Amis 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ...mi pa že spet najbolj zglajzani Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Polna luna,polna energije(jaz) pa same traparije mi hodijo po glavi Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 zopet gre za eklipso na 14 st 42 m Scorpie. Pri nas bo začetek popolnega mrka ob 21 uri in52.2 minut in konec, popolne ,faze ob 23 uri in 8.3 minute... Danes je bilo ,nekaterim,Škorpijonom že precej težko....sicer pa je odvisno od marsičesa..ne samo od polne lune oz.njenega mrka ,ki vsekakor ni zanemarljiv.V primeru,da koga zanima in seveda če bo jasna noč: Okrog 20.ure bomo lahko videli kako Luna leze v Zemljino senco in počasi izginja...nekaj ur kasneje pa se bo iz nje počasi izvila in znova prikazala. Upam,da bom imela srečo in spremljala dogodek,saj mi aktivira,hudo, karmično leto. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Spet sem se po obnašanju in razpoloženju drugih spomnil na tale začetni vpliv majske polne lune, hja ni kaj, pojutrišnjem bo najbolj okrogla spet še hvalabogu,da ne more zanositi.... si zamisliš še več polnih lun in njenih faz (beri nečemernosti ) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 zopet gre za eklipso na 14 st 42 m Scorpie. Pri nas bo začetek popolnega mrka ob 21 uri in52.2 minut in konec, popolne ,faze ob 23 uri in 8.3 minute... Danes je bilo ,nekaterim,Škorpijonom že precej težko....sicer pa je odvisno od marsičesa..ne samo od polne lune oz.njenega mrka ,ki vsekakor ni zanemarljiv.V primeru,da koga zanima in seveda če bo jasna noč: Okrog 20.ure bomo lahko videli kako Luna leze v Zemljino senco in počasi izginja...nekaj ur kasneje pa se bo iz nje počasi izvila in znova prikazala. Upam,da bom imela srečo in spremljala dogodek,saj mi aktivira,hudo, karmično leto. Lep pozdravObstaja nekje napoved kako bo jutrašnji mrk - eklipsa - delovalo na ljudje in koliko dolgo?da li nekdo zna? č.v.e.k.a. hvala na informacijama, kje si to našla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 se pravi, da lahko oz. je primerno spet narediti resetiranje, marsa? :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Help Danes bo polna luna in se lunin mrk!Pri vsej obilici zadev sem cisto prezrla to zadevo! Jaz pa imam dermatologa ob 16.00, ki naj bi mi odstranil nekaj zilic na nosu. Bi bilo boljse, da prestavim termin?Hvala vnaprej za nasvete! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Hojla Amis,nekje sem na forumu že prebrala nekaj o resetiranju ampak nič konkretnejšega ni bilo - samo da je dobro in da kdor hoče naj naredi, al nekaj takega . O čem je tukaj govoraxscratchx, a mi lahko kdo razjasni obzorja , pls čau Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 v iskalnik vpišeš "resetiranje na prihod pomladi" in daš komando pojdi ali išči. sicer pa mislim, da je v temi duhovnost in osebna rast opisan postopek (na prvi strani teme) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 amis hvala, sem našla če sem prav razumela je danes dober dan za tako početje (polna luna, pa mrk...) čau Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 aha, točno tako ....pa se kr obnese...zna pa met najprej kakšno začetno motnjo...pol je pa ok Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 mene je danes čist potolklo :xx!: mrk in polna luna :o|o: očitno strupena kombinacija zame grem ajat in se zbudit v lepo jutro (čeprav spet deževno) nočko CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 mene je danes čist potolklo :xx!: mrk in polna luna :o|o: očitno strupena kombinacija zame grem ajat in se zbudit v lepo jutro (čeprav spet deževno) nočko CGcmok, cmok.. ne sekiraj se... bodi pozitivna, energična... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Aira Ful si fajna xrosex sem se že nalezla tvojega pozitivnega naboja xrosex Želim ti lep, čudovit dan papa, CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupitra 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ali ima kdo kako idejo, kako ta škorpijonska polna luna (še posebej ko je povdarjena z mrkom) deluje, kadar je v konjunkciji z osebnim planetom?V mojem primeru je sedla točno na Venero na 14 Škorpijona v 9. hiši. Brala sem , da lunini mrki vplivajo že kar nekaj časa pred njim in še kakih 6 mesecev po njem, poleg tega pa prihajajo v serijah...če se spomnite, je bil novembrski na okrog 15 bika (in je bilo torej sonce na 15 škorpijona).Narava polne lune že sama po sebi prinaša neko kulminacijo, dozoritev določene zadeve, odvisno od tega, kam pade v natalni karti. Za vsako idejo ali izkušnje, kaj bi njen stik z venero lahko pomenil, bi bila hvaležna. Lep dan vsem! Ps: mimogrede, moram reči, da sem spala kot top celo noč, ne glede ena to, da je bila lunca poplnoma okrogla, tudi moj mlajši sin, ki se navadno VEDNO zbuja obvsaki polni luni, začuda ni delal problemov, hmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Brala sem , da lunini mrki vplivajo že kar nekaj časa pred njim in še kakih 6 mesecev po njem,Ne vem prav veliko o teh stvareh, ampak tole me pa čudi , pol smo itak celo leto pod vplivom mrkov al kako Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 itak smo stalno malo mrknjeni sicer pa gre verjetno za preseganje nekaterih globokozakoreninjenih vzorcev v nas. skorpijon so globine, globoke strasti, mogoče tudi spoznavanje lastne teme (saj veš, tam je marsikaj...se spomnim fotk globokomorskih rib )....odnos do strasti, ljubezni....pa kar je že deveta hiša..........poklicni bodo pa dodali še kaj bolj uporabnega Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupitra 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Brala sem , da lunini mrki vplivajo že kar nekaj časa pred njim in še kakih 6 mesecev po njem,Ne vem prav veliko o teh stvareh, ampak tole me pa čudi , pol smo itak celo leto pod vplivom mrkov al kako mišljeno je, kadar so v direktnim kontaktu s kakim od natalnih planetov, potem je vpliv mrka na teme tega planeta laho opazen že kar nekaj časa prej in po eksaktnem aspektu....Žal se sedalje ne spomnim linka ....če te bo zanimalo, in če ti je angleščina domača, se bom poskusila potruditi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 V mojem primeru je sedla točno na Venero na 14 Škorpijona v 9. hiši.Hudo, zdele porajtala....Meni je mrk sedel tocno na scorp.ascendent. Kej zgodl? nc. Razen tega, da sem ravno v tem casu gledala tisto sranje od atomskih bomb, kar me je res globoko pretreslo, spravilo v jok in mi dalo spanec z morecimi sanjami.... :xx!: drgac pa vse normaln.... sam ta dez mi gre pa tut ze nekam.... :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Meni je mrk sedel tocno na scorp.ascendent. Kej zgodl? nc. Razen tega, da sem ravno v tem casu gledala tisto sranje od atomskih bomb, kar me je res globoko pretreslo, spravilo v jok in mi dalo spanec z morecimi sanjami.... :xx!: Zanimivo, mrk v škorpionu, vladar pluton - atomska bomba, jok- močna čustva- mrk v škorpionu na ASC. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Zanimivo, mrk v škorpionu, vladar pluton - atomska bomba, jok- močna čustva- mrk v škorpionu na ASC. ja, res...Čeprav sranja, ki jih dela človeštvo, mene vedno globoko potrejo, ne glede na to, kje je luna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ...se že spet čuti, ker opažam po drugih , se mi zdi, da bolj pri nežnejšem spolu , saj zase pa itak vem, da pridem na vrsto pri prazni luni :xx!: .......naj vam bo čimmanj stresno, držim palce... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Bravo Boris, ti se boš izognil vplivu lune, ko pa slikaš takole lepe sončke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 če bo tale lunca takšna kot je bil njen začetek, majke mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.