Skoči na vsebino

Je karijera najpomembnješa stvar v življenju?

nejkica

Recommended Posts

Uf, ko pri nas pogledam, kako se dela "kariera" mi gre na bruh.. :xx!: :xx!: .. Sicer sem že rekla, da je v večini kariera pač "obvezno" hoditi v službo.. Narediti kariero pomeni z drugimi besedami doseči zelo visoko pozicijo v firmi !! In nič drugega.. Vse ostalo je pač preživetje. Če že govorimo o karieri.. Je pa res, da se moraš za "kariero" spremeniti.. Govoriti in pihati v isto smer kot oblast v podjetju , delati se da delaš.. Ah, mogoče je kje drugače.. ampak kar jih jaz poznam je "preko ovir"..

Saj pravim, x:px me tepe ... xnckrivx

Sicer pa, vsi smo samo od danes do jutri.. da bi se žrtvovala za službo x!x .. njet..

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 63
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hej, Mikec... kot bi sama sebe poslušala..

Bila tudi jaz na vrsti.. pa nič.. si bom morala odrezati jezik, pa delati stvari, ki so skregane z logiko, .... pa požret vse nesmisle.. po bom pa verjetno kar skočila.. pa par ljudi "namočit"..

eh, to potem nisem več jaz.. Lezenje v r** pred stroko .. :xx!: :xx!: .. smrk.. ne moreeeem...

veliko uspeha...tebi..

Haha, Mick, car si car, ,,... ;) dva načina sta kako se pride skozi life ponosno ali ponižno... "You had the grace to hold yourself | While those around you crawled." tako je rekel Elton John, o Marilyn Monroe, in to je to to so ponosni ljudje, s ponižnostjo se pride dlje na enem področju, predvsem na kariernem, drugi pa je bolj tak, pošten, kjer si zadovoljen s sabo ne prideš pa daleč, zato se tud jaz nisem odločil za kak mainstream študij, temveč za neko levo fiziko, kjer mi ne bo treba prakticirat analno-oralnega (če že uporabljamo take besede...) pač, tako je to, no ja and i like it, res, folk ki ne leze v riti, je vedno bolj tak aktiven.... pa to, hehe, dobr je ta kariera, pa še začel je prav nisem... al pa se kariera začne s prvim šolskim dnem... ?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

El Nino.. najboljše da greš učit v kakšno šolo.. 2 meseca počitnic poleti, pa vse praznike... pa pozimi, pa živel 1.maj,... Tam si pa res svoj car .. Nad tabo je samo kakšen bog.. Še nisem slišala, da bi kakšnega učitelja degradirali, ga vrgli iz službe, premestili.. Vsak je sam svoj gospod.. Pa tud plače sploh niso slabe !!

Po drugi strani jih je pa en sam jamr ...

In ti se šele na začetku "kariere".. uživaj še študijska leta.. maksimalno.. x;)x in čimmanj študiraj o tem, kako bo ko boš v službi... beda .. :xx!:

• 3 weeks later...

človeku, ki živi 100% v materialnem svetu je najpomembnejša. Tud jaz mislim, da je pomembna, a ne bolj kot družina in lastno zdravje.

Vsak posameznik si mora sam izbrati svoje prioritete in ker smo si ljudje različni, nima nihče pravice obsojati tistega, ki si je na prvo mesto postavil kariero.

Je pa tudi tako, življenje se spreminja, spreminjajo se ljudje in tud prioritete.

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Je pa tudi tako, življenje se spreminja, spreminjajo se ljudje in tud prioritete.

:palec:

po mojem mnenju bo kar držalo

vsak od nas se sam odloči postaviti vrstni red x:)x ,

vsak od nas ceni vrednote po svojem prepričanju x!x

in na vse te odločitve vpliva veliko drobnih in velikih okoliščin, katere poznaš le sam :shsh:

zato je težko ocenjevati odločitve nekoga drugega, ker ne vemo vsega, kar ve on(a) :huh:

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...