Pesnik 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 No mojstri cebel, kdo ma najboljsega? Pa po kaksni ceni... valjda gre po posti... Citiraj Vas Pesnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest janez 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Pozdrav!Propolis v kakšnji obliki?Janez... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
brigitka 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 moj ati dela super domač propolis - mala steklenička z kapalko = 600 SIT te zanima? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesnik 14. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2003 Hoj Janez: kaksne vse oblike pa obstajajo?Jaz vem za takega v olju in v alkoholu... Brigitka: me zanima, prosim objavi kontakt ali pa mi poslji OS, pa poklicem.A je v alkoholu? Citiraj Vas Pesnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boštjan Grom 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Pozdravček ! Tudi jaz mam propolis, takega namočenega v cvetu, precej močno zmešanega, pa dobrega, naj napiem da je propolis dober udi za "notranjo" uporabo pri vnetju grla.... Več najdete na straneh:Čebelarsvo Grom kjer lahko oddate tudi naročilo LP Citiraj Lepo pozdravljeni in naj medi !! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Propolis v alkoholu 20 ml cena 400 SITnajdete na moji spletni strani www.cebelarstvo-bedek.com na podstrani trgovina.Tak propolis, če je namočen v 70% alkoholu je odličen za površinske rane, rano zapre zelo hitro za globoke rane pa ni priporočljivo, ker zapre zunaj na znotraj pa se rana ne celi x!x Suhi propolis bi pri meni lahko nastrugal veliko le jaz nimam časa za to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zojko 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Danilo, ko smo že pri propolisu-kolikšen procent propolisa mešaš z alkoholom? Dodal bi pa tudi-alkohol širi rane zato smatram, da je potrebnopropolis v alkoholu zmerno rabiti x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Recepturo dobiš kasneje prek foruma trenutno nimam časa, uporabit moraš 70% alkohol, kije za rane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
branko 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Na 1liter 70% alkohola dodaš 3 dcl suhega propolisa vsak drugi dan premešaš dokler se propolis ne stopi. Pustiš stati teden dni, da se ostanki od propolisa usedejo ter pretočiš v čisto posodo oziroma v stekleničke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.