Skoči na vsebino

Polna luna

Guest sanjalica

Recommended Posts

• Komentarji 762
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>V petek, na materinski dan ob 21:58 bo polna luna v vagi, trka pa že sedaj... x^x  x;)x

Boris.

Opažam, da me trga že več dni. Nekako nepremišljeno tudi denar zapravljam danes. Je to tudi s tem povezano? No, zapravljal sem ga za hrano, kozmetiko in zdravje? Je to vse povezano s to lunov maternici x:Dx ?

Andres

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Boris.

Opažam, da me trga že več dni. Nekako nepremišljeno tudi denar zapravljam danes. Je to tudi s tem povezano?  No, zapravljal sem ga za hrano, kozmetiko in zdravje? Je to vse povezano s to lunov maternici x:Dx ?

Andres

Upam, da nisi preveč zapravil xDDx , kaj pa podrazumevaš pod trganjem x?x

Meni se je v glavnem tolk dremalo sinoči in še tole jutro, da adijo pamet.... :o|o: , lp, B. x;)x

• 4 weeks later...

No evo, tole bo taprava tema. A kdo ve kako ublažiti vplive lune? Jaz čutim ful napetost, vse in vsakdo mi gre na živce. Pa se ne maram take, vsak mesec :xx!: .....

Kakšna izkušnja?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ob takih trenutkih si ponavadi natočim kak prst viskija, prižgem en cigaretek, naštimam dobro muziko in ob prižgani sveči uživam v samoti. Včasih si pogledam kak film ali peljem psa v gozd za 2 uri, pol si pa privoščim namakanje v banji... Jaz uživam v samoti, če je luna polna ali pa prazna..

jaz tudi rada uživam v samoti, ker pa mi to ni vedno dano, marsikdo "pokasira" kakšno ne ravno njemu namenjeno :o|o: . Se mi zdi, da se ob polni in prazni luni toliko dogaja, da bi človek moral imeti čas zase. xsrcx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

name polna luna skoraj vedno lepo vpliva,napolni me z energijo,voljo,strastjo,ljubeznijo in zeljo po uzivanju.nasprotno pa bi lahko rekla za prazno luno,ki me vcasih prav tepta in unicuje,na "chrno "vlece vse,cesar se lotim. x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Meni pa nonstop naredi nasprotno razpoloženje. Tako da sem slabe volje, pa ne vem zakaj :cry: pofukana luna :angry:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

nekam se mi zdi, da posledice ne bodo tako drastične navzven al pa vsaj ne takoj....pa zato toliko bolj globoke...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pa dajte, dajte no , uboga luna , taka ,lepa misteriozna in prav nič zlonamerna ..... nedosegljiva in sramežljiva .... bi jo sploh opazili , če nebi svoje moči uporabila ?? Ponavadi tisto, kar imam vseskozi pred očmi , sploh ne opazimo!

Meni , je pa prav lepo , kadar je polna ......

Me spominja na ljudi .... saj smo tudi mi taki

x:)x x;)x :kiss: :hepko: xflowx :flowers:

Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!

Ne bodo ne Amis x:)x

Res je, da se pokaže kasneje, ampak zakaj vsi, ki vidite v raznih napovedih vse črno, negativno potem to kar enostavno sprejemate :xx!: .

Že sam Beli Vran je omenil, če veš si močnejši, to velja pri vseh stvareh v življenju, ne samo pri astrologiji.

Torej zunaj je ena lepa sončna nedelja, zato da bo še pa znotraj, pa bomo vsi poskrbeli.

Lepo nedeljo prav VSEM xsrcx :palec:

kdo pa govori kaj o obtoževanju lune in negativnostih :eek: ....no, ni mišljeno tako.....spremembe so stvar vsakega trenutka....le da nekatere bolj, druge pa manj občutimo....in nekater so površinske, druge se nas dotaknejo globlje...nekam se po naravi ljudje spremembam upiramo...enkrat bolj, drugič pa čisto malo....in ker smo povezani med sabo in tudi z vesoljem, pol stvari pač čutimo, jih zaznavamo....in popolnoma nikjer ne piše, da bodo to spremembe na slabše.... x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Boris, zakaj si tko negativen do nas ;)

če se ne motim daš zelo veliko na tranzite, in zelo posegaš po vilinskih simbolih za lajšanje težav... kdo pa pravi, da sedaj sedimo v kotu in čakamo da dan mine;)

Mene tud trga. Pa ne morm rect a v slabem al v dobrem smislu. Razmetava me. Pa ful sm usmerjena navzven...

Dons bom probala mirkat s fojtrom.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Boris, zakaj si tko negativen do nas ;)

če se ne motim daš zelo veliko na tranzite, in zelo posegaš po vilinskih simbolih za lajšanje težav... kdo pa pravi, da sedaj sedimo v kotu in čakamo da dan mine;)

Selene, kdo pravi negativen do vas x?x

Želim, da ne mislite tako črno in negativno, pa ne mislim na nobenega osebno.

Dame ste sedaj bolj razdražene ob polni luni, saj za prazno bom pa jaz potreboval spodbudne besede, upam, da se najde kakšna prijazna oseba :inocent: .

Tale mrk, ki se bo vsak čas zgodil se bo pa najbolj dotaknil škorpijonov, bikov, levov in vodnarjev, torej sem ob vas, nič bat x:)x

Še glede tranzitov in dajanja, to je zključno iz astrološko raziskovalnih namenov, ker tako se najbolj učiš, na sebi x;)x

Lepo nedeljo x:)x :palec:

A tud devic, ki majo luno pa asc v sco? x:Ix :inocent:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Če bi bili vsi pozorni na to, kaj se dogaja na nebu, bi bilo veliko manj nesreč, prepirov in podobnega sranja. in mogoče jaz ne bi bila ta teden spet na pogrebu sošolke. Ker bi bila pozorna na promet in ne bi zapeljala direkt pred tovornjak, da jo je dobesedno povozil...

zakaj sem mislila da si negativen, zaradi tega stavka in smeška na koncu

Res je, da se pokaže kasneje, ampak zakaj vsi, ki vidite v raznih napovedih vse črno, negativno potem to kar enostavno sprejemate .

jaz sem danes že uživala v naravi, ujela jutranje sonce, verjetno ga danes ne bo več, opazovala račke ter ples sonca na vodni gladini... lep prizor v tišini jutra xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>A tud devic, ki majo luno pa asc v sco? x:Ix  :inocent:

Vsak MRK, ki se dotakne osebnih planetov, pa če je z Luno, bo to nekaj čustvenega na spremembah, lahko tudi z matero, malo je odvisno v kateri hiši se dogaja. Če boste mislili v pozitivni smeri bodo to prav gotovo pozitivne spremembe. Ti omenjaš ASC v škorpijonu, tukaj ni velikega orbisa, sam sem imel zadnji sončni mrk na ASC stopinji, Lp x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Če bi bili vsi pozorni na to, kaj se dogaja na nebu, bi bilo veliko manj nesreč, prepirov in podobnega sranja. in mogoče jaz ne bi bila ta teden spet na pogrebu sošolke. Ker bi bila pozorna na promet in ne bi zapeljala direkt pred tovornjak, da jo je dobesedno povozil...

zakaj sem mislila da si negativen, zaradi tega stavka in smeška na koncu

Res je, da se pokaže kasneje, ampak zakaj vsi, ki vidite v raznih napovedih vse črno, negativno potem to kar enostavno sprejemate  .

jaz sem danes že uživala v naravi, ujela jutranje sonce, verjetno ga danes ne bo več, opazovala račke ter ples sonca na vodni gladini... lep prizor v tišini jutra xsrcx

Sožalje za sošolko Selene :C:

Zadnji odstavek mi je najbolj všeč, me veseli, da si nekaj koristnega in lepega storila zase - pohvalno!!!, lepo nedeljo xsrcx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...