Skoči na vsebino

Polna luna

Guest sanjalica

Recommended Posts

Jst sm pa prav out, v prsih me tišči, morala na dnu, najrajš bi zaprla botego in šla še za en mesc na dopust.

Pa četud pod taprvo smreko ležat.

Ma sem mela full volje, sam mi fizis nekako ne dopušča frlet.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 762
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:V: Tudi mene že dva dni boli glava,tako,da ima ta luna res vpliv :V: :sori: :vio: x:Dx

Lep večer,D :palec:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Mene pa danes že cel dan daje glavobol, začelo se je pa ob 6.zjutraj, ko sem se prebudila zaradi bolečine :eek:

Tudi včeraj in v soboto me je po malem ves čas bolela glava. Pa me boli glava enkrat na nekaj let, k sreči.

Danes zjutraj pa sem imela občutek, da mi bo počila :V: Strašno :OO!: :OO!:

:inocent: Mogoče oz. sigurno imam reakcijo,v soboto sem bila na hoji po žerjavici, nikoli me še ni toliko časa bolela glava..... telo se čisti .....:eek: :eek: :eek:
LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

..jaz pa imam občutek da lebdim.... :xx!: ... glava me ne boli, le na čase imam občutek , da je nekam težka... xcivx

...nič se mi ne ljubi...dnevi pa se mi grozno vlečejo...skratka sem bprez energije.. :xx!: :xx!:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

..jaz sem šla enkrat čez žerjavico...nekateri pripovedujejo o grozni napetosti, glavobolu.....kot poseldico sem imela le 3 mehurčke na podplatu, ki so mi pokazali moja obolenja... x;)x ..

x;)x

...sicer mi ni žač, da sem šla žez žerjavico, a nekega preobrata nisem doživela...kaj pa vem..vsaj zavedam se ga ne x:Dx x:Dx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Tokrat sem jo ful čutila - to polno luno. Z mojo boljšo polovico se blazno skregala, mirne duše bi se lahko stepla,,,če bi šlo še malo naprej...v glavnem - ne spomnim, se, da sem kdaj tako grozno reagirala. res ne..in potem se pomirim in spomnim - hudirja...polna luna je...ni čudno. Ampak besna sem bila kot vrag. Moj pa se mi reži potem.. x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ne vem če je kje opisan vpliv polne lune na razpoloženje_razdražljivost ljudi, vendar me je soseda sedaj spomnila; prišla po ščipalec za nohte, ker si je vse nohte pogrizla, ker je tako živčna, ker bo polna luna...  x:)x

Pa sin je siten, mož pravi, da ga daje polna luna...

Jaz pa čakam, da "ujame" moža, ta je vrhunec sitnobe ob polni luni...

(no, no, saj ne morem priznati javno, da sem tudi jaz?  x;)x  x;)x )

Zanima me, kako vpliva na vas in vaše najdražje? (no...vsaj tako se jim pravi  x:Ix )

moj ..... se ob polni luni napije! jest pa sem zalostna pa ne vem zakaj! oba sva raka in to je najin planet pa pac vpliva

svet je lep uzivajmo

A polna luna je bila? Ne me basat. Če ne preberem vsega bolj pomembnega tule niti vem ne kdaj je polna.:)

No, če pomislim za nazaj in pa tudi o danšnjem dnevu, naj izdam, da me grozno daje. xDDx

Mogoče je pa to zaradi Stanetove soli:). Pijem namreč njegovo sol z limono in vodo.

Andres

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...