Ksenia 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Hvala Boris...sem poizkušala ujet jutranjo igro svetlobe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsak MRK, ki se dotakne osebnih planetov, pa če je z Luno, bo to nekaj čustvenega na spremembah, lahko tudi z matero, malo je odvisno v kateri hiši se dogaja. Če boste mislili v pozitivni smeri bodo to prav gotovo pozitivne spremembe. Ti omenjaš ASC v škorpijonu, tukaj ni velikega orbisa, sam sem imel zadnji sončni mrk na ASC stopinji, Lp Sej men gre dons prou fajn zaenkrat Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> hihihi <{POST_SNAPBACK}>haha... ja full energy je... ja vem da je, pa sej mi je ful lepa, sam zadnje cajte me tak trga, da mi vse gre na živce. Ce mi kdo od domačih sam 'be' reče bi ga tak okoli kepe vsipal no razen sestre ne, ona je forska Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Mogoče od vas tudi vidi kaj podobnega na in okoli polne lune, tisti, ki imate mobilne kamere poskusite... Hrvaški Vjesnik je včeraj objavil zgodbo Darka Šketa iz Čakovca, ki trdi, da je vnaprej vedel, kdaj bo umrl Janez Pavel II., kdaj bo pokopan in kdo bo novi papež. Na velikonočni večer je namreč z mobilnim telefonom fotografiral mesec, ko se je začelo dogajati nekaj čudnega: "Pri pregledovanju fotografije sem opazil, da so se okrog meseca pojavile številke: 2, 5 in 8. Ženi sem rekel, da bo papež umrl 2. aprila, pet dni po veliki noči, in da bo pokopan 8. aprila." Še preden je papež izdihnil, je za Vjesnik povedal Šket, je sanjal o njegovem pogrebu. Papež je ležal v krsti, za njim pa je videl Marijo in Jezusa. V kasnejšem televizijskem prenosu pogreba je videl kipa obeh natančno v takšnem položaju kot v svojih sanjah. Na dan objave smrti, pravi, je videl zvezdo na nebu, ki je "panično" skakala, pod mesecem pa je videl črki J in B. "Najprej sem pomisli, da bo novi papež Bozanić, ampak vedel sem, da bo Nemec, ker so vsi ostali simboli govorili o tem. Šele kasneje sem videl tudi črko R in povedal prijateljem, da bo novi papež Ratzinger. Nadel si je ime Benedikt XIV., od tod črka B." Še bolj je bil prepričan, da ima prav, ker se mu je Ratzinger menda prikazal v sanjah in mu rekel: "Molite. Kmalu bom moral oditi." Zato Darko sklepa, da bo novi papež kmalu umrl. Na dan, ko je bil Ratzinger izvoljen, je spet fotografiral mesec, a vseh simbolov še ni razvozlal, pravi. Posebne histerije med Hrvati ni izzval, tudi Vjesnik se je skrbno izognil kakršnemukoli komentiranju Šketovih videnj. vir:www Lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Spet sem za nekaj prikrajšana,ker ne kopujem novotarij, ampak prisegam na staro preizkušeno nokio(zdražala pasje maščevanje)... Ful slabo spala ponoči. Lunina svetloba padala naravnost name..nekam zmatrana te dneve.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Rolete? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 NIč rolet. Bil špar program takrat ko smo nabavljali okna. Zato pa kriza vsake toliko časa v pojstili..E prejšnjo noč se ful lepo videla konjunkcija jupitra in lune. Kot, da je jupiter nalepljen zraven...(sem ponoči sprehajala psa - mi je prav u uč padlo ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Tale mrknjena Škorpijonska Luna, pa še v konj. z mojim Soncem rdx v 8.hiši(če je dovoljen obris). :xx!: Čeprav upam, da se mi bodo na račun tega mrka uredile neke stvari,je moje počutje danes- jao, da se sama sebe bojim :OO!: Navsezgodaj vstala, v eni roki šmajser, v drugi gorjača, iz ust cedi cinkalij,iz zadnjice mi visi cev od minometalca, zraven pa čakam, da se mi končno začne še cikel :!!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Ruby-zelo slikovit opis , ampak vseeno, jutri bo boljše, upam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ruby-zelo slikovit opis , ampak vseeno, jutri bo boljše, upam O hvala Selene , jaz tudi upam, čeprav bo dež tudi jutri (tu v Ts že od rane zore nekaj štrca ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 jaz pa danes nekam umirjena, pa poslušam med. glasbo, ura počasi mineva, upam, da potraja...hm, da ni kej narobe z menoj...Ruby, romantičen večer ob dežnih kapljicah si privošči držim pesti, da ti gorjače ne bo potrebno uporabiti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Čeprav upam, da se mi bodo na račun tega mrka uredile neke stvari,je moje počutje danes- jao, da se sama sebe bojim :OO!: Če se sama sebe bojiš, še ne pomeni, da se te drugi bojijo .Tudi, ko imaš težave nisi nikoli sama, samo moraš dovoliti tudi komu, k ti mogoče želi pomagati, lepo nedeljo, lep pozdrav Ruby72 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Selenka in Borisek saj bo, bom kakšnega vilinčka narisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa danes nekam umirjena, Mir... kar malo preveč?! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Luna in mrk na mojem Plutonu.... ....7. hiša...... ma joj no... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Luna in mrk na mojem Plutonu.... ....7. hiša...... ma joj no... Lahko začneš s čiščenjem in pospravljanjem, nekaj novega na vidiku, kao se bo pa "hišno" bova pa kasneje izmenjala komentarje, če je pa to pri tebi blizu DESC bo itak sproščeno med 9 in 12 mesecem po mrku, LP Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Včeraj sem videl enega lepših prizorov. Dol v mesto sem šel in morje je bilo popolnoma umirjeno, torej nad mestom ni bilo sapice vetra. Pogledam in sončni žarki so se še precej odbijali od morja. Pač, pot me je vodila proti domi, zato sem šel na glavno cesto kjer naravnost za sabo zagledam polno luno. Za mano sonce, pred mano luna ops precej velika je bila. Pridem domov in ta mi pribija v glavo skozi okno vse do ene ure zjutraj ko sem šel ven v life. Na poti domov iz mesta me je spremlala s sončnim vzhodom, tako, da dan je bil nekako posebno astralni, zaznamoval pa sem ga s posebnim uspehom na nekem neznanem področju. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Tolk omenjamo polno luno, pa naj se ve, da ta polna luna v škorpijonu prebuja magijo, čarovnije in posebne skrivnostne sile, saj ni čudno, če je včasih bila travno na takšno noč, noč čarovnic . Občutki vladajo nad razumom. Ker je pa še poleg tale L. mrk imamo še občutek nemoči in dost velike utrujenosti in nobene taprave volje nikjer, ampak bo minilo, LP Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Name pa tale luna lepo vpliva ..se fino počutim. No ponavadi polna luna ne dela problemov. Je pa res včasih ob taki luni ne spim .....dobro ..pa bujno sanjam. Da bi si ob luni postila...to sem pa čist skregana ..ponavadi imam takrat kar velik apetit... Moje mnenje... Sonce dobiva moč ...Svetloba prihaja, dan se daljša... magija ja ...Ljubezni , topline, rasti..... Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Luna in mrk na mojem Plutonu.... ....7. hiša...... ma joj no... Tudi pri meni isto ravno tako v 7.bajti...Ampak je vse v redu-zaenkrat, se mi pa ful dogaja na družabnem področju, same zanimive ljudi srečujem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko začneš s čiščenjem in pospravljanjem, nekaj novega na vidiku, kao se bo pa "hišno" bova pa kasneje izmenjala komentarje, če je pa to pri tebi blizu DESC bo itak sproščeno med 9 in 12 mesecem po mrku, LP Bi prosim tole malo bolj razložil, ker gre pri meni za isti pojav... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bi prosim tole malo bolj razložil, ker gre pri meni za isti pojav... Saj pravim, da bomo hišno itak videli, ker imam sam to v sedmi hiši, pri meni ni povsem blizu DESC, do naslednjega mrka bodo vsem podobnim pomembna partnerstva, lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Loli 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Zdravo,minila je tudi ta polna luna, na katero sem čakala, kaj bo prinesla, saj je bila natančno do minute na natalnem Saturnu v 3. hiši. Pa se ni nič kaj pomembnega zgodilo. dan kot dan pač. Me zanima, kaj mislite vi o tem? Morda sem kaj spregledala - kakšen dogodek, hm?Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdravo,minila je tudi ta polna luna, na katero sem čakala, kaj bo prinesla, saj je bila natančno do minute na natalnem Saturnu v 3. hiši. Pa se ni nič kaj pomembnega zgodilo. dan kot dan pač. Me zanima, kaj mislite vi o tem? Morda sem kaj spregledala - kakšen dogodek, hm?Hvala. Luna je tko hitra, da ni potrebno pričakovati ne vem kaj, če bi bilo obratno, saturn na luni, to bi bila čisto druga pesem.Mogoče si bila samo dve do tri urce nerazpoložena, vsaj bližnji (3 hiša) so te tako občutili, mogoče bratje, sestre, mogoče tudi na področju, odvisno, kako je luna natalno aspektirana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Zdaj je že preverjeno in dokazano, da mojo hčerkico močno luna daje in sicer 1 dan prej in 2 dni po polni luni = skupaj 4 noči, ko govori v spanju, ponoči spleza iz svoje pojstlice k nama in se prebuja vsake pol ure. Kaj takega ! Ampak me ne moti, ker vem, da tako pač je!Imamo pa nadstrešno okno in se ob polni luni vidi jo in ne dam rolete dol, mi je tako čarobno, taka mesečina v spalnici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.