Skoči na vsebino

Polna luna

Guest sanjalica

Recommended Posts

• Komentarji 762
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kako pa deluje lunca ,če sem rak po lunci ? x?x

Rak po Lunci? Želiš reči,da imaš Luno v znamenju Raka?

Če je to res potem najprej poglej na kateri stopinji je natalna in primerjaj s tranzitno na 24.05 Raka.Imaš natalno Luno daleč ali blizu tranzitne(orbis).Mimogrede poglej še hišo v kateri se znamenje Raka nahaja,da vidiš področje delovanje Lune.Dogodki,vsaj glavni,bodo hitro mimo. Seveda pa je vse relativno tako tudi posledice dogodkov.

V glavnem bi svetovala,kot ob vsaki polni Luni,previdnost.Po cesti proti obvoznici, že' norijo' reševalni avtomobili .

Tako,da pamet v roke :inocent:

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

Luna v Raku 21.24 stopinj 10 hiša... sonce Kozorog 4.hiša na 0,10 stopinjah (sem imela mrk svoj) - tole imam jaz x:o)x

verjetno bo šlo(gre)za povečano čustveno občutljivost po načinu X.hiše. Orbis je dovolj majhen,da se te lahko malo

bolj dotakne.Polna Luna namreč.

Drugače pa je Luna v X.hiši precejšen dvorezen meč.Človek si izbori mesto v svetu,po drugi strani pa se zelo težko odpre;je sposoben trdne čustvene veze,je zanesljiv-vendar to zelo težko doseže ker je nezaupljiv,navezuje stike samo z ljudmi,ki so trdni v sebi...pač Saturnova hiška je tole.

LP :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

verjetno se trenutno ne počutiš najboljše...

Ja, res se nisem in sem spala podnevi xrolleyesx

Rak po Lunci? Želiš reči,da imaš Luno v znamenju Raka?

Če je to res potem najprej poglej na kateri stopinji je natalna in primerjaj s tranzitno na 24.05 Raka.Imaš natalno Luno daleč ali blizu tranzitne(orbis).Mimogrede poglej še hišo v kateri se znamenje Raka nahaja,da vidiš področje delovanje Lune.Dogodki,vsaj glavni,bodo hitro mimo. Seveda pa je vse relativno tako tudi posledice dogodkov.

V glavnem bi svetovala,kot ob vsaki polni Luni,previdnost.Po cesti proti obvoznici, že' norijo' reševalni avtomobili .

Tako,da pamet v roke :inocent:

LP

Hvala za odgovor, sem se vozila s taksijem in prespala skoraj cel dan in so tranziti že za mano kot kaže.Kaj bo pa nocoj ?Sicer se veselim, ker 4 dni po polni luni sanjam tako, da se sanj spomnem.

Pa lepo noč ti želim ! :2src:

Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...