loncek1 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Kaj storiš ko se ti kolca?Jaz sem čisto slučajno ugotovila, da mi pomaga svež paradižnik. Upam, da bo ta nasvet še komu koristil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Jaz popijem kozarec vode, če pa vode nimam pri roki, zajamem sapo in jo za nekaj sekund zadržim: . Običajno pomaga. Bom pa poskusila kdaj s svežim paradižnikom! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nejkica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Meni zelo pomaga žlička sladkorja.....Resnično deluje. Poskusi te!Pa še posladkaš si malo življenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Baje, da moraš dat vodo v usta, ampak ne jo popit, in gledat zobotrebec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Nekje sem prebrala...in preiskusila:če se ti kolca močno stisni zgornji členek sredinca in drži.Meni se obnese Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 hmmm smarty nis povedala kam morsh sredinc utaknt.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Aakhut,ni treba sredinca nikamor utaknt,ampak lahko ga pa,če ti pomaga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anatha 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Meni pomaga že sama koncentracija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 koncentra(P)cija? je itaq en traP Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 aakhut, mogoče boš ti iznašel novo zdravijo za kolcanje ! Meni se ne kolca- mogoče se ribam sploh ne ? LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 KVA VSE ČLOVEK NE SLIŠI ! NORO! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 vanja fish daznt finkfish olredi nou evrifing -u se zlo rado kolca (po peru) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Stara šola- mama učila in njo njena mama itd........ Popiti kozarec sladke vode.... ??? Sicer pa smo otroci vedno takoj izračunali "kdo misli name" ko se nam je kolcalo - seštevek cifer na katere kažeta kazalca ure in potem tisto črko abecede... in to je začetnica tistega, ki misli name.. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.