loncek1 17. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2003 V indijsko Himalajo na treking. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 http://www.enaplus.com/1plus/popotovanja/index.asp Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 http://www.karmabum.com/croatia.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Najbolj me zanima, če kdo izmed vas ve, v katerih državah je dovoljeno spati v avtu oziroma kampirati na prostem ("neprijavljeni" kamping prostori)? In ostalo v zvezi s potepanji in potovanji, kampiranjem po Evropi in drugje, poceni variante itd....... Dobrodošli tudi vsi nasveti, priporočila...kam se splača it z malo denarja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Fajn pipika...par dni že razmišljam o temu, da bi koga povprašala podobno... Če ti bo kaj pomagalo - letos smo z avtodomom šli v ND. Usput smo šli skozi Avstrijo, Nemčijo, Belgijo, Švico in Luxemburg. Ker smo bili v tranzitu in smo imeli načrt pripravljen samo za Nizozemsko, smo se za prenočitev, jasno, ustavljali tudi drugje. Načeloma ni bilo nikjer nobenih težav. Ob avtocestah, jasno, če po njih potuješ, imaš za to urejena parkirišča. Tam je bilo tudi veliko avtomobilov, v katerih so popotniki prespali. Parkirišča so osvetljena, zelo prometna in varna.Edino v Švici, kjer je skoraj vse v privatni lasti, moraš več iskati. Pa tudi sicer mi Švicarji niso glih pri srcu... Če potuješ po švicarskih avtocestah pa tako potrebuješ vinjeto, ki je kar draga, sploh, če si v Švici samo v prolazu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Hvala dolores za info! Za Francijo in Italijo sem slišala,da je dovoljeno spat v avtu pa še na počivališčih na avtocesti imajo urejeno. Škoda, da so cestnine drage! A nobeden ne potuje bolj robinzonsko oz. čip variante? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 ene par je se teh tem...ne spomnim pa se, kako tocno so bile postavljene, morda tudi malo drugace, pa je morda cist OK, ce je se ta... bomo vidl. *nahrbtnik iz omarepriporocila za pocitnice potovalni nacrti, avtokarte, mape..., razne informacije v zvezi s potovanji pa ziher je se kaksna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 pipika, pozabila povedat, skozi Francijo smo tudi šli. Tam ni plačila avtoceste. Sicer pa o plačilih avtoceste, mostnin, tunelnin itd. dobiš informacije na AMZS-ovi strani. Tam dobiš tudi druge potrebne informacije, ki ti utegnejo koristit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>pipika, pozabila povedat, skozi Francijo smo tudi šli. Tam ni plačila avtoceste. Sicer pa o plačilih avtoceste, mostnin, tunelnin itd. dobiš informacije na AMZS-ovi strani. Tam dobiš tudi druge potrebne informacije, ki ti utegnejo koristit... Ko sem jaz nazadnje bil v Parizu, so cestnine še bile. Pred tremi ali dvema letoma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 ... hotla sem ravno prej pripomnit, da a res? imam sama drugacne izkusnje... ceprav je dolg cajta minilo... a me vseen preseneca.. ravno nad franc,. avtocestami sem se v teh smislih pritozevala, ko namrec sopas po D in ITA, placas cestnino, precej, da kolnes, a potem prides v F, cist mal. reces, o super, pa cez 20 km spet 'peage', pa skoz in ko na koncu zracunas, je precej vec kot drugje...No taka je bila moja izkusnja leta, desetletja v bistvu nazaj (no tud zato sem bila tih prej). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Seveda je cestnina...še precej visoka.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...nahrbtnik iz omarepriporocila za pocitnice pa ziher je se kaksna. Marsa tenx zanimivo, čeprav je preveč branja, da bi vse prebrala. Najbolj se mi je dopadla po opisih Španija- rada imam dežele, kjer so tud ljudje prijazni Imam slabo izkušnjo z avtocestami po Italiji- mastno plačaš te cestnine, sploh, če primerjaš naše, zato se izogibam avtocestam. Poleg tega je še drugi "plus" za magistralne ceste- več vidiš! Nisem pa zasledila: A je dovoljeno spat v avtu v Španiji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Upam da Aliana vidi to, Aliana se ful spozna na Spanijo. Jaz pa se nisme bila v spaniji. So mi pa svec ti stosi (tud energetsko in sploh, vzdusje, narava itd.) - J ITA, J Franc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 OOOo, kaj ste mi povedali. A mi smo se v Franciji švercali? Bemu, potem je pa to potovanje bilo še poceni... *Šla preverit na AMZS-potovalne informacije - res so plačljive avtoceste. Mi se nismo po nobenem od naštetih odsekov vozili. Torej - pametno je treba izbirat ceste, pa bo Pipika, če želiš, (in v kolikor tega nimaš) ti lahko zapečem cd z vsemi evropskimi avtocestami, regionalnimi cestami itd. Mislim, da so na njemu tudi drugi podatki, npr. o kampih itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
T!Ti 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Jest sicer bl mau potujem, ponavad me tastari odvlecejo kam na morje. Moja frendica je bla u amsterdamu, pa je tam baje ful marihuane pa tega srana, pa baje jo prodajajo kr u bonbonckih! Grave!!! T!Ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 A res al kaj? Matr to pa še nism slišu! Js sm pa mislu da sam kt lizike pa čokoladke! Bl ližeš, bl si zadet! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Pa se čudš da s šou tok hitr plavat, da se nis niti sleku! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 A ti si tudi šel plavat triplex? Moj mož se tudi ni mogel zadržat in je moral skočit v Severno morje, potem je pa smrdel po ribjem olju.. :xx!: Plaža je pa čudovita, in dnevi so doooolgi."Bonbončkov" pa nismo jedli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Res pa je, da ne sam v amdamu, pac pa te ze v kakem kajjezeobmeji, na stacjonu docakajo s : 'hashish, trips, buy, buy!' Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Mi pa teh izkušenj nismo imeli...Nas je pa v Amsterdamu en fleten poba ogovoril, se z nami ene pol ure pogovarjal (ni vedel, kje je Slovenija) in nas (celo ekipo) vabil na kosilo k sebi...Bogve, če nam ni hotel dati kaj takega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Vsec mi je bil amsterdam ful, taka bi lohk bila Ljubljana na nek nacin... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 A z vsemi Turki vred misliš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 ja in se z donner kebabi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 ..samo z donner kebabi....plizzzzzzz...pa brez Turkov... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vsec mi je bil amsterdam ful, taka bi lohk bila Ljubljana na nek nacin... amsterdam, kul, ja drgač pa mene ne mot, da se da povsod travo kupt Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.