Aishah 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 men se zdi da so tud občutljivi vsi na kvadrat . dons recimo so se pr ns doma kregal zarad stvari, katerih drgač še porajtal ne bi, kr neki brezveze. (po moje je še bolj očitn, ker je mami riba, pa nanjo nejbrz bolj vpliva) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 (po moje je še bolj očitn, ker je mami riba, pa nanjo nejbrz bolj vpliva) Seveda ribe so jo najbolj občutile, prav tako tisti z ASC in luno v ribah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 evo fotke - polna luna 17/9/2005 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Luna v Cetus z Asbolus. Morje, vecherje z astrologom. Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 a za to je primerna ta luna? oz. je bila v nedeljo....mogoče pa še drži.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Mene je orenk metala, ja. Pa jokava in cmerava je bla tut Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Dans je tud polna luna. Sm bla kr občutljiva te dni ampak zdej je bolj. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Jaz pa se dva, tri dni pred polno luno začnem ponoči zbujat (drugače nimam teh problemov). Pa mogoče sem malo tečna na dan polne lune. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Jaz pa zdaj okol polne lune ne morem spat po kakšen teden. To se mi je zdaj dvakrat zaporedoma zgodil. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Ojla saj ne,da nihče ne ve,da se je danes okoli 1.ure zj.dovršila polna Luna na 23 st.Bika ? Kako jo čutite?Imate na tej stopinji kakšen planet,vrh hiše...... ?Meni je'občepela'na natalni Luni in Uranu. Nenadoma,morda kakšno urico,velike bolečine v želodcu.Potem se je vse pomirilo in sedaj OK.Njen vpliv je že manjši . LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 bom doma pogledala kaj mam na 23st bika...tko napamet je tam nekej okrog mc-ja.... ...kar pomeni, da je cca na 150 st od stelija sonce, merkur, neptun....hih....veselica.... :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 jaz samo vem da sem že 2 dni tečn ko prasica :!!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 jaz samo vem da sem že 2 dni tečn ko prasica :!!: ni kaj.... polna luna deluje nekaj dni preje...(orbis) Če imaš,pri roki,natalno karto poglej v katero hišo ti je padla.Polna luna,seveda Polna Luna lahko pomeni tudi začetek česa novega ... (ni vedno slab cahn) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ma padla je meni na glavo to ziher.... vsako drugo polno luno sem taki da bolš bit na varnostni razdalji :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ursha 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 js jo mam pa tm pr jupitrčku... se mi pa nc posebi ne pozna.... mogoce sm dons mal bol dobre volje k ponavad pa zaspana! sam ne vem c ma to kej veze s polno luno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 odvisno v kteri hiši je tvoj Jupitrčk V XII.? Res pa je,da pada pritisk in bo kmalu kakšen dež-ek.Zvečer glej Bar...ti bo zrastel Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ursha 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 odvisno v kteri hiši je tvoj Jupitrčk V XII.? Res pa je,da pada pritisk in bo kmalu kakšen dež-ek.Zvečer glej Bar...ti bo zrastel Ne ni, je v 11. hisi...glede Bara pa ne skrb, ga vsak dan gledam (me je ze kr mal sram... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 nekateri zivijo tisto kar si zelimo sami in namesto da bi ziveli, izkusili, to le opazujemo. cas pa tece tece tece... tik tak tik tak tik tak... :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 .glede Bara pa ne skrb, ga vsak dan gledam (me je ze kr mal sram... ) Zakaj bi te blo sram? Mislim,da sva si,tozadevno,enakovredni .Morda celo prednjačim.Me ni nič sram .Tiste pol urce se vsaj sprostim(al pa jezim) Itak šou. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 p. luna tut na računalnik vpliva ???jaz v petek in včeraj nisem mogla na net :o hahaahahahahahahahahahahaahahhaahahah :) itak da ja ...mors razumet...komp je bitje...mors lepo delat z njim drgac ma tud on mood swinge :) Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 no tako....sem preverila....mc imam na 24 in nekaj st bika...luna pa bla na 23....pogledano navzdol so v 3h sonce merkur in neptun v sco....v 4h pa venera in mars....totalna veselica.....še dobro, da ni bilo kakšne posebne ...in ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 No, kako lepo se ujema... :xx!: polna luna v četrtek , za povrh bo še sonce v konj s plutonom, da bo ja večji poudarek...se bo dogajala točno na moji osi venera opoz saturn... Povezani osma in druga hiša... ne sam love in vse tako, še keš bo zgleda vpleten... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Ja. Tudi jaz vedno znova ugotavljam kako tole drži.Tole luno čutim že vnaprej - logiš, da bo kot zakleto v moji 7 bajti...in tvorila opozicijo z vsem hudičem, ki ga premorem v 1...soncem..neptunom..dobro da tole zdajle vem...bom držala te dneve jezik za zobmi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 blažena nevednost....jst to skoz vem, da je najbolj zdravo jezik za zobmi držat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 fajn lunca, ane ... se bo 'zgodila' na moji točki duha, pluton konj. sonce se pa itak dogaja v moji hiši zdravja, tko da tale op. lune s plutonom hudo fletna reč ... sicer sem pa konj. sonca s plutonom nekak vajena... moja fora že od rojstva Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.