borism 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>innnn oooojjjjeeejjj Ascendent je itak tvoje telo.Morda ti bo kakšen noht odneslo Boš moral malo popazit nase,ja. Tudi sedma hiša v igri,kaj? Previdnost na kvadrat torej Srečno še naprej :OO!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>V petek, na materinski dan ob 21:58 bo polna luna v vagi, trka pa že sedaj... Boris. Opažam, da me trga že več dni. Nekako nepremišljeno tudi denar zapravljam danes. Je to tudi s tem povezano? No, zapravljal sem ga za hrano, kozmetiko in zdravje? Je to vse povezano s to lunov maternici ? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Tokrat so Sonce pa Luna bili na 178 stopinj angularno, zanimiva perspektiva. http://users.tmok.com/~tarant8l/web/9.html Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boris. Opažam, da me trga že več dni. Nekako nepremišljeno tudi denar zapravljam danes. Je to tudi s tem povezano? No, zapravljal sem ga za hrano, kozmetiko in zdravje? Je to vse povezano s to lunov maternici ? Andres Upam, da nisi preveč zapravil , kaj pa podrazumevaš pod trganjem Meni se je v glavnem tolk dremalo sinoči in še tole jutro, da adijo pamet.... , lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Polna luna bo v nedeljo 24.04.2005 ob 4:26 v škorpijonu z dodatkom Luninega mrka ob 9:55 na 4 stopinji škorpijona, torej vse na "m2", lep vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 No evo, tole bo taprava tema. A kdo ve kako ublažiti vplive lune? Jaz čutim ful napetost, vse in vsakdo mi gre na živce. Pa se ne maram take, vsak mesec :xx!: .....Kakšna izkušnja? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Ob takih trenutkih si ponavadi natočim kak prst viskija, prižgem en cigaretek, naštimam dobro muziko in ob prižgani sveči uživam v samoti. Včasih si pogledam kak film ali peljem psa v gozd za 2 uri, pol si pa privoščim namakanje v banji... Jaz uživam v samoti, če je luna polna ali pa prazna.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 jaz tudi rada uživam v samoti, ker pa mi to ni vedno dano, marsikdo "pokasira" kakšno ne ravno njemu namenjeno . Se mi zdi, da se ob polni in prazni luni toliko dogaja, da bi človek moral imeti čas zase. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>.Jaz čutim ful napetost, vse in vsakdo mi gre na živce. Pa se ne maram take, vsak mesec :xx!: .....še ena takšna na broju vse, vsakdo in še sama sebi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 name polna luna skoraj vedno lepo vpliva,napolni me z energijo,voljo,strastjo,ljubeznijo in zeljo po uzivanju.nasprotno pa bi lahko rekla za prazno luno,ki me vcasih prav tepta in unicuje,na "chrno "vlece vse,cesar se lotim. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Meni pa nonstop naredi nasprotno razpoloženje. Tako da sem slabe volje, pa ne vem zakaj pofukana luna Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> pofukana luna Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni pa nonstop naredi nasprotno razpoloženje. Tako da sem slabe volje, pa ne vem zakaj pofukana luna haha... ja full energy je... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 nekam se mi zdi, da posledice ne bodo tako drastične navzven al pa vsaj ne takoj....pa zato toliko bolj globoke... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunessa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Pa dajte, dajte no , uboga luna , taka ,lepa misteriozna in prav nič zlonamerna ..... nedosegljiva in sramežljiva .... bi jo sploh opazili , če nebi svoje moči uporabila ?? Ponavadi tisto, kar imam vseskozi pred očmi , sploh ne opazimo! Meni , je pa prav lepo , kadar je polna ...... Me spominja na ljudi .... saj smo tudi mi taki Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Ne bodo ne Amis Res je, da se pokaže kasneje, ampak zakaj vsi, ki vidite v raznih napovedih vse črno, negativno potem to kar enostavno sprejemate :xx!: . Že sam Beli Vran je omenil, če veš si močnejši, to velja pri vseh stvareh v življenju, ne samo pri astrologiji.Torej zunaj je ena lepa sončna nedelja, zato da bo še pa znotraj, pa bomo vsi poskrbeli. Lepo nedeljo prav VSEM Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Sem opazu, da je dons polna luna in lunin mrk kot Gary Cooper (v filmu Točno opoldne). Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 kdo pa govori kaj o obtoževanju lune in negativnostih ....no, ni mišljeno tako.....spremembe so stvar vsakega trenutka....le da nekatere bolj, druge pa manj občutimo....in nekater so površinske, druge se nas dotaknejo globlje...nekam se po naravi ljudje spremembam upiramo...enkrat bolj, drugič pa čisto malo....in ker smo povezani med sabo in tudi z vesoljem, pol stvari pač čutimo, jih zaznavamo....in popolnoma nikjer ne piše, da bodo to spremembe na slabše.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Boris, zakaj si tko negativen do nas če se ne motim daš zelo veliko na tranzite, in zelo posegaš po vilinskih simbolih za lajšanje težav... kdo pa pravi, da sedaj sedimo v kotu in čakamo da dan mine;) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Mene tud trga. Pa ne morm rect a v slabem al v dobrem smislu. Razmetava me. Pa ful sm usmerjena navzven... Dons bom probala mirkat s fojtrom. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boris, zakaj si tko negativen do nas če se ne motim daš zelo veliko na tranzite, in zelo posegaš po vilinskih simbolih za lajšanje težav... kdo pa pravi, da sedaj sedimo v kotu in čakamo da dan mine;) Selene, kdo pravi negativen do vas Želim, da ne mislite tako črno in negativno, pa ne mislim na nobenega osebno.Dame ste sedaj bolj razdražene ob polni luni, saj za prazno bom pa jaz potreboval spodbudne besede, upam, da se najde kakšna prijazna oseba . Tale mrk, ki se bo vsak čas zgodil se bo pa najbolj dotaknil škorpijonov, bikov, levov in vodnarjev, torej sem ob vas, nič bat Še glede tranzitov in dajanja, to je zključno iz astrološko raziskovalnih namenov, ker tako se najbolj učiš, na sebi Lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 A tud devic, ki majo luno pa asc v sco? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Če bi bili vsi pozorni na to, kaj se dogaja na nebu, bi bilo veliko manj nesreč, prepirov in podobnega sranja. in mogoče jaz ne bi bila ta teden spet na pogrebu sošolke. Ker bi bila pozorna na promet in ne bi zapeljala direkt pred tovornjak, da jo je dobesedno povozil... zakaj sem mislila da si negativen, zaradi tega stavka in smeška na koncuRes je, da se pokaže kasneje, ampak zakaj vsi, ki vidite v raznih napovedih vse črno, negativno potem to kar enostavno sprejemate .jaz sem danes že uživala v naravi, ujela jutranje sonce, verjetno ga danes ne bo več, opazovala račke ter ples sonca na vodni gladini... lep prizor v tišini jutra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A tud devic, ki majo luno pa asc v sco? Vsak MRK, ki se dotakne osebnih planetov, pa če je z Luno, bo to nekaj čustvenega na spremembah, lahko tudi z matero, malo je odvisno v kateri hiši se dogaja. Če boste mislili v pozitivni smeri bodo to prav gotovo pozitivne spremembe. Ti omenjaš ASC v škorpijonu, tukaj ni velikega orbisa, sam sem imel zadnji sončni mrk na ASC stopinji, Lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če bi bili vsi pozorni na to, kaj se dogaja na nebu, bi bilo veliko manj nesreč, prepirov in podobnega sranja. in mogoče jaz ne bi bila ta teden spet na pogrebu sošolke. Ker bi bila pozorna na promet in ne bi zapeljala direkt pred tovornjak, da jo je dobesedno povozil... zakaj sem mislila da si negativen, zaradi tega stavka in smeška na koncuRes je, da se pokaže kasneje, ampak zakaj vsi, ki vidite v raznih napovedih vse črno, negativno potem to kar enostavno sprejemate .jaz sem danes že uživala v naravi, ujela jutranje sonce, verjetno ga danes ne bo več, opazovala račke ter ples sonca na vodni gladini... lep prizor v tišini jutra Sožalje za sošolko Selene Zadnji odstavek mi je najbolj všeč, me veseli, da si nekaj koristnega in lepega storila zase - pohvalno!!!, lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.