soncnica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Draga zlata ribica Prosim te za potrpežljivost. Enostavno ne znam počakati.....vse hočem takoj, zdaj.Prosim, prosim,...... da se stvari zgodijo ob svojem času, da se ne pranaglim tudi zdej.... Hvala Zlata si! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Hmm.....skoraj skoraj,.....bom tudi jaz prosila zlato ribico za potrpežljivost, saj bi hotela naredit vse izpite čimprej! Vse bi hotela na en mah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Potem pa kar potrpežljivo počakajta, da vama zlata ribica izpolni željo Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Ma jaz hočem, da mi taaaakoj izpolni željo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Zlata, zlata ribica x!x x!x x!x Tudi meni bi ne škodilo malo potrpežljivosti. Zato prosim... Lep pozdrav,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 pol pa tut men, neizbežno in vzorno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Hej, zlata ribica, ne zdajej jim vse potrpežljivosti, še zame naj ti jo malo ostane , pliiiiiiiiisss Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Hmmm... že vidim, da bom morala kje drugje najti potrpežljivost - Zlata ribica jo bo čist vso razdelila vam tukaj... :\: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Vi imejte potrpežljivost, ker jo bo zmanjkalo, bom jaz naročila ... BOŽJO MAST. Ravno danes je doletela potrpežljivost mojo prijateljico, ki je diplomirala na pravni fakulteti, vsa čast ji. Še en dokaz, da jo boste dočakali ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 20. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2003 Hvala ti ribica.....se je obrestovalo.Bom v zivljenju verjetno potrebovala se ful ene potrpezljivosti, sam je bil ze tole korak naprej. Res hvala za uslisano zeljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.