santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Zato jaz že cel teden dobro ne spim-lunca že nagaja....čeprav jo nimam na raku....lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Ta boljša je ena lunca pod bikom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Ta boljša je ena lunca pod bikom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Kako pa deluje lunca ,če sem rak po lunci ? verjetno se trenutno ne počutiš najboljše... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Kako pa deluje lunca ,če sem rak po lunci ? Rak po Lunci? Želiš reči,da imaš Luno v znamenju Raka?Če je to res potem najprej poglej na kateri stopinji je natalna in primerjaj s tranzitno na 24.05 Raka.Imaš natalno Luno daleč ali blizu tranzitne(orbis).Mimogrede poglej še hišo v kateri se znamenje Raka nahaja,da vidiš področje delovanje Lune.Dogodki,vsaj glavni,bodo hitro mimo. Seveda pa je vse relativno tako tudi posledice dogodkov. V glavnem bi svetovala,kot ob vsaki polni Luni,previdnost.Po cesti proti obvoznici, že' norijo' reševalni avtomobili .Tako,da pamet v roke LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Luna v Raku 21.24 stopinj 10 hiša... sonce Kozorog 4.hiša na 0,10 stopinjah (sem imela mrk svoj) - tole imam jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Ta boljša je ena lunca pod bikom zakaj pa? a ti pa tole pokapirala? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Luna v Raku 21.24 stopinj 10 hiša... sonce Kozorog 4.hiša na 0,10 stopinjah (sem imela mrk svoj) - tole imam jaz verjetno bo šlo(gre)za povečano čustveno občutljivost po načinu X.hiše. Orbis je dovolj majhen,da se te lahko malobolj dotakne.Polna Luna namreč. Drugače pa je Luna v X.hiši precejšen dvorezen meč.Človek si izbori mesto v svetu,po drugi strani pa se zelo težko odpre;je sposoben trdne čustvene veze,je zanesljiv-vendar to zelo težko doseže ker je nezaupljiv,navezuje stike samo z ljudmi,ki so trdni v sebi...pač Saturnova hiška je tole. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 uh... zdaj šele videla, da bo tale polna luna skoraj na moji opoziciji Venere (27.10 kozorog) in s. vozla (28.50 rak) II.-VIII. hiša Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 hej, men pa pade v 11.hišo, pa sekstil na asc, pa trigon na uran, pa trigon na venero, not bad Not bad Boš žural Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 jutr pa bog ve... pa ti tud Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 verjetno se trenutno ne počutiš najboljše...Ja, res se nisem in sem spala podnevi Rak po Lunci? Želiš reči,da imaš Luno v znamenju Raka?Če je to res potem najprej poglej na kateri stopinji je natalna in primerjaj s tranzitno na 24.05 Raka.Imaš natalno Luno daleč ali blizu tranzitne(orbis).Mimogrede poglej še hišo v kateri se znamenje Raka nahaja,da vidiš področje delovanje Lune.Dogodki,vsaj glavni,bodo hitro mimo. Seveda pa je vse relativno tako tudi posledice dogodkov.V glavnem bi svetovala,kot ob vsaki polni Luni,previdnost.Po cesti proti obvoznici, že' norijo' reševalni avtomobili .Tako,da pamet v roke LPHvala za odgovor, sem se vozila s taksijem in prespala skoraj cel dan in so tranziti že za mano kot kaže.Kaj bo pa nocoj ?Sicer se veselim, ker 4 dni po polni luni sanjam tako, da se sanj spomnem.Pa lepo noč ti želim ! Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.