Skoči na vsebino

Polna luna

Guest sanjalica

Recommended Posts

• Komentarji 762
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:palec: :palec: Super, ja, lunca je že mimo, mars pa verjetno še oponira na sonce. Pazi se kovinskih predmetov, jaz se takrat ponavadi urežem ali opečem. Mogoče zato, ker je mars moj vladar in pri meni deluje močneje, pa še jaz sem tako hitro furjasta pri teh opravilih, da ni nič čudnega. x;)x
Deli na socialnih omrežjih

oona, zgleda da grem po tvojih stopinjah :sori: ...navdih za delo je padu u brezno...za kakšne bedarije...hm, to bi pa še šlo x^x :vragec: ...pa sem že mislila, da bom šla lišo čez xcivx ...naivnost pa taka x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

opažam, da je današnji dan primeren za vse kaj drugega kakor za službo :vragec: x:o)x ...ma ja, še mal bom prežvela, pol pa popoldan delala kaj bol pametnega... x^x

selene, še mal, da te lune, plutoni, urani in ostala banda mal odtavajo naprej...pol pa bo...menda x;)x

selene, še mal, da te lune, plutoni, urani in ostala banda mal odtavajo naprej...pol pa bo...menda x;)x

x:Dx Sam tale banda kar kroži, naprej, pa mal nazaj, tko, da tranziti težki planetov kot so pluton, neptun, uran in saturn, čutimo mogoče vsaj trikrat, ker je njihovo gibanje retrogradno. Za luno pa se mi zdi, da kar naprej vpliva. Meni ravno danes popoldne zagrabi natalnega saturna, zato bo moja mama sitna, jaz pa bom jezna nanjo. x;)x

Čeprav imam rada luno...jo danes kar malce grdo "gledam"...poslala mi je "teto s krvavca", otečene gležnje, sitnobo, fleke na obrazu, zaspanost...tako da....komaj čakam da bo mimo....

LUNA, MIR DEJ! :sori:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Za razliko od prazne, polna luna na mene deluje nekako poživljajoče. Tokratna pa je bila tako močna, da sem bila dva, tri dni totalno naspidirana, kot kaka navita ura.

Problem je v tem, da sem navita do konca in bi še ponoči kaj počela - pa ne tiste prijetne reči, ampak bi pregledovala kake načrte, kucala kake analizice in slično...glede na to, da pravzaprav že tri dni ne spim, pa pri tem sploh ne čutim kakšne utrujenosti, hmmm.

No, saj bo kmalu mimo. Škoda, pa tako dobro se počutim.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

pismu mene bolj hudo udari ko pride lunca na 20 stopinj ovna tam se začnejo muke zame ko pride v opozicijo z natalno luno... pismu al pa je konjunkcija s soncem... čist me vrže s tira... bemu ....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

pismu mene bolj hudo udari ko pride lunca na 20 stopinj ovna tam se začnejo muke zame ko pride v opozicijo z natalno luno... pismu al pa je konjunkcija s soncem... čist me vrže s tira... bemu ....

:palec: :palec: Maš dobr pogruntano. Seveda, to je še močneje, ker imaš pri rojstvu tak položaj.

Ko veš, se na vse lahko mal bolj pripraviš. Jaz prakticirim tko

x;)x Jutri bo že v biku, pa bo mel kdo drug tak filing.

(ceprav, a je kdo na forumu ki je ? )
HJ, SE MI ZDI,DA SM JO JAZ x:o)x :palec:

je bla prav oranžna, sam bom moral še razvit, to pa nevem kdaj, ker aparat zlo redko uporabljam zdaj :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ne vem ce pase ravno v to temo...no, zdaj je tu in pase  x:)x

Posneta prejsnji teden..se nisem utegnil objaviti.

Slikana iz (stojecega) avtomobila, oblacno vreme, cas odprte zaslonke je bil kar 8 sekund, zato ni ravno popolna (ceprav, a je kdo na forumu ki je ?  x:Dx  )

http://www.gasvil.com/slike/lunca.jpg

fotka je super!!!

sicer smo pa vsi na forumu popolno nepopolni in nepopolno popolni x:Dx x:o)x x;)x :palec:

• 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...