mi samo smeji. Pa saj bo kmalu minilo, a ne.... Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 stankaa, po 21.17 pa najbolš, da gremo kr spat, prej ko se s kom spičimo Zakaj dame, kar na spanje mislite, sedaj je ja najdaljši dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Zakaj dame, kar na spanje mislite, sedaj je ja najdaljši dan Jaz ne mislim na spanje... Nevem zakaj, mislim na sladoled... hihi Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Jaz tudi, nisem pozabil (stava!), ampak pravijo, da v prisotnosti dam ni pristojno "lizati" .....MBmetuljčica, imaš svetovni podpis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 zjutri sm bla ful na powerju... zdele pa se mi zdi da vreme pritiska... me mal glava boli... dons bo še divja noč. Kadar je polna luna je zmeri. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Jaz tudi, nisem pozabil (stava!), ampak pravijo, da v prisotnosti dam ni pristojno "lizati" .....MBmetuljčica, imaš svetovni podpis bi nekaj dodala .. pa se mi zdi, da je boljse drzati jezik... Ikonca je super... tole je moj dragi.. in seveda moja malenkost, kako ga obmetavam s srcki.... upam, da ne bo kaksen mimo letel.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 To pa dela polna luna , tolk srčkov po luftu, katera si ti, leva ali desna oseba, mogoče še kaj prestrežem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Moja glava Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Naj te čimprej mine Oona, mislim na neprijetno bolečino... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Hvala Boris..tudi jaz upam, da me mine samo bolečina.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Dokler bo še kakšen smeško vmes, vem, da si še tukaj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 borism, spanje je sam preventiva .....pa še to ni ziher Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 To pa dela polna luna , tolk srčkov po luftu, katera si ti, leva ali desna oseba, mogoče še kaj prestrežem a prestregel bi ... saj je srckov dovolj, za vse prijetne ljudi tega sveta.. tudi zate Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 O, hvala Mbmetuljčica , mi godi.....opažam pa res, da ste dame res manj razpoložene danes, bolj vpliva na vas polna luna kot na nas moške, upam, da mi boste vrnile, ko bo prazna, tedaj pa meni nagaja včasih, no zmeraj se tudi ne pustim ....kdo ima težave danes, naj bo čim blažje in čimprej naj minejo, mislim, da bo proti večeru ta močan vpliv že popustil....lep dan in lep vikend prav vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 o madonca, a meni pa moj moški del seka ven danes al kaj .....sem nekam ful dobre volje ( s čisto rahlimi občasnimi mrki vmes ) .......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 o madonca, a meni pa moj moški del seka ven danes al kaj .....sem nekam ful dobre volje ( s čisto rahlimi občasnimi mrki vmes ) .......... To Amis , pa brez mrkov :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Folk na cesti je totalno zmešan kar sanjajo, nikamor ne grejo, potem pa potrobiš in te gleda, kot da je iz Lune padel! Zavijajo brez smerokaza, probajo izsiljevat(pa jim ne rata) neverjetno,ne moreš verjet, če ne vidiš na lastne oči! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.