Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Jupiiiii..... šit kaj pa je sploh hasek. ga ni pri tebi? obstaja ena modra tabletka.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jupiiiii..... šit kaj pa je sploh hasek. ga ni pri tebi? obstaja ena modra tabletka.... Heh, se vid da si vaga! To pomen, da pr men ni odziva, nej še tak lepo gledajo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>septolete? za boljši dah? Ti svetujm kej močnejšega! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Heh, se vid da si vaga! To pomen, da pr men ni odziva, nej še tak lepo gledajo! ni odziva? saj sem ze prvic prav razumela nič hudega. šteje tudi intelekt in osebnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 To pa itak pr men vn seka! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Da ne boste prevec sitni jutri, ko bo polna luna. Bo kar vplivala, de se bomo lahko kje skregali... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Uh, tale pa precej precej precej upliva name....skrila bi se v omaro, zaprla in zaklenila vrata, ugasnila gsm, zaprla oči, poletela in sanjala... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 še kakšen dan, pa bo šlo mimo...pol pa le pridi iz omare nazaj... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Triple, tale ikona ti pa ne pristoji. :xx!: A ti je ta kej bl ušeč? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A ti je ta kej bl ušeč? Po nagi riti te bo treba... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>še kakšen dan, pa bo šlo mimo...pol pa le pridi iz omare nazaj... Ja, do pondelka bo pa res treba se skulirat.... :xx!: Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 jaz bom pa v pon hotla v omaro Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Ti jo bom posodla... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Apolonija se ti pridružim, tale je mene tud malce predrmala...in življenje gre naprej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Ti, a veš da gre res... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Po nagi riti te bo treba... Hehehehe,to pa zmer paše, sam ne preveč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 a je možno, da sem jaz danes na tleh zaradi tega, ker imam v Dvojčkih Saturna v konj. z MC, pa mam filing, da ju bo tale polna luna povozila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>jaz bom pa v pon hotla v omaro Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 Luna je tokrat (v Biku) v konjunkciji z Lilith (asteroid glavnega pasu), ne grev Auriga, ne hodi v Orion, tranzitira danes galaktički ascendent in gre v Stargate, potem je polna. Trije sta ascendenta, odvisno od ekliptike, ekvatorja in gaaktičnega ekvatorja. Luna je pO5ebno močna in je ta prva polna po Apokalipsi 11/1/2005 Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 V petek, na materinski dan ob 21:58 bo polna luna v vagi, trka pa že sedaj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>V petek, na materinski dan ob 21:58 bo polna luna v vagi, trka pa že sedaj... Živjo Boris, mene pusti,zaenkrat,čisto pri miru. Ima prav z ozirom na to,da jo gostim v svoji hiši,v bližini svojega Sonca Hudo bo čez tri dni ko bo Sonce mrknilo.Na 19.st.Ovna .... in eto opozicije zmojim Merkurjem.Na udaru pa kdo drug kot sedma hiša.Pismo vedno nastrada...hiša namreč. Potem pa 24.4. Lunin mrk na 4.stopinji Škorpijona. Tule bom imela mir. No ja...itak moramo vse preživeti,potrpeti in premagati Srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živjo Boris,mene pusti,zaenkrat,čisto pri miru. Ima prav z ozirom na to,da jo gostim v svoji hiši,v bližini svojega Sonca Hudo bo čez tri dni ko bo Sonce mrknilo.Na 19.st.Ovna .... in eto opozicije zmojim Merkurjem.Na udaru pa kdo drug kot sedma hiša.Pismo vedno nastrada...hiša namreč. Potem pa 24.4. Lunin mrk na 4.stopinji Škorpijona. Tule bom imela mir. No ja...itak moramo vse preživeti,potrpeti in premagati Srečno! Če bom jaz preživel, ko bom gostil tale mrk točno na ASC , boš še ti.... l Tudi tebi lep pozdrav,B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če bom jaz preživel, ko bom gostil tale mrk točno na ASC , boš še ti.... l Tudi tebi lep pozdrav,B. innnn oooojjjjeeejjj Ascendent je itak tvoje telo.Morda ti bo kakšen noht odneslo Boš moral malo popazit nase,ja. Tudi sedma hiša v igri,kaj? Previdnost na kvadrat torej Srečno še naprej Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Mene pa ta luna tako zdeluje... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.