Skoči na vsebino

Polna luna

Guest sanjalica

Recommended Posts

Mene je zdej zmerej v pozitivno stran metal x:Dx ,zmerej sm se na polno luno režala k nora pa bla ful dobre volje...zdej pa res nevem kaj je....ubija me :V:
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 762
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Luna deluje na osi Vodnar Lev. Tisti ki imate kaj okoli 8 stopinje Vodnarja, Leva, Škorpijona, ali Bika vam svetujem posebno previdnost. Najbolje je bodo odnesli Škorpijonu (zadnja dekade), za njih se obeta bolj pozitivno obdobje. Poudarek polne Lune je ravno na osi jaz ti. Tisti, kateri imajo "šibke" odnose se te znajo še poslabšati. Zgodi se egzaktna opozicija Merkurje in Urana, kar pa vnaša, kar nekaj težav v transportu in komunikaciji (prometu). Pomembno je, da se sprostite in ukvarjate s tistim, kar vam je blizu in vas veseli.

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Ruby, saj itak veš in čutiš že dolgo časa prelomnico, sadaj je čas, ki je temu namenjen. V kolikor je Sonce dobro aspektirano bo pozitivno...

Beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Ruby, saj itak veš in čutiš že dolgo časa prelomnico, sadaj je čas, ki je temu namenjen. V kolikor je Sonce dobro aspektirano bo pozitivno...

Beli Vran

Oj Vran :palec: , ko bi vsaj....nič se ne premakne... :C:

Beli Vran

Oj Vran :palec: , ko bi vsaj....nič se ne premakne... :C:

brez skrbi v kratkem se bo....

beli Vran

Dogovorjeno! x^x x^x

Ma saj vem, čim si bom sama sebi nehala pit limfo, bodo verjetno rezultati. Pa je kar močnejše od mene :xx!:

Ampak tale polna Luna, pravzaprav od mlaja sem mi je pa res težko padla tokrat. :o|o:

Jaz pa opažam, da me najbolj ruka kakšna dva ali celo tri dni prej (obe - prazna in polna, še bolj prazna :o|o: :sick: :xx!: ) ... samo :o|o: ... kdaj bom pa kaj spala :eek: x?x ... že ves teden se mi dogaja, da (skoraj) nič ne spim... pa nisem ne zaspana, ne utrujena...

tudi jaz zelo slabo spim, vidim pa da tale luna bolj deluje na koga drugega kot name.... sem pogledala kaj je spremenilo eno zelo prijazno osebo - na 8 stopinji bika Saturn.... :xx!: a sem našla razlog?

pri tejle lunci sem bila najbolj sesuta v petek, moja mala pa včeraj, totalno ji je vse šlo narobe, prav sesulo jo je - upam, da bo danes boljše xsrcx

"Prvi" boš pa pri drugih polnih lunah na vrsti x:Dx  x;)x

hahahaha vsak enkrat pride na vrsto, a ne Borism?

Davek tele polne lune med drugim....

Ponoči se je na slovenskih cestah zgodilo 53 prometnih nesreč. 2 udeleženca sta umrla, 3 so se hudo in 15 lažje poškodovalo, 38 pa se jih je končalo z materialno škodo. Kaznivih dejanj je bilo obravnavanih 48, od tega 20 tatvin, 11 vlomov, 8 poškodovanj, 5 ponarejanj, 2 lahki in ena huda telesna poškodba ter drzna tatvina. Javni red pa je bil kršen 133 krat. Kar 100 kršitev je bilo na javnih krajih, 33 pa v domačih prostorih. 6 kršiteljev je pridržanih.

vir:www

Tule bi dodal, da ni všteta nesreča malopred 6 uro na avtocesti Lj- Klanec, našega avtobusa( voznik naj bi zaspal :sori: ), kjer sta bila dve mlajši osebi mrtvi in 25 poškodovanih. :sori:

Previdnost ni nikoli odveč x!x x!x

Pozdrav Selene x;)x

Vem, da ni vsega kriva, ima pa svoj delež pri vsem tem.....meni sicer paše njen vpliv, ampak sem bil včeraj v parih intervalih čez dan izredno zaspan, kar ni običajno zame, pa ne spomnim se za nazaj, kdaj mi je tekla kri iz nosu, sredi dneva na lepem se mi je ulila kri iz nosa, itd......lep dan, B. x:)x

ko je polna luna se jest počutm, k bi bla odlepljena od tal...tko, kr mal lebdim...če mam pa še menstro takrt, je pa sploh weird. vem, da takrat ne smem kaj preveč probavat, ker me preveč odpelje..
DON'T PANIC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...