Sati 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Ali je kdo že bil v Portugalski? (bemu, niti ne vem ali sem prav tole napisala )Bi potrebovala kakšne konkretne info... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 na Portugalskem, ja veliko mojih frendov, jaz pa se ne.Mitja si je lani zelel, mene pa ni vleklo - bogsigavedi zakaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Eco, sem vedela, da se reče na Portugalskem... , pa sem potem zbrisala... Kako pa je možno, da te ne vleče tja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 ne vem, ne shizim na ta del tolk... ni mi tolk vsec ta temperament, kot tud ne tolk spanski (no pac ta ki v glavnem vsi cist shizijo).mene privlaci kaj bolj nenavadnega, oddaljenega, recimo Avstralija, Nova zelandija, Madagaskar, Kitajska, japonska... pa morda tud J amerika ali srednja ali pac na kaksno kalifornijsko obalco bi ze clovek skocil za kaksen mesecek. Meni je v bistvu dost vseeno, kje sem. me ne vlece na potovanja, me pa potegne, Uran v 9. hisi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Mah, če sem iskrena, me ne vleče temperament ljudi kamor grem, temveč drugačnost...Portugalsko smo si pač izbrali. Če bi izbirala sama bi šla pa na Dansko ali Švedsko...pa se mi zdi daleč.Nič se ne izgovarjaj na Uran v 9.hiši. Moj je tudi tam... Sem opazila, da je moje ime zdaj nekoliko podobno tvojemu. Bemu, ne vem, če te ne bom še enkrat zagnjavila za spremembo. Pa ne da mi tvoje ne bi bilo všeč, mi je, vendar... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Imas prav, tega ti nisem hotela rect, ker se mi je zdel brez veze da ti jaz to govorim ce si se ti tako odlocila. jaz tudi sizim na Skandinavijo (*)! sem pozabila prej omenit in aja da ne omenim Aljaske!!! Shizim, tudi Islandija me privlaci. * Mitja pa bi v tej navezti prav tako izbral Portugalskao! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Dilema iti ali ne iti.... Ogled Pariza v štirih dneh....za 63 Prešernov, 3 nočitve z zajtrkom in večerjo,ogled mesta Thoiry safari, botanični vrtovi,kabaret Moulin Rouge,Eiffelov stolp,Louvre in izlet v vzhodno Normandijo v Honfleur,Trouville in Deauville.... doplačila še 200 EUR za vstopnine Moulin Rouge je kr 100 Ima kdo kak predlog se da to še ceneje videt! Vsako mnenje ali namig, kako se da to po bolj ugodni ceni videt...oziroma a je to sploh ugodno? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 63 čukov - 4 dni oz. 3 nočitve (pol-penzion) in doplačila 200 eu ?? ufff a se gre z letalom?? men se zdi to kr precej drago,grem raje last minut v tunizijo za tak keš za cel teden Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Za mal denarja je tle point a ni? Če jst ne bi imel velik denarja bi šel spet v Turčijo. Greš tm potem na štop. Štop po tučiji je nekaj edinstvenega. Noro. Gostoljubni so tolk da ne morš verjet. Na ta način res doživiš ljudi in njihovo lajf. Sam ne razmišljat. Prst dej vn in boš vidu kaj se začne dogajat vse. A vsi hodte gledat sam znamenitosti ko potujete? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A vsi hodte gledat sam znamenitosti ko potujete? Ne, jaz iščem dobre gostilne Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Tko ja. jst tud. Nikoli pa še nisem šel na potovanje organizirano. To ne razumem. Ni lepšega občutka ko razpustiš organiziranost in domače navade. In ni lepšga kot da se na cesti čez tibetanske hribovja bus ne ustavlja ker te 300m naprej čaka horda razojnikov, ki meče kamne v bus in s sabljami laufajo za tabo. Sral sem v hlače. Življenje pa cenil bolj kot prej. In ni lepšega kot čakat na bus, voznik pa v lokalu peca kelnarco. Teb se pa urnik sesuva. K da ga mam ko potujem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Duško, ti si total neorganiziran Poboljši se.Red mora biti, pa čeprav slab Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 hehehehe... .kul tako potvanje... jz bi šla ljudi spoznavat ne pa gledat znamenitosti... čeprov tud k bi šla mim teh ne bi mižala xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Ej kdo ve kaj je najcenejša varijanta da prideš v : tunizija, francijo, amsterdam. crans sur mer ? Ajdik Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 gre morda kdo s svojim prevozom v naslednjih 10 dneh v srbijo? pa ma še en plac? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Upam da Aliana vidi to, Aliana se ful spozna na Spanijo. Jaz pa se nisme bila v spaniji. So mi pa svec ti stosi (tud energetsko in sploh, vzdusje, narava itd.) - J ITA, J Franc. Mal pozno opazila...JA, v Spaniji je nekaj cestnin, A7 do Valencie, A2 do Saragosse.. pa se jim vecinoma da cist fajn izognit, ker zraven avtoceste tece se nacionalka ponavadi, ki je cist v redu prevozna in neplacljiva.. Sem gledala mal na AutoRoute, sam mam ze ful staro verzijo, so zdaj malo drugace postavljene ceste.. Ce rabis bolj natancno, bom doma vzela ta novi zemljevid.. Drugace.. v katero smer? Jaz sem z avtom (osebnim in kombi) prepotovala ze cel juzni del (Barcelona, Valencia, Granada, Sevilla), pa do Madrida, Salamance.. Na S se nisem uspela priti Me pa precej vlece se enkrat ta del obdelat.. Ni problem s spanjem v avtu - na pocivaliscih na avtocesti.. Me smo nekajkrat prespale tud na kaksnih bencinskih crpalkah, ce je bil dober filing, pa enkrat med oljkami (so se zjutraj lastniki z dzipom okrog vozili in nic tezili, samo pomagali in dobro jutro rekli)..Ne vem pa kolk je dejansko legalno <{POST_SNAPBACK}>Ali je kdo že bil v Portugalski? (bemu, niti ne vem ali sem prav tole napisala )Bi potrebovala kakšne konkretne info... JA, bla na Portugalskem, s kombijem, dve osebi.. Pot: Huelva - Lagos - Lizbona - Porto - Braga - Braganca.. Spali vecinoma v kampih, dokaj normalna cena, je pa zanimivo, da tezko najdes kamp cisto ob morju (tko kot so pri nas, da gres iz sotora dirtekt v morje.. ponavadi so ob morju hoteli, kamp pa tako, da ene 15 minut pesacis do morja..Voda mrzla, tko da itak ni fore..Lagos - ful lepo na Cabo Sao Vincente.. mraz, piha, ampak razgled je noro dober..Lepa voznja skozi pokrajino, ful hrastov plutovcev opazis.. Lizbona - pac, veliko mesto.. jaz ne pretirano navdusena (kot nisem nad nobenim teh mest..) Je pa fajn kamp ob robu mesta in potem avtobus direkt v mesto.. Soferji avtobusov nori..Porto je fajn, ful kleti ima degustacije porta zastonj, samo urnike si moras malo pogledat na netu, ker ne delajo prav pozno v noc. KAr se samega mesta tice - takrat, ko sva bila midva, so ful nekaj vse obnavljali.. in je blo obupno hrupno.. Nisem zdrzala, tko da sva se zadrzevala bolj na desnem bregu - v kleteh Braganca - noro lep narodni park.. jezera, zeleno, gore.. se splaca najet kolo in se mal peljat okrog.. Ceste drugac takrat (hmm.. 4, 5 let nazaj?) bile ful razsute, ampak so skoz in povsod nekaj obnavljali (denar prisel od EU...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz si pa želim iti, pa naj grem po vrsti: Egipt, Maroko, Škotska, Skandinavija. V takem vrstnem redu. In nikakor ne bi šla na take počitnice, kjer bi samo poležavala. Hočem kaj videti. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>gre morda kdo s svojim prevozom v naslednjih 10 dneh v srbijo? pa ma še en plac? še vedno sem v lj , bla bi pa v zaječaru. vsaj do niša bi rabla prevoz, al pa vsaj do beograda, ... prispevam za benz, cestnine in ostale potne stroške... in čist pridna in nezahtevna sem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>še vedno sem v lj , bla bi pa v zaječaru. vsaj do niša bi rabla prevoz, al pa vsaj do beograda, ... prispevam za benz, cestnine in ostale potne stroške... in čist pridna in nezahtevna sem.. se lahko kej zate pozanimam za prevoz do nisa,za kdaj pa to rabish?mi gremo tud dol,ker je mozh bliz nisa doma,sam ne vem she tochno kdaj gremo.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 pa kako da ni nobenga? komi čakam letošnji dopust. kok bo fajn! jupiii!!! tralalalaa hopsasa!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>se lahko kej zate pozanimam za prevoz do nisa,za kdaj pa to rabish?mi gremo tud dol,ker je mozh bliz nisa doma,sam ne vem she tochno kdaj gremo.... u, dej, prosim! šla bi pa... najrajš bi bla že na poti ... vsekakor pa čimprej! se pa lahko prilagodim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ooo iiii kul! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 jah... ni kul, če sem pa še doma a greš ti, aiwa? sam na en kufe, pa nazaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>u, dej, prosim! šla bi pa... najrajš bi bla že na poti ... vsekakor pa čimprej! se pa lahko prilagodim...aha.mi gremo verjetno sele naslednji mesec....baje.lahko pa vprasham kakega kamionista od teh ki jih poznam.....drgach je pa vlak she kr poceni....do bg-ja je povratna 15.000,pa direkt pelje do nisa.....jst ponavadi kupim povratno do bg,pol pa v bg-ju ,na vlaku doplacam do nisha,ker pride ceneje,kot che bi vzela zhe v lj direktno do nisha.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.