Marree 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 .... pogledal boš v moje oči in tam videl veliki vzrok, ki ga imaš za veselje nad seboj,jaz pa bom v tvojih očeh videla svojo lepoto, svojo vrednost ...... Citiraj Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Vse manj je žab,ki bi se spremenile v prince;vse več je princev,ki se spreminjajo v žabe. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 :OO!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 ..........začela sem ljubiti sebe.............. Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 V novi ljubezni je zmeraj kapljica stare ljubezni, da nam greni sladke požirke nove strasti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 če prehitro zamenjaš staro ljubezen z novo simpatijo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Veliko razmišljam in tudi pišem o ljubezni, a še vedno ne razumem, zakaj velikokrat iz velikih in vročih ljubezni nastane ledena kocka. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Seleney: to je pa čest res. vse nove simpatije ,ko so, so le hobijska potešitev in nadgradnja za nadaljevanje iskanja, neka spodbuda iskanja, ha?(mau analiziram) .in kocko je treba primerno hladit, da se ne stopi, ji dovajati primerno ,ustrezno temperaturo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Za ljubezen je pogled dovolj, za srečo pa ne. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 ..........začela sem ljubiti sebe.............. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Boris, še malo pa boš pravi romantik Razdalje do zvezd so krajše, kot je razdalja do človeka, ko ga ne ljubimo več. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Borism, tale ti je bla pa .. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Razdalje do zvezd so krajše, kot je razdalja do človeka, ko ga ne ljubimo več.[/color]torej, če imam nekoga fejst rada(ne uporabljam besede ljubim hm moram premisliti zakaj ne) bi moral pa res nekaj groznega storiti, da bi se mi tko zasral, da bi bila ta razdalja večja kot do zvezd, ker če mi je nekdo nekje v določenem trenutku blizu, mi ostane blizu za vedno, ne glede na to, da se odnos spremeni, mogoče blizu na drugačen način... in da -bila sem že v življenju razočarana in prizadeta, samo ko prizadetost mine, vidim v človeku, ki mi je nekoč pomenil vse, človeka,ki mi je v preteklosti pomenil vse in to je sigurno bližje kot so zvezde. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Srečna ljubezen je najlepše darilo naše usode. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Ljubiti, da boš ljubljen, je človeško toda ljubiti zaradi ljubezni same, je angelsko. Avtorja se žal ne spomnim Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Ljubezen je edina bolezen, od katere ne moremo ozdraveti. Francoski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lony 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Bolje, da smo ljubili in izgubili , kot da nismo nikoli ljubili (Tennison)Je pa res, da je lahko bit pameten za računalnikom , ko pa boli srce , bi sigurn vsak kej druzga napisu :xx!:. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Ljubezen je sreča, ki jo dajemo drug drugemu. G. Sand Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marree 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Ljubezen zdravi. Zdravi tiste, ki jo dajejo, in tiste, ki jo sprejemajo. Citiraj Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Kadar je človek zaljubljen, se kaže takšnega,kakršen bi moral biti vedno. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 aaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Ljubimci se najdejo tudi v največji gneči. Francoski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2004 Kadar je človek zaljubljen, se kaže takšnega,kakršen bi moral biti vedno. Ves raztresen in zblojen! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 in govori neumnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Ljubezen in kašelj se ne dasta skriti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.