lunca 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 aprila sem tudi sanjala podobno, pa so se sanje uresnicile... ...sicer sem se pa zbudila, ko je bila luna, nekje 4:20... Aprila je bil tudi mrk. Očitno ti buri podzavest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 meni je tale scip totano zmesal vse...zavest, podzavest, nadzavest...noro. sem npr. prisla domov, in se totalno zjokala ene 2 uri in pojma nimam, zakaj!!! to je mislim prvic, odkar sem bila otrok, da sem kar jokala, brez, da bi vedela, zakaj no saj, potem je bilo pa mirno vse. danes je pa sploh ze v redu. oz. mnogo boljse Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 jaz pa komaj čakam, da danes mine...sama nasprotja in paradoksi...dost mam...pa sploh nisem makaronasta, sam je pa za pop*... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 prerojen sem spet, kot po vsakem mrku in mlaju Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 a tako se pocutis...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ne še huj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 :o|o: na: xrosex Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ne še huj Lia....lepe, pozitivne, zdravilne misli do tebe Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Super sem spala, pa bi še, sanje temu primerne in takšno tudi današnje počutje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Je naredila kar nekaj zgage, naivni pa itak "nadrljate", niso zastonj opozorila tule, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 prerojen sem spet, kot po vsakem mrku in mlaju Budala, tole pa najlepši avatar,dosedaj. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 si se že najdla notr Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 si se že najdla notr aha pa zlo hitro Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 potem pač sm se drznil tole res napisat, ker tk tut čutm Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Js pa dons čutm kt volk:auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,sam lune ni vidt! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 jh pol si jo pa nariš Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 jh pol si jo pa nariš Si jo bom raj kr vizilizirou! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Me je prešejkala tale luna skupaj z mrkom, skor verjet ne morem... No saj še mal do konca leta, potem pa naj ne bi bila več tolk pod udarom mirnejši cajti, kje ste... Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 mirnejši cajti, kje ste... Sončnaprihajajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Nisem te sreče Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zigi 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Pravijo da dojenčke se posebaj trka luna, pa se mi je zdelo to malce hecno. No zadnje tri mesece sem imela šanso probat to na lastni koži. Ne vem če je z vsemi tako: nespečnost mislim. Saj ne drugega, le nikakor ne bi spala. In tam nekje 6 ur pred polno luno končno zaspi, po treh dneh nošenja. Moram reči, da me je tole zadnjo luno pošteno bolel hrbet. Ugotovila pa sem eno koristno metodo. Na okno prižgem svečo je takoj bolj mirna. Pozna morda kdo še kakšen način za pomiritev vpliva lune?Nujno rabim, kajti čez par tednov bom morala nositi sem in tja že več kot 6 kil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Si jo bom raj kr vizilizirou! triple je ratal poduhovljen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Tako lepa si že, rasteš in se debeliš, tvoja moč se že kar dobro občuti....čist polna boš pa v petek 26.11. ob 21:08 v dvojčkih Upam, da ne bo obveljal Herschlov ključ, ki napoveduje poslabšanje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Na polno Luno je dobro delati razlicne rituale, odvisno od tega v katerem znamenju se nahaja. Pa tud i tantricne vezbe je dobro izvajati tedaj. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.