borism 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Brez upanja in vere ne bi zgradili mostu čez široko reko.A brez ljubezni bi bili le most čez prazno in pusto korito. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Zato pa ljubim vse moje prijatelje/prijateljice, moje znance, sorodnike in SEVEDA SEBE!!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Sto in sto načinov je, kako osrečiti človeka. Ljubezen je le eden, čeprav najlepši izmed njih. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Ljubezen je najlepša, najbolj sladka in najbolj boleča energija . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Ljubezen ni ocean in ni oblak nad njim.Je samo kapljica dežja med njima. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marree 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Ljubezen ni le to, da se dva ozirata drug po drugem,ampak da gledata v isto smer. ANTOINE DE SAINT-EXUPERY Citiraj Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Dekle vedno bolj verjame ljubljenemu, kot materi. J. W. Goethe Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Lbezn, je bananin olupek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Ljubezen je bazen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Samo v novi ljubezni je moč,s katero premagamo staro ljubezen. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 O Volkec se malo bolje počuti, lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Ljubezen je najkrajša pot do sebe. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Da pri ljubezni samega sebe presenetiš. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Ljubezen brez telesnega dotika, je kot ogenj, ki izgoreva z nepravim plamenom. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 S rolo izjavo Borism pa se ne strinjam. Le kaj te je napeljalo k takšnemu razmišljanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Selene lep dan in tudi vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 hvala enako vendar še vedno ne vem kaj te je napeljalo k takšnemu razmišljanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Tolk le glej, da ogenj povsem ne ugasne, pa kjerkoli si že. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 jaz mislim namreč da je ljubezen brez dotika lahko tudi lepa. Saj ljubezen ni samo spolnost , kaj pa ljubezen do prijateljev, življenja? Bom hvala, plamenček lepo gori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 No fajn, sem se že zbal, da je pri tej čistki do čistke domišljije......a je telesni dotik samo spolnost Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 kako lahko svet objameš kako lahko vonj morja primeš, zame je ljubezen vse, še največ pa ljubezen do življenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Ljubezen ni kos kruha, da bi na 1/2 prerezal. Ruski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 lbezn je začimba.lbezn je playboy. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Pusti se objeti, ko začutiš na ramenih sladko moč njenih/njegovih rok. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.