Trubica 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Uf, ko pri nas pogledam, kako se dela "kariera" mi gre na bruh.. :xx!: :xx!: .. Sicer sem že rekla, da je v večini kariera pač "obvezno" hoditi v službo.. Narediti kariero pomeni z drugimi besedami doseči zelo visoko pozicijo v firmi !! In nič drugega.. Vse ostalo je pač preživetje. Če že govorimo o karieri.. Je pa res, da se moraš za "kariero" spremeniti.. Govoriti in pihati v isto smer kot oblast v podjetju , delati se da delaš.. Ah, mogoče je kje drugače.. ampak kar jih jaz poznam je "preko ovir".. Saj pravim, me tepe ... Sicer pa, vsi smo samo od danes do jutri.. da bi se žrtvovala za službo x!x .. njet.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Saj to je glavno, da ravnaš v skladu s seboj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 ooo.. eni pa res pol prakticirajo tud analno... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 hej, Mikec... kot bi sama sebe poslušala.. Bila tudi jaz na vrsti.. pa nič.. si bom morala odrezati jezik, pa delati stvari, ki so skregane z logiko, .... pa požret vse nesmisle.. po bom pa verjetno kar skočila.. pa par ljudi "namočit".. eh, to potem nisem več jaz.. Lezenje v r** pred stroko .. :xx!: :xx!: .. smrk.. ne moreeeem... veliko uspeha...tebi.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 ooo.. eni pa res pol prakticirajo tud analno... hehe.. tud ..tud.. še večji poden.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Haha, Mick, car si car, ,,... dva načina sta kako se pride skozi life ponosno ali ponižno... "You had the grace to hold yourself | While those around you crawled." tako je rekel Elton John, o Marilyn Monroe, in to je to to so ponosni ljudje, s ponižnostjo se pride dlje na enem področju, predvsem na kariernem, drugi pa je bolj tak, pošten, kjer si zadovoljen s sabo ne prideš pa daleč, zato se tud jaz nisem odločil za kak mainstream študij, temveč za neko levo fiziko, kjer mi ne bo treba prakticirat analno-oralnega (če že uporabljamo take besede...) pač, tako je to, no ja and i like it, res, folk ki ne leze v riti, je vedno bolj tak aktiven.... pa to, hehe, dobr je ta kariera, pa še začel je prav nisem... al pa se kariera začne s prvim šolskim dnem... ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 El Nino, tud' pr' fiziki boš moral uporabljati analno-oralne odnose, namreč ni veliko prostih delovnih mest na tem področju. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 El Nino.. najboljše da greš učit v kakšno šolo.. 2 meseca počitnic poleti, pa vse praznike... pa pozimi, pa živel 1.maj,... Tam si pa res svoj car .. Nad tabo je samo kakšen bog.. Še nisem slišala, da bi kakšnega učitelja degradirali, ga vrgli iz službe, premestili.. Vsak je sam svoj gospod.. Pa tud plače sploh niso slabe !! Po drugi strani jih je pa en sam jamr ... In ti se šele na začetku "kariere".. uživaj še študijska leta.. maksimalno.. in čimmanj študiraj o tem, kako bo ko boš v službi... beda .. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PAMI 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Kariera je pomembna, sigurno pa ni najpomembnejša..Ljubezen vse premaga!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 človeku, ki živi 100% v materialnem svetu je najpomembnejša. Tud jaz mislim, da je pomembna, a ne bolj kot družina in lastno zdravje.Vsak posameznik si mora sam izbrati svoje prioritete in ker smo si ljudje različni, nima nihče pravice obsojati tistega, ki si je na prvo mesto postavil kariero. Je pa tudi tako, življenje se spreminja, spreminjajo se ljudje in tud prioritete. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Je pa tudi tako, življenje se spreminja, spreminjajo se ljudje in tud prioritete. po mojem mnenju bo kar držalo vsak od nas se sam odloči postaviti vrstni red , vsak od nas ceni vrednote po svojem prepričanju x!x in na vse te odločitve vpliva veliko drobnih in velikih okoliščin, katere poznaš le sam zato je težko ocenjevati odločitve nekoga drugega, ker ne vemo vsega, kar ve on(a) Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 ..ja kariera, sam potem znat delat dve karieri, druzinsko , al pa samo svojo..ce ti uspe obedve, potem si zmagovauc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 ..ja kariera, sam potem znat delat dve karieri, druzinsko , al pa samo svojo..ce ti uspe obedve, potem si zmagovauc na zmage Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 RES JE. ti že razumeš, yess Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.