Skoči na vsebino

Polna luna

Guest sanjalica

Recommended Posts

• Komentarji 762
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zopet gre za eklipso na 14 st 42 m Scorpie. Pri nas bo začetek popolnega mrka ob 21 uri in52.2 minut in konec, popolne ,faze ob 23 uri in 8.3 minute...

Danes je bilo ,nekaterim,Škorpijonom že precej težko....sicer pa je odvisno od marsičesa..ne samo od polne lune oz.njenega mrka x:Dx x:Dx ,ki vsekakor ni zanemarljiv.

V primeru,da koga zanima in seveda če bo jasna noč:

Okrog 20.ure bomo lahko videli kako Luna leze v Zemljino senco in počasi izginja...nekaj ur kasneje pa se bo iz nje počasi izvila in znova prikazala.

Upam,da bom imela srečo in spremljala dogodek,saj mi aktivira,hudo, karmično leto.

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

Spet sem se po obnašanju in razpoloženju drugih spomnil na tale začetni vpliv majske polne lune, hja ni kaj, pojutrišnjem bo najbolj okrogla spet x^x 

še hvalabogu,da ne more zanositi.... x:Dx x:Dx x:Dx si zamisliš še več polnih lun in njenih faz (beri nečemernosti x:Dx ) :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

zopet gre za eklipso na 14 st 42 m Scorpie. Pri nas bo začetek popolnega mrka ob 21 uri in52.2 minut in konec, popolne ,faze ob 23 uri in 8.3 minute...

Danes je bilo ,nekaterim,Škorpijonom že precej težko....sicer pa je odvisno od marsičesa..ne samo od polne lune oz.njenega mrka x:Dx  x:Dx ,ki vsekakor ni zanemarljiv.

V primeru,da koga zanima in seveda če bo jasna noč:

Okrog 20.ure bomo lahko videli kako Luna leze v Zemljino senco in počasi izginja...nekaj ur kasneje pa se bo iz nje počasi izvila in znova prikazala.

Upam,da bom imela srečo in spremljala dogodek,saj mi aktivira,hudo, karmično leto.

Lep pozdrav

Obstaja nekje napoved kako bo jutrašnji mrk - eklipsa - delovalo na ljudje in koliko dolgo?

da li nekdo zna? č.v.e.k.a. hvala na informacijama, kje si to našla?

se pravi, da lahko oz. je primerno spet narediti resetiranje, marsa?

:eek: :o|o: :inocent: x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Help :eek: :O:

Danes bo polna luna in se lunin mrk!Pri vsej obilici zadev sem cisto prezrla to zadevo! :eek:

Jaz pa imam dermatologa ob 16.00, ki naj bi mi odstranil nekaj zilic na nosu.

Bi bilo boljse, da prestavim termin?

Hvala vnaprej za nasvete!

Hojla Amis,

nekje sem na forumu že prebrala nekaj o resetiranju ampak nič konkretnejšega ni bilo - samo da je dobro in da kdor hoče naj naredi, al nekaj takega x:)x .

O čem je tukaj govoraxscratchx, a mi lahko kdo razjasni obzorja xrainbowx, pls x:)x

čau x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

v iskalnik vpišeš "resetiranje na prihod pomladi" in daš komando pojdi ali išči. sicer pa mislim, da je v temi duhovnost in osebna rast opisan postopek (na prvi strani teme)

aha, točno tako :palec: ....pa se kr obnese...zna pa met najprej kakšno začetno motnjo...pol je pa ok x:)x x;)x :palec:

mene je danes čist potolklo  :xx!:  mrk in polna luna  :o|o:  očitno strupena kombinacija zame

grem ajat in se zbudit  v lepo jutro (čeprav spet deževno)

nočko  xsrcx

CG

cmok, cmok.. ne sekiraj se... bodi pozitivna, energična... x;)x :palec:

Ali ima kdo kako idejo, kako ta škorpijonska polna luna (še posebej ko je povdarjena z mrkom) deluje, kadar je v konjunkciji z osebnim planetom?

V mojem primeru je sedla točno na Venero na 14 Škorpijona v 9. hiši. Brala sem , da lunini mrki vplivajo že kar nekaj časa pred njim in še kakih 6 mesecev po njem, poleg tega pa prihajajo v serijah...če se spomnite, je bil novembrski na okrog 15 bika (in je bilo torej sonce na 15 škorpijona).

Narava polne lune že sama po sebi prinaša neko kulminacijo, dozoritev določene zadeve, odvisno od tega, kam pade v natalni karti.

Za vsako idejo ali izkušnje, kaj bi njen stik z venero lahko pomenil, bi bila hvaležna.

Lep dan vsem!

Ps: mimogrede, moram reči, da sem spala kot top celo noč, ne glede ena to, da je bila lunca poplnoma okrogla, tudi moj mlajši sin, ki se navadno VEDNO zbuja obvsaki polni luni, začuda ni delal problemov, hmmm x:)x

Brala sem , da lunini mrki vplivajo že kar nekaj časa pred njim in še kakih 6 mesecev po njem,

Ne vem prav veliko o teh stvareh, ampak tole me pa čudi x?x , pol smo itak celo leto pod vplivom mrkov xrolleyesx al kako :inocent:

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

x:Dx itak smo stalno malo mrknjeni x:Dx

sicer pa gre verjetno za preseganje nekaterih globokozakoreninjenih vzorcev v nas. skorpijon so globine, globoke strasti, mogoče tudi spoznavanje lastne teme (saj veš, tam je marsikaj...se spomnim fotk globokomorskih rib x:Dx )....odnos do strasti, ljubezni....pa kar je že deveta hiša..........poklicni bodo pa dodali še kaj bolj uporabnega x;)x

Brala sem , da lunini mrki vplivajo že kar nekaj časa pred njim in še kakih 6 mesecev po njem,

Ne vem prav veliko o teh stvareh, ampak tole me pa čudi x?x , pol smo itak celo leto pod vplivom mrkov xrolleyesx al kako :inocent:

mišljeno je, kadar so v direktnim kontaktu s kakim od natalnih planetov, potem je vpliv mrka na teme tega planeta laho opazen že kar nekaj časa prej in po eksaktnem aspektu....

Žal se sedalje ne spomnim linka :sori: ....če te bo zanimalo, in če ti je angleščina domača, se bom poskusila potruditi.

V mojem primeru je sedla točno na Venero na 14 Škorpijona v 9. hiši.

Hudo, zdele porajtala....

Meni je mrk sedel tocno na scorp.ascendent. :eek:

Kej zgodl? nc. Razen tega, da sem ravno v tem casu gledala tisto sranje od atomskih bomb, kar me je res globoko pretreslo, spravilo v jok in mi dalo spanec z morecimi sanjami.... :xx!:

drgac pa vse normaln.... sam ta dez mi gre pa tut ze nekam.... xrolleyesx :xx!: :xx!:

Meni je mrk sedel tocno na scorp.ascendent.  :eek:

Kej zgodl? nc. Razen tega, da sem ravno v tem casu gledala tisto sranje od atomskih bomb, kar me je res globoko pretreslo, spravilo v jok in mi dalo spanec z morecimi sanjami....  :xx!:

xrolleyesx Zanimivo, mrk v škorpionu, vladar pluton - atomska bomba, jok- močna čustva- mrk v škorpionu na ASC.

xrolleyesx Zanimivo, mrk v škorpionu, vladar pluton - atomska bomba, jok- močna čustva- mrk v škorpionu na ASC.

ja, res...

Čeprav sranja, ki jih dela človeštvo, mene vedno globoko potrejo, ne glede na to, kje je luna... :sori:

• 4 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...