borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 borism Vpliv pa čisto različno. ponavadi ne morem spat :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Kris, saj to je to , saj potem pa sledi olajšanje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Kris, saj to je to , saj potem pa sledi olajšanje... hih, najprej mučenje....ko je konec pa huuaaa sej ni to mučenje, ednino zjutraj ko se je treba vstat in it v šolo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ....če je to samo v času polne lune, je še v redu, saj menda ni tako hudo Kris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ne, sej ni....odvisno kdaj zaspim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Zato je pa bilo nam včasih boljše, ker smo morali po risanki ob 19:20 marš v posteljo, pa ni bilo težav zjutraj vstati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 jaz pa enkrat spim dobro, drugic slabo, ne glede na lunco.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ....saj če ti ne čutiš katere od mene, pa sem prepričan, da to opazijo tvoji bližnji, sicer bo pa z leti tega vse več in ne manj.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ponavadi sem res rahlo tečna, v času polne lune; ta PRVA POMLADNA LUNA me pa razganja.... Danes sem vozila kot zmešana kariolo z betonom (še mešalec me je komaj dohajal); vmes sem še skuhala tako kosilo, da smo si na koncu žuljeve prste oblizovali, pa sonce me je opalilo, pa slikala sem kako so se čebele mastile na cvetovih marelic... (uhh kako dišijo ti cvetovi)...jutri, pojutri bodo slive zacvetele, potem pa češnje.... Jauuu....bom kakšno fotko pripopala, samo baterija crknila v mojem fotoaparatu in ga polnim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ma ne vem.. nisem tak tip, da bi hujsala z luno, da bi gledala kdaj bo polna, da bi.. to me ne gane.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 mene tudi tale luna raganja, ampak čas je da gremo otroci spat... nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Eh, te ženske.....silijo v posteljo, pa dobro vedo, da ne v tej noči ne bodo mogle spati... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Eh ti moški...pr "teh letih" še zmeraj ne vedo, da se samo tako pravi...da "gremo spat".... Selene pač gre...med sanje :D Moški, so larifari.... aja, to pa je v temo pesem razpoloženja................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 O.K. Sanjalica.....lep večer in lepe sanje , izkoristi to noč ....lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 hehe jaz grem sanjat, mislim, da Sanjalica še ne, in v sanjah me čaka nekdo Sanjalica, škratek je danes pri meni ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Jutri mi ga vrni; ok? :D izkoristi ga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ....a princa, poljubi žabico pa pride, pa ni treba vračati... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Name ima prijeten vpliv, kot vse drugo,razen snega in dežja! haha torej prijeten tip osebe? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ne, sam nikol mi ni padlo na pamet... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Talel Nino zgleda kot Elf:) Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Elf? ali Alf? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ne Alf, Elf, poglej mal gospodarja prstanov, da bomo pošteni jaz sem High Elf...., haha točno ja tist uhelj mam mal tak. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Spet sem se po obnašanju in razpoloženju drugih spomnil na tale začetni vpliv majske polne lune, hja ni kaj, pojutrišnjem bo najbolj okrogla spet Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.