loncek1 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 ti je kdaj dolgčas? Kaj storiš takrat?Pravzaprav KAJ POMENI DOLGČAS (hecen izraz), bi se to lahko enačilo z "depresijo " parih ur??? :o|o: x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Meni ni nikoli dolgcas.Nekam znano pa se mi zdi tole - kot da sem nekoc ze odgovarjala na tole... ? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 jaa, tu tmen je zanan temaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 To je takrat ko si len. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Sovražim dolgčas, ggrrrrrrrrrr Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 chasa ni....se pa zato prostor pa situacija vlecheta u nedogled..... -u se zeha Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 http://www.astrologija.org/forum/index.php...=928&hl=dolgčas Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Ma meni je večkrat dolgčas. Takrat ne vem kam bi se dala, največkrat se pa usedem za računalnik...vem, grda navada. Drugače rada grem malo na sprehod, pa moje kužke moram obvezno malo pocrkljat, pišem dnevnik (ja, kot otroci), pa glasbo poslušam, saj mi glasba pomeni zeeeeelo veliko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 http://www.astrologija.org/forum/index.php...=928&hl=dolgčas Hvala, Tina! Ne sekiraj pa se, ko bodo tvojo prijazno gesto (si sla poiskat tole, postnila sem) - mirno spregledali - seveda nihce ne bo sel tistega prebrat... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 http://www.astrologija.org/forum/index.php...=928&hl=dolgčas Hvala, Tina! Ne sekiraj pa se, ko bodo tvojo prijazno gesto (si sla poiskat tole, postnila sem) - mirno spregledali - seveda nihce ne bo sel tistega prebrat... Bojo Marsa...če jim bo kdaj dolgčas Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Majica - jaz se ne bi prevec zanasala na tole... Po mojem bojo raje prileteli pa odprli novo temo Dolgcas... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Marsa... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Čas je odličen čistilec. Za seboj brezhibno počisti stvari,ki ne spadajo v prihodnji čas. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Poleti mi je kdaj dolgcas in pol sm na netu in mine.Drugace mi je pa redko res dolgcas... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 nikol dolgčas.... vedno se zabavam... tud sama s sabo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 dai, napiši kaj je vse to, morda dobim še kaj boljšo idejo.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 če se imaš rad in si pomirjen sam s sabo ti nikol ni dolgčas, ker si vedno v najboljši družbi. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 če se imaš rad in si pomirjen sam s sabo ti nikol ni dolgčas, ker si vedno v najboljši družbi. vsec mi je tale misel, ampak ´ce˝ precej bode v oci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Izpusti ga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 če se imaš rad in si pomirjen sam s sabo ti nikol ni dolgčas, ker si vedno v najboljši družbi. vsec mi je tale misel, ampak ´ce˝ precej bode v oci no če je še kdo pomirjen sam s sabo in mu ni dolgčas, lohk pride mal na chat bova delila tole nedolgočasno življenje skupaj na chatu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 meni tudi ni nikoli čas dolg, prej kratek za vse kar bi... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Pri mojih letih je DOLGCAJT dotalen luksus! amen... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 "Dolgcas...cutiti trajanje, ne da bi zivel." Ni na moji glavi zraslo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 "Dolgas...cutiti trajanje, ne da bi zivel." ful dobr to, hj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.