Andres08 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Andres08 to bo tudi močan energijski mesečni preklop(DZK), ki se dogaja danes in jutri, sol pa tudi lahko malce, lp, B. Bom opazoval tak preklop. Verjetno bo držalo, kot že tolikokrat prej. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Seveda je in bo, lepo nedeljo na Islandijo, pa lepo praznuj danes Andres08... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Danes pa je Luna taka Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 ...zadnji krajec torej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Torej bo 16-ega ščip. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 hu....torej me bo na noter metalo Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ... že trka, se že čuti, čeprav bo še jutri in pojutrišnjem močnejša čist polna pa v ponedeljek 30.08.04 zjutraj ob 4:23 na 7.stopinj rib, kar pa ne bo odgovarjalo prvim dekadam devic, rib, strelcem in dvojčkom. Pa še tale Uran je trenutno tamle zelo blizu, nimam dobrega občutka, pazite nase, previdnost ni nikoli odveč, lep vikend. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 uf, sem bila prepričana, da je polna luna danes...jao meni, a me bo metalo? ...asc. devica, uran in pluton v konjunkciji z asc (vodnar), pa še povdarjenega merkurja...bolš da grem mal u kakšno votlinico Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Amis pozdrav, jaz sem vedel, da še ni danes, ampak ko zaslišim tele rešilce v lokalu vem, da je blizu, če veš kdaj je, te lahko manj preseneti, lep vikend, saj ne bo nič hudega, drži se Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ja saj, če sem preživela ta teden, bom pa še kaj...mal sem se pa utrdila...ampak sem že spet ugotovila, da dobra in odprta debata najbolj pomaga v "kriznih" momentih...omogoči mi različne zorne kote...obožujem to Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Saj opažam, bolj ko komentiraš bolj si sproščena Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 aha, pol se pa ustrašim sama sebe in se mal potuhnem za kakšen dan ...toliko na temo korajže Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Sama sebe, kaj ste spet žurirali , tema o pogumu je pa res tudi odprta , če ti paše odklop, zakaj pa ne, kar poslušaj se Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Pa je prišla. Zjutri ob 4h. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 aha, pa prav divja je.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Ko sije luna na obalo, jaz igram se s tabo ... Kje si nooo... :xx!: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 tale današnja polna luna ima pa čuden vpliv name. po navadi me vedno razganja in meče... danes sem pa kot da bi mi nekdo posrkal vso energijo. Upam, da se bo tekom dnva tole še popravilo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Po moje bo luna imela še grdo kvadraturo s plutonom v strelcu, danes je bila v konjukciji z uranom in opozicijo z marsom, tko, da je tale res močna polna luna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 prinesla mi je izredno močan glavobol,kar je zame popolnoma atipično, sicer pa se stvari odvijajo po načrtih Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 ...jaz pa nekam napihnjen, pa nič pihal Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Meni pa je ze dva dni slabo. :o|o: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Ojla R. Katja! Če si ribica prve dekade, niti ni čudno, saj je ta polna luna prav tukaj, po mojem bo že jutri bolje, lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 občutek imam, da se stvari umirjajo...da ni več takih napetosti, kot so bile....ribica katja ...mislim, da bo kmalu bolje Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Hvala za lepe zelje! Drugace sem pa v zacetku druge dekade rojena. Eh, se mi zdi, da se tale luna mal igra z mano. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.