Gazelca 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Mene je zdej zmerej v pozitivno stran metal ,zmerej sm se na polno luno režala k nora pa bla ful dobre volje...zdej pa res nevem kaj je....ubija me Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Zato pa je pričakovati super počutje od jutri zvečer dalje Če veš, kdaj mine, je vredno potrpeti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Ti že veš, Borism Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Kaj Ruby72 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 U, jaz se pa počutim prav enkratno pravo nadsprotje prejšnji prazni :xx!: luni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Luna deluje na osi Vodnar Lev. Tisti ki imate kaj okoli 8 stopinje Vodnarja, Leva, Škorpijona, ali Bika vam svetujem posebno previdnost. Najbolje je bodo odnesli Škorpijonu (zadnja dekade), za njih se obeta bolj pozitivno obdobje. Poudarek polne Lune je ravno na osi jaz ti. Tisti, kateri imajo "šibke" odnose se te znajo še poslabšati. Zgodi se egzaktna opozicija Merkurje in Urana, kar pa vnaša, kar nekaj težav v transportu in komunikaciji (prometu). Pomembno je, da se sprostite in ukvarjate s tistim, kar vam je blizu in vas veseli. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Hm, jaz imam sonce na 9 stopinji Škorpijona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Ruby, saj itak veš in čutiš že dolgo časa prelomnico, sadaj je čas, ki je temu namenjen. V kolikor je Sonce dobro aspektirano bo pozitivno... Beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Ruby, saj itak veš in čutiš že dolgo časa prelomnico, sadaj je čas, ki je temu namenjen. V kolikor je Sonce dobro aspektirano bo pozitivno... Beli VranOj Vran , ko bi vsaj....nič se ne premakne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Ruby, saj itak veš in čutiš že dolgo časa prelomnico, sadaj je čas, ki je temu namenjen. V kolikor je Sonce dobro aspektirano bo pozitivno... Beli VranOj Vran , ko bi vsaj....nič se ne premakne... brez skrbi v kratkem se bo.... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Dogovorjeno! Ma saj vem, čim si bom sama sebi nehala pit limfo, bodo verjetno rezultati. Pa je kar močnejše od mene :xx!: Ampak tale polna Luna, pravzaprav od mlaja sem mi je pa res težko padla tokrat. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Jaz pa opažam, da me najbolj ruka kakšna dva ali celo tri dni prej (obe - prazna in polna, še bolj prazna :o|o: :xx!: ) ... samo :o|o: ... kdaj bom pa kaj spala ... že ves teden se mi dogaja, da (skoraj) nič ne spim... pa nisem ne zaspana, ne utrujena... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 tudi jaz zelo slabo spim, vidim pa da tale luna bolj deluje na koga drugega kot name.... sem pogledala kaj je spremenilo eno zelo prijazno osebo - na 8 stopinji bika Saturn.... :xx!: a sem našla razlog?pri tejle lunci sem bila najbolj sesuta v petek, moja mala pa včeraj, totalno ji je vse šlo narobe, prav sesulo jo je - upam, da bo danes boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Luna deluje na osi Vodnar Lev. Tisti ki imate kaj okoli 8 stopinje Vodnarja, Leva, Škorpijona, ali Bika vam svetujem posebno previdnost...Jaz nimam nič tam okoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Jaz imam pa danes glavobol. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 "Prvi" boš pa pri drugih polnih lunah na vrsti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 "Prvi" boš pa pri drugih polnih lunah na vrsti hahahaha vsak enkrat pride na vrsto, a ne Borism? Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Točno Beli Vran, zato se ni treba sedaj veseliti, ampak pripravljati , lepo nedeljo, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Res je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Davek tele polne lune med drugim.... Ponoči se je na slovenskih cestah zgodilo 53 prometnih nesreč. 2 udeleženca sta umrla, 3 so se hudo in 15 lažje poškodovalo, 38 pa se jih je končalo z materialno škodo. Kaznivih dejanj je bilo obravnavanih 48, od tega 20 tatvin, 11 vlomov, 8 poškodovanj, 5 ponarejanj, 2 lahki in ena huda telesna poškodba ter drzna tatvina. Javni red pa je bil kršen 133 krat. Kar 100 kršitev je bilo na javnih krajih, 33 pa v domačih prostorih. 6 kršiteljev je pridržanih.vir:www Tule bi dodal, da ni všteta nesreča malopred 6 uro na avtocesti Lj- Klanec, našega avtobusa( voznik naj bi zaspal ), kjer sta bila dve mlajši osebi mrtvi in 25 poškodovanih. Previdnost ni nikoli odveč x!x x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Borism Marsa je omenila v napovedi, da ni vse kriva luna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Pozdrav Selene Vem, da ni vsega kriva, ima pa svoj delež pri vsem tem.....meni sicer paše njen vpliv, ampak sem bil včeraj v parih intervalih čez dan izredno zaspan, kar ni običajno zame, pa ne spomnim se za nazaj, kdaj mi je tekla kri iz nosu, sredi dneva na lepem se mi je ulila kri iz nosa, itd......lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Jaz sem bla parav popadljiva, jezna... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ko je polna luna se jest počutm, k bi bla odlepljena od tal...tko, kr mal lebdim...če mam pa še menstro takrt, je pa sploh weird. vem, da takrat ne smem kaj preveč probavat, ker me preveč odpelje.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Jaz sem pa ponavadi takrat še bolj zmedena, kot sem pa ponavadi... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.