RAKICA 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Jst sm pa prav out, v prsih me tišči, morala na dnu, najrajš bi zaprla botego in šla še za en mesc na dopust.Pa četud pod taprvo smreko ležat. Ma sem mela full volje, sam mi fizis nekako ne dopušča frlet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Tudi mene že dva dni boli glava,tako,da ima ta luna res vpliv Lep večer,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Mene je pa včeraj... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Mene pa danes že cel dan daje glavobol, začelo se je pa ob 6.zjutraj, ko sem se prebudila zaradi bolečine Tudi včeraj in v soboto me je po malem ves čas bolela glava. Pa me boli glava enkrat na nekaj let, k sreči. Danes zjutraj pa sem imela občutek, da mi bo počila Strašno :OO!: :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Mogoče oz. sigurno imam reakcijo,v soboto sem bila na hoji po žerjavici, nikoli me še ni toliko časa bolela glava..... telo se čisti ..... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ..jaz pa imam občutek da lebdim.... :xx!: ... glava me ne boli, le na čase imam občutek , da je nekam težka... ...nič se mi ne ljubi...dnevi pa se mi grozno vlečejo...skratka sem bprez energije.. :xx!: :xx!: Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ..jaz sem šla enkrat čez žerjavico...nekateri pripovedujejo o grozni napetosti, glavobolu.....kot poseldico sem imela le 3 mehurčke na podplatu, ki so mi pokazali moja obolenja... .. ...sicer mi ni žač, da sem šla žez žerjavico, a nekega preobrata nisem doživela...kaj pa vem..vsaj zavedam se ga ne Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 .mogoče mi tale luna zdele bolj neučakano vpliva, ampak boli pa nč ne, vsaj to je dobro znamenje, kajti perioda lune se je obnesla... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 .mogoče mi tale luna vpliva,A te luna nosi? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ah kje pa, se ne pustim jest mutit Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Ma, ti si faca.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Vidim samo podplate, face ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 ne ...ali samo jaz opažam na'tavelkem'podplatu vzorec križa :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 ne nisi edina... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 ne ...ali samo jaz opažam na'tavelkem'podplatu vzorec križa hja, kaj to pomen, hmmm....( pa slika ni moja,no) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Tokrat sem jo ful čutila - to polno luno. Z mojo boljšo polovico se blazno skregala, mirne duše bi se lahko stepla,,,če bi šlo še malo naprej...v glavnem - ne spomnim, se, da sem kdaj tako grozno reagirala. res ne..in potem se pomirim in spomnim - hudirja...polna luna je...ni čudno. Ampak besna sem bila kot vrag. Moj pa se mi reži potem.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala miska 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Ne vem če je kje opisan vpliv polne lune na razpoloženje_razdražljivost ljudi, vendar me je soseda sedaj spomnila; prišla po ščipalec za nohte, ker si je vse nohte pogrizla, ker je tako živčna, ker bo polna luna... Pa sin je siten, mož pravi, da ga daje polna luna...Jaz pa čakam, da "ujame" moža, ta je vrhunec sitnobe ob polni luni... (no, no, saj ne morem priznati javno, da sem tudi jaz? ) Zanima me, kako vpliva na vas in vaše najdražje? (no...vsaj tako se jim pravi )moj ..... se ob polni luni napije! jest pa sem zalostna pa ne vem zakaj! oba sva raka in to je najin planet pa pac vpliva Citiraj svet je lep uzivajmo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 A polna luna je bila? Ne me basat. Če ne preberem vsega bolj pomembnega tule niti vem ne kdaj je polna.No, če pomislim za nazaj in pa tudi o danšnjem dnevu, naj izdam, da me grozno daje. Mogoče je pa to zaradi Stanetove soli:). Pijem namreč njegovo sol z limono in vodo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Andres08 to bo tudi močan energijski mesečni preklop(DZK), ki se dogaja danes in jutri, sol pa tudi lahko malce, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 To pomeni iz slabšega na bolje ali obratno? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Kakor sprejmeš, če za dobro, je vse dobro, lep večer Tihareka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Enako tebi Borism....upam da ti gre vse po načrtih.Pri meni je zatišje pred nevihto . Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Vse gre po načrtih , tudi to, da grem sedaj na spanje, ti se pa res pripravi, ker ponoči ne bo dolgčas, namreč vidim, da se nam spet bližajo nevihte iz Italijanske strani Lep večer, lahko noč in lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Enako tebi....čim lepša noč!!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Hvala enako, pa tudi lepe sanje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.