Skoči na vsebino

Polna luna

Guest sanjalica

Recommended Posts

• Komentarji 762
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sej nas vse malo meče x;)x ....pa sej to je namen polne lune ...da mal prešejka...pa spet nov krog x^x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

HEhe :) Prvega noben ne pozabi :) haha dobrojoinan prvi, :) hm ej, ja, ni krize, polna luna gor al dol, jaz najraj meditiram na polno luno k takrat sem res eno sam s sabo, k sem se rodil že na polno luno pa to.... pol sam še počakam da pride luna v 12o hišo, kar se ponavadi zgodi zvečer, in pol se mi vse pokrijez natalnimi pozicijami, in pol je meditaicija :) howohow
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 4 weeks later...
hja no in čez mojo deseto hm, na top a nisem pomislil, ja jst sam vem da mi še venera tranzitira sonce pa to, vse skupaj začinjeno v takem lepem trikotniku... kt bi koklje brcal, ;) hehe, ahja, ni panike, vsak čas se bodo začele stvari dogajat vsaj vem da pr meni... ;) zdaj za sedmo hišo to bi utegnilo bit kar prijetno, čeprav se ne spoznam več zadost na astrologijo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x^x moja luna in uran se pa očitno kar dobro zastopita, sam nekam na rezilu noža stojita, pa še ne vem, v kero smer bosta padla x:Dx al pa :C: al pa če naštepam vse smešote klele x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

xrolleyesx Po moje bo najmočneje delovala čisto na začetku device, ko bo v opoziciji z uranom v ribah. V devico pride okrog 18 ure danes.

Nemir bo gotovo prisoten. Na katerem področju pa si poglejte v katerih hišah bo ta opozicija. x;)x

xrolleyesx Kako opazujete vpliv polne lune glede na hišo?

Polna luna pride v mojo sedmo hišo. Kakšni so vaše izkušnje glede tega?

Če vas ne moti, da trosim s teorijo x:Dx , potem lahko razložim kolikor pač sama vem.

Polna luna sama prinese napetost in oživi področje življenje, ki ga predstavlja hiša, v kateri se Luna nahaja v času opozicije s Soncem. Ta vpliv ni ravno dolgotrajen, deluje kaka dva dni pred polno luno in dva dni po polni Luni, redko vpliv traja dlje. V primeru, da je polna luna, še v konjunkciji in opoziciji s kakim planetom, je to vsekakor bolj opazno.

Na primer: Ne dolgo nazaj, ko je bila polna luna iz Kozoroga v Raka, torej je bila Luna v raku v konjunkciji z mojim Saturnom, jaz sem dobesedno zmrzovala, nič me ni moglo ugreti, tako grozno mi je bilo mraz in tolko skrbi sem mela, da je blo za znoret.

Vendar je trajalo par dni, pa je minilo. Nič hujšega.

Dlje traja vpliv mlaja kot polne lune.

Vse dobro. xrolleyesx

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

pa na čiščenje in polnjenje kristalov ne pozabite xDDx

V sosednjem bloku vedno mislijo,da čaram ko vidijo okensko polico polno kristalov.Joooj kako lepo se svetijo ko nanje posije lunca-polna seveda.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

• 4 weeks later...

Čveka:

V sosednjem bloku vedno mislijo,da čaram ko vidijo okensko polico polno kristalov.Joooj kako lepo se svetijo ko nanje posije lunca-polna seveda.

x:)x Kakšne kristale imaš - vrste? Moti za njih sončeva svetloba?

Borism:

opažam, da se približuje tale polna luna

Aaaa, spet post :o|o: :8): Krasna je polna luna in ovaj pot nameravam zdržati taj 1 den posta!!!

Pozdrav,

alica :farb:

ZNOVA, zato lej...

ne verjamem v njen vpliv na cloveka..  

Hehe, neverjetno jaz pa ne verjamem da še obstajajo taki ljudje

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...