borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Super ja, ampak pazi na druge, ker se res lahko najde v nasprotni smeri kdo, ki se bo prepiral z "polno luno".......saj bo OK, no povej, ko se vrneš, da neham držati pesti....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Če se v petek tukaj pojavim, pomeni, da je vse o.k., ker grem 2x tja in nazaj (sreda in četrtek). Je pa fajn občutek, če kdo zame drži pesti! Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Upam, da bom danes končno uredu spala Ker sem že tolk zdelana in hin od tega nespanja danes, da me kar suka... Pa sem spala z ametistom pod povštrom, pa ni nič pomagal... c c c c ... Uh, ja, candlelight... ne si delat panike, lejjo, saj bo vse uredu Obstaja pojem "samouresničujoče se prerokbe", kar pomeni, da če si nekaj damo v glavo, da se bo zgodilo, se to v večini primerov tudi res zgodi... Ker je vse naše nezavedno usmerjeno v spremljanje znakov/dogajanja, ki kažejo na tisto možnost, ki smo si jo začrtali v glavi Tako da si lepo pogumno reči "Jutri in v četrtek bo vožnja gor super!!" in boš vidla... kot bi mignil in brez problemov Bomo pa vseeno tut figice zate držali Lepo se mejte, Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 ah ti Luna, bradavičarkaampak si vedno prenovljena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Jst pa za polno luno kr dobro spim, no, sej skor zmeraj dobro spim edino učasih mam probleme za zaspat. Počutim se pa tudi dobro, boljše kot pa za mlaj. Ko je polna luna mi gre tudi učenje boljše od rok in to se vsekakor splača izkoristiti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Na oko si bila prijazna , v globino pa še zdaleč ne , še dobro, da "pešaš", no dobro preživeli smo jo pa le Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Dobro Borism, zdej je že mimo. Opazuj vsako luno in mlaj pa boš ugotovil, da je huje dan do dva prej, kot točno na tisti dan ko je polna. Takrat se že poslavlja.Opazujem tudi po osmrtnicah in prometnih nesrečah, negodovanju v službi in sploh pustih in sivih obrazih. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Hvala Lunca, saj poznam tale vpliv dan ali dva prej, pa saj se vidi že iz kronik in svoje okolice.......včerajšnjo sem pa čutil močneje, ker je bila v raku, sicer pa jaz bolj občutim prazno, enkrat pač prideš na vrsto. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Na oko si bila prijazna , v globino pa še zdaleč ne , še dobro, da "pešaš", no dobro preživeli smo jo pa le Huh, Boris, pod tole se pa tudi jaz podpišem v celoti... Še danes Težka, težka in še enkrat težka, adijo pamet, res... Potem sem pa danes še prebrala na DZK-ju, da je do 5. februarja moj karmični mesec... wiiiiiii se prav veselim No ja, koliko r razumem, se bo v tem mesecu pokazalo... ali kako... saj ne vem točno... če sklepam po nazivu "karmični", je to tako, da se lahk v tem mesecu s pravilnim delovanjem izognem dodatni karmi ali si jo pa naredim... huh, bo pestro bo treba kar pesti stisnit pa delat... (aja, kot vidiš, sem si šla malo pregledat DZK... luštno pa tudi kar dobro me opisuje čeprav se še nisem glooko spuščala v tole, tako da ne bom preveč pametna ) Lep pozdravček vsem, Boris želim ti lep večer oz. dan Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Se je že spet začelo!Jaz to najprej opazim na drugih ljudeh, kakšnih 48 ur pred popolno izpolnitvijo(močnejši vpliv!!), ki bo v petek 6.2.2004 ob 9:48 potem pa pogledam v lunin koledarček pa vidim, da je to to. Saj je OK, dobrodošla druga letošnja polna luna Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 hec to............mam občutek, da polna luna ne vpliva vedno enako name........kot da bi spreminjala "polarnost".............včasih mi paše, včasih pa :xx!: ampak tokrat očitno Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Po poskočnih nasmehih sodeč ti res kar paše, zato uživaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Vpliv bom komentirala, ko mine. Imam luno v vodnarju in mislim, da jo bo tale luna v levu kar mal zdrmala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 AUUUUUUUUUUUUUUUUUU Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Luna je večja frajerka od Sonca - še ponoči sveti aaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 name luna deluje magično.kar gledala bi jo....občutim kot ,da me vleče k sebi.take občutke imam tudi z vodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Luna name nima nobeni posebnih vplivov, čeprav včasih slabo spim, ko je polna luna, ko sem bila mlajša, pa sem ob polni luni hodila okrog po hiši v spanju in razlagala vse mogoče (menda). Ampak večraj je bila pa luna tako krasna, da sem šla okrog polnoči kar ven in jo gledala... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Tale lunca ga seka.Again. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Danes dopoldne sem se obrnil na vzhod in vidim, da je sonce že osvetlilo pol neba. No, na drugi strani vidim polno luno. Jebemo. Cel dan me je, in me še goni, pa niti nisem pomislil, da je zaradi lune. Šele zdaj ko sem topic videl sem se nato spomnil. Pridna luna. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ion 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Ne vem če je kje opisan vpliv polne lune na razpoloženje_razdražljivost ljudi, vendar me je soseda sedaj spomnila; prišla po ščipalec za nohte, ker si je vse nohte pogrizla, ker je tako živčna, ker bo polna luna... Pa sin je siten, mož pravi, da ga daje polna luna...Jaz pa čakam, da "ujame" moža, ta je vrhunec sitnobe ob polni luni... (no, no, saj ne morem priznati javno, da sem tudi jaz? ) Zanima me, kako vpliva na vas in vaše najdražje? (no...vsaj tako se jim pravi )A da priznaš, da si tečna! To pa lepo je! Ion Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 mene je pa danes tale bajsika nosila. V slaščičarni pojedla,dve velki kepi sladoleda,eno ledeno torto in poleg...zeleni čaj Resno se sprašujem....le čemu...zeleni čaj?Slaba vest ? Nekaj dni nazaj sem,namreč, prebolela gripo Torej to bo to...bajsasta Luna bo to P. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Po dolgem času me je razturala...dobesedno. Bila non stop napeta in v kar bojni pripravljenosti. Skregala bi se z vsakim, ki je imel minuto več časa od mene Me že mineva Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Ha, tudi jaz sem bila napičena kot hudička včeraj. Pa ponavadi ne morem spat ob polni luni, včasih pa že par dni prej ne. Sem budna ko sova po par litrih kave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Jst sam to vem, da na polno luno me še nobena ni pustila,.... Ahja Polna luna, fajn je če je mal krvava in če je zunaj sneg, pol je res lepa... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.