Skoči na vsebino

Polna luna

Guest sanjalica

Recommended Posts

Andres08 to bo tudi močan energijski mesečni preklop(DZK), ki se dogaja danes in jutri, sol pa tudi lahko malce, lp, B. x;)x  :palec:

Bom opazoval tak preklop. Verjetno bo držalo, kot že tolikokrat prej.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 762
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Danes pa je Luna taka x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

• 3 weeks later...

... že trka, se že čuti, čeprav bo še jutri in pojutrišnjem močnejša :eek: x;)x čist polna pa v ponedeljek 30.08.04 zjutraj ob 4:23 na 7.stopinj rib, kar pa ne bo odgovarjalo prvim dekadam devic, rib, strelcem in dvojčkom.

Pa še tale Uran je trenutno tamle zelo blizu, nimam dobrega občutka, pazite nase, previdnost ni nikoli odveč, lep vikend. x;)x :palec:

uf, sem bila prepričana, da je polna luna danes...jao meni, a me bo metalo? :eek: ...asc. devica, uran in pluton v konjunkciji z asc (vodnar), pa še povdarjenega merkurja...bolš da grem mal u kakšno votlinico :eek: :inocent: x:)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ja saj, če sem preživela ta teden, bom pa še kaj...mal sem se pa utrdila...ampak sem že spet ugotovila, da dobra in odprta debata najbolj pomaga v "kriznih" momentih...omogoči mi različne zorne kote...obožujem to x:px x:Xx

tale današnja polna luna ima pa čuden vpliv name. po navadi me vedno razganja in meče... danes sem pa kot da bi mi nekdo posrkal vso energijo. Upam, da se bo tekom dnva tole še popravilo. xsrcx
spet se mi je na bolš poslabšal

občutek imam, da se stvari umirjajo...da ni več takih napetosti, kot so bile....ribica katja :palec: ...mislim, da bo kmalu bolje xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...