Skoči na vsebino

Polna luna

Guest sanjalica

Recommended Posts

• Komentarji 762
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Vsak MRK, ki se dotakne osebnih planetov, pa če je z Luno, bo to nekaj čustvenega na spremembah, lahko tudi z matero, malo je odvisno v kateri hiši se dogaja. Če boste mislili v pozitivni smeri bodo to prav gotovo pozitivne spremembe. Ti omenjaš ASC v škorpijonu, tukaj ni velikega orbisa, sam sem imel zadnji sončni mrk na ASC stopinji, Lp x;)x 

:vio: Sej men gre dons prou fajn zaenkrat x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

hihihi :icon1_blush:

<{POST_SNAPBACK}>haha... ja full energy je... x:)x

ja vem da je, pa sej mi je ful lepa, sam zadnje cajte me tak trga, da mi vse gre na živce. Ce mi kdo od domačih sam 'be' reče bi ga tak okoli kepe vsipal :angry: no razen sestre ne, ona je forska :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Mogoče od vas tudi vidi kaj podobnega na in okoli polne lune, tisti, ki imate mobilne kamere poskusite... :eek:

Hrvaški Vjesnik je včeraj objavil zgodbo Darka Šketa iz Čakovca, ki trdi, da je vnaprej vedel, kdaj bo umrl Janez Pavel II., kdaj bo pokopan in kdo bo novi papež. Na velikonočni večer je namreč z mobilnim telefonom fotografiral mesec, ko se je začelo dogajati nekaj čudnega: "Pri pregledovanju fotografije sem opazil, da so se okrog meseca pojavile številke: 2, 5 in 8. Ženi sem rekel, da bo papež umrl 2. aprila, pet dni po veliki noči, in da bo pokopan 8. aprila." Še preden je papež izdihnil, je za Vjesnik povedal Šket, je sanjal o njegovem pogrebu. Papež je ležal v krsti, za njim pa je videl Marijo in Jezusa. V kasnejšem televizijskem prenosu pogreba je videl kipa obeh natančno v takšnem položaju kot v svojih sanjah.

Na dan objave smrti, pravi, je videl zvezdo na nebu, ki je "panično" skakala, pod mesecem pa je videl črki J in B. "Najprej sem pomisli, da bo novi papež Bozanić, ampak vedel sem, da bo Nemec, ker so vsi ostali simboli govorili o tem. Šele kasneje sem videl tudi črko R in povedal prijateljem, da bo novi papež Ratzinger. Nadel si je ime Benedikt XIV., od tod črka B." Še bolj je bil prepričan, da ima prav, ker se mu je Ratzinger menda prikazal v sanjah in mu rekel: "Molite. Kmalu bom moral oditi." Zato Darko sklepa, da bo novi papež kmalu umrl. Na dan, ko je bil Ratzinger izvoljen, je spet fotografiral mesec, a vseh simbolov še ni razvozlal, pravi. Posebne histerije med Hrvati ni izzval, tudi Vjesnik se je skrbno izognil kakršnemukoli komentiranju Šketovih videnj.

vir:www

Lp, B.

Spet sem za nekaj prikrajšana,ker ne kopujem novotarij, ampak prisegam na staro preizkušeno nokio(zdražala pasje maščevanje)...

Ful slabo spala ponoči. Lunina svetloba padala naravnost name..nekam zmatrana te dneve..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

NIč rolet. Bil špar program takrat ko smo nabavljali okna. Zato pa kriza vsake toliko časa v pojstili..

E prejšnjo noč se ful lepo videla konjunkcija jupitra in lune. Kot, da je jupiter nalepljen zraven...(sem ponoči sprehajala psa - mi je prav u uč padlo x:)x )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:vragec:

Tale mrknjena Škorpijonska Luna, pa še v konj. z mojim Soncem rdx v 8.hiši(če je dovoljen obris). :xx!:

Čeprav upam, da se mi bodo na račun tega mrka uredile neke stvari,je moje počutje danes- jao, da se sama sebe bojim :OO!: :bomb: :madpro:

Navsezgodaj vstala, v eni roki šmajser, v drugi gorjača, iz ust cedi cinkalij,iz zadnjice mi visi cev od minometalca, zraven pa čakam, da se mi končno začne še cikel :vragec:

:!!: :bomb: :madpro: :mrko: :mad2:

:vragec:

jaz pa danes nekam umirjena, pa poslušam med. glasbo, ura počasi mineva, upam, da potraja...

hm, da ni kej narobe z menoj...

Ruby, romantičen večer ob dežnih kapljicah si privošči x;)x držim pesti, da ti gorjače ne bo potrebno uporabiti :palec:

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

Čeprav upam, da se mi bodo na račun tega mrka uredile neke stvari,je moje počutje danes- jao, da se sama sebe bojim :OO!:  :bomb:  :madpro:

Če se sama sebe bojiš, še ne pomeni, da se te drugi bojijo xDDx .

Tudi, ko imaš težave nisi nikoli sama, samo moraš dovoliti tudi komu, k ti mogoče želi pomagati, lepo nedeljo, lep pozdrav Ruby72 xsrcx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Luna in mrk na mojem Plutonu.... :O: ....7. hiša...... ma joj no... xrolleyesx

Lahko začneš s čiščenjem in pospravljanjem, nekaj novega na vidiku, kao se bo pa "hišno" bova pa kasneje izmenjala komentarje, če je pa to pri tebi blizu DESC bo itak sproščeno med 9 in 12 mesecem po mrku, LP x;)x

Včeraj sem videl enega lepših prizorov. Dol v mesto sem šel in morje je bilo popolnoma umirjeno, torej nad mestom ni bilo sapice vetra. Pogledam in sončni žarki so se še precej odbijali od morja. Pač, pot me je vodila proti domi, zato sem šel na glavno cesto kjer naravnost za sabo zagledam polno luno. Za mano sonce, pred mano luna ops precej velika je bila. Pridem domov in ta mi pribija v glavo skozi okno vse do ene ure zjutraj ko sem šel ven v life. Na poti domov iz mesta me je spremlala s sončnim vzhodom, tako, da dan je bil nekako posebno astralni, zaznamoval pa sem ga s posebnim uspehom na nekem neznanem področju.

Andres

Tolk omenjamo polno luno, pa naj se ve, da ta polna luna v škorpijonu prebuja magijo, čarovnije in posebne skrivnostne sile, saj ni čudno, če je včasih bila travno na takšno noč, noč čarovnic :eek: .

Občutki vladajo nad razumom. Ker je pa še poleg tale L. mrk imamo še občutek nemoči in dost velike utrujenosti in nobene taprave volje nikjer, ampak bo minilo, LP

Name pa tale luna lepo vpliva ..se fino počutim. No ponavadi polna luna ne dela problemov. Je pa res včasih ob taki luni ne spim .....dobro ..pa bujno sanjam.

Da bi si ob luni postila...to sem pa čist skregana ..ponavadi imam takrat kar velik apetit... x:o)x

Moje mnenje... Sonce dobiva moč ...Svetloba prihaja, dan se daljša... magija ja ...Ljubezni , topline, rasti.....

Pozdravček xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Lahko začneš s čiščenjem in pospravljanjem, nekaj novega na vidiku, kao se bo pa "hišno" bova pa kasneje izmenjala komentarje, če je pa to pri tebi blizu DESC bo itak sproščeno med 9 in 12 mesecem po mrku, LP x;)x

Bi prosim tole malo bolj razložil, ker gre pri meni za isti pojav... x?x

• 1 month later...

Zdravo,

minila je tudi ta polna luna, na katero sem čakala, kaj bo prinesla, saj je bila natančno do minute na natalnem Saturnu v 3. hiši. Pa se ni nič kaj pomembnega zgodilo. dan kot dan pač. Me zanima, kaj mislite vi o tem? Morda sem kaj spregledala - kakšen dogodek, hm?

Hvala.

<{POST_SNAPBACK}>Zdravo,

minila je tudi ta polna luna, na katero sem čakala, kaj bo prinesla, saj je bila natančno do minute na natalnem Saturnu v 3. hiši. Pa se ni nič kaj pomembnega zgodilo. dan kot dan pač. Me zanima, kaj mislite vi o tem? Morda sem kaj spregledala - kakšen dogodek, hm?

Hvala.

xrolleyesx xrolleyesx Luna je tko hitra, da ni potrebno pričakovati ne vem kaj, če bi bilo obratno, saturn na luni, to bi bila čisto druga pesem.

Mogoče si bila samo dve do tri urce nerazpoložena, vsaj bližnji (3 hiša) so te tako občutili, mogoče bratje, sestre, mogoče tudi na področju, odvisno, kako je luna natalno aspektirana.

Zdaj je že preverjeno in dokazano, da mojo hčerkico močno luna daje in sicer 1 dan prej in 2 dni po polni luni = skupaj 4 noči, ko govori v spanju, ponoči spleza iz svoje pojstlice k nama in se prebuja vsake pol ure. Kaj takega xcivx !

Ampak me ne moti, ker vem, da tako pač je!

Imamo pa nadstrešno okno in se ob polni luni vidi jo in ne dam rolete dol, mi je tako čarobno, taka mesečina v spalnici x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...