borism 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Meni tudi, ker bo čisto blizu ASC..... Ojla Oona Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Tale bo pa taprava, čisto polna pa bo v torek ob 15:10 in to v ovnu aha Boris...na 5'st.Ovna bo delala konj.(orbis 2.st) z mojim Jupitrom Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Men bo pa delala svetlobo (če ne bo oblačno), da ne bom rabu svetilke, ko bom zvečer caybrčka na sprehod - lulat pelu............ Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 čisto polna pa bo Zakaj ravno Taprava, hah .vse so taprave samo, da je noč Jasna in glasna Energija se bo čutila tudi ob oblačnosti, pa saj se bo že do takrat zjasnilo, sicer pa poslušal samo ena poročila, pa 5 mrtvih v 24 urah,še radijci imajo več dela ob polni luni... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Žal moram popraviti na osem , daj pazite ljudje nase in na druge , lep večer in uspešen nasledni teden, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ma me prav zanima,kaj mi bo prinesla tale polna luna zdej....mam filing,da nč dobrega :o|o: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 No to bomo povedali ovni, polna luna bo 90 na moj natalni uran, si lahko predstavljate kaj drugega kot močno živčno napetost. Natalno je tudi moje sonce 90 na urana, to pomeni, da bo aspekt zelo močan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Uf, Lunca, alles gute potem Samo nekaj, (če se prav spomnim) Slovenija je Rak asc. Kozorog, bi lahko tale polna luna ružila ravno po 3.hiši... promet.... nesreče Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Uf, Lunca, alles gute potem Samo nekaj, (če se prav spomnim) Slovenija je Rak asc. Kozorog, bi lahko tale polna luna ružila ravno po 3.hiši... promet.... nesreče Ja mislim, da tale luna orenk deluje na področju prometa, saj je nesreč ogromno s smrtnim izidom. Če vzamemo , da sončni mrk deluje že nekaj dni prej in potem, lahko krivimo tudi prihajajoči mrk, ki je na 21 stopinj vage in spet je vezano na promet pa še s saturnom je 90. Bodimo previdni na cesti in obzirni do drugih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 No to bomo povedali ovni, ...Jaz oven in že včeraj nekje globoko v sebi full žalostna, pa solzice kar tako brez veze od žalosti... pa vidim, da polna luna prhaja.... A je to, to in krivo za mojo žalost? Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 nč kj posebnega ne vpliva tale energična¨luna name zdaj...še bolj aktiven postajam zato Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Bodimo previdni na cesti in obzirni do drugih. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Midnight 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Jaz pa sem proti večeru postala ful depresivna, tudi solzice so tekle pa nekaj sem se smilila sama sebi.. v glavnem bad na celi črti.Pa sem bila čez dan kar dobre volje.. No saj zdaj je že bolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Jaz sem bil pa zjutraj slabe volje. Potem čez dan sem se nekako sprostil, zdaj zvečer me pa potreba daje. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ja in potem..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Potrebam je treba ugoditi. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Glavobol Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Učer mi je tko nasekala tale luna, da sem se zjokala za ceu let nazaj....ampak pozitiven jok...tko me je spucal...zlo dobr...sam hudič k se podočnaki poznajo... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 A je to, to in krivo za mojo žalost? Jess, ampak mine kmalu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Glavobol tudi jaz, pa že vzela tableto, pa nič ne pomaga. :o|o: Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Učer mi je tko nasekala tale luna, da sem se zjokala za ceu let nazaj....ampak pozitiven jok...tko me je spucal...zlo dobr...sam hudič k se podočnaki poznajo... Včeraj sem srečala še tri žensek, ki so doživeli enak način čiščenja. Poleg mene seveda, ki sem se tudi zjutraj izjokala za naprej in nazaj. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 še eno poznam, ki je jokala ko dežek...pa sem rekla, da me v službi ne bo več tle gor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Jst pa že kar za celo leto naprej...in sicer cel vikend...no sej zdej ni nič bolje... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Sem danes izredno živo sanjala, zelo moreče, ljudje iz preteklosti, iz sedanjosti, vse pomešano.... Drugače tudi zelo živo sanjam, včasih si prav želim noči, ko ne bi sanjala, da bi imela mir.... Včasih mi je žal, da si sanj ne zapisujem... Ko jih komu opišem, folk samo Danes sem bila pa še posebej 'podrta' in zjutraj spet glavobol, ki sem ga v soboto, tako sem mislila, že uspešno zatrla. Tud jaz čakam, da prime tablet :o|o: Predvsem pa grem malo stran od te škatle Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.