loncek1 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Te dni sem odpovedala potovanje v Azijo in zdaj...sem se odločila za Evropo - najraje z avtom, pa kakšen treking, skratka v manj naseljene kraje. Bi mi kdo vedel kaj svetovati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 pazi na moderne europske viruse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Balkan, Mediteran, tam kjer je veliko jedače, vina in oliv ter prijaznih in gostoljubnih domačinov. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Loncek krasna tema!!! A ma kdo predlog zame za poročno potovanje 7-10 dni v mesecu juniju? Namig: obožujem morje, rada mam lepe peščene plaže, palme,... Rajska varianta. Budget je do 300.000 na osebo. LpMašinca P.S.: Loncek, se ti opravičujem, če sm ti kr mal temo ukradla. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Te dni sem odpovedala potovanje v Azijo in zdaj...sem se odločila za Evropo - najraje z avtom, pa kakšen treking, skratka v manj naseljene kraje. Bi mi kdo vedel kaj svetovati? Hoj Dobra odločitev, da ne greš v Azijo. V tisti smeri je letos slabo za kogarkoli, ravno tako je slabo potovati iz Slovenije proti severozahodu. Če želiš bolj točno vedeti, katere so zate ugodne smeri, napiši datum rojstva in vprašanje v forumu Devetzvezdni Qi, pa ti odgovorim. Lepo se imej, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Afrika - Maldivi, Sejšeli, Šri Lanka Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Afrika - Maldivi, Sejšeli, Šri Lanka Kakšno je pa kej vreme zdele tm dol? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Mašinca!Jaz pa sem se zelo navdusila nad Juzno Italijo in Juzno Francijo... Se bolj Italija, no...Tam je dbest, folk je prijazen, vedno se zabavas, hrana DBEST!Po energiji mi je najblizja tale Italija,,, Po mojem se res spocijes in se imas fino. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Loncek krasna tema!!! A ma kdo predlog zame za poročno potovanje 7-10 dni v mesecu juniju? Namig: obožujem morje, rada mam lepe peščene plaže, palme,... Rajska varianta. Budget je do 300.000 na osebo. LpMašinca P.S.: Loncek, se ti opravičujem, če sm ti kr mal temo ukradla. Mašinca...Iški vitgar...al pa se zapelta mal d'l...do Močilnka... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Afrika - Maldivi, Sejšeli, Šri Lanka Kakšno je pa kej vreme zdele tm dol? Večinoma enako celo leto Temp podnevi 29-31, ponoči 25, voda 27-29 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Kenija Mašinca... na safari se odpravita... baje se lepo z denarjem pride skozi... in vsi, ki so tam bili, imajo zelo lepe spomine na to! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Te dni sem odpovedala potovanje v Azijo in zdaj...sem se odločila za Evropo - najraje z avtom, pa kakšen treking, skratka v manj naseljene kraje. Bi mi kdo vedel kaj svetovati? Če bi bila jaz ti...bi se odpravila v Provanso... men je tam cool... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Mašinca...Iški vitgar...al pa se zapelta mal d'l...do Močilnka... Al pa če greva en krog okrog bloka. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Mašinca...Iški vitgar...al pa se zapelta mal d'l...do Močilnka... Al pa če greva en krog okrog bloka. Loh...pa še đabe je... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Če bi jaz imela zdaj to možnost,bi takoj "odkurila" na sever,via AMSTERDAM,to mesto te napolni z energijo!!!Chandra Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 irak iran in pakistan jest bi šeu v španijo, itak! tam ob morju se marsikej dughaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Vish. meni pa glih taki kraji odgovarjajo IIrak, Iran in Pakistan). Bom kdaj prilezla do tja dol? MucaMaca A ja, za porocno potovanje pa res ful Kenijo priporocajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Predlagam Mehiko in Dominikansko republiko za nepozabne počitnice. Toliko je lepih krajev, da bi lahko samo naštevala in naštevala,...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 16. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2003 Hvala za razne nasvete. Sem se odločila, da grem v Azijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Mašinca!Jaz pa sem se zelo navdusila nad Juzno Italijo in Juzno Francijo... Se bolj Italija, no...Tam je dbest, folk je prijazen, vedno se zabavas, hrana DBEST!Po energiji mi je najblizja tale Italija,,, Po mojem se res spocijes in se imas fino.Tako je!Calabria-jug italije; september zelo poceni, baje nadmega plaze;apartma pribl. 17 EUR na dan. v juliu pa pribl. 41 EUR na dan.svetovala agentka, ki odpravlja na jug italije v septembru.we will see...ce pa ze pa srecno pot!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Hvala za razne nasvete. Sem se odločila, da grem v Azijo. Kdaj greš, kam greš? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Letos pa res ne vem kam bom šel, mogoče Kreta Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 letos neki čudn... nimam pojma, kam, kdaj, za kolk časa... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 V Indijo Koromandijo.V svoji glavi.Veri gud indid. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 indid, ou jea Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.