Marsa 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Zanima me krema -ce morda ima kdo kaj podobnega- kot je bila ta, ki jo je izdeloval Medex - mislim, da je bila 'Special krema'...To je bil kot nekaksen 'melem', taka trsa, ne prevec fino mazljiva, a precej mastna krema pa primerna tudi za kozo obraza - in celo obcutljivo kozo. Ali ima kdo v svoji ponudbi kaj podobnega?Medex je namrec baje ne dela vec. Zal. Sem jo uporabljala 15 let. Hvala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Kremo z imenom "Melem" se menda še vedno dobi v lekarnah - če misliš to oziroma te-li podobno. Je v majhni škatlici, uporablja pa se jo za razpokane ustnice. Jaz sem jo uporabljala za razpokane bradavice med dojenjem, ker ne škodi, če jo dojenček poje, poleg tega pa ful pomaga. Med enim in drugim dojenjem se ranice že zacelijo, tako da potem nič ne boli, ko otrok spet vleče... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2003 Tamara, hvala - saj ravno zato pa sem uporabila tole besedo - melem, ker je se najbolj podobno - po videzu in gostoti in barvi in tem...Sicer pa mislim da ne gre za isto zadevo..Poznam pa tudi melem - hrvaski izdelek... Ja - tudi Melem je zelo gud, prav res... Tudi sama sem dosti to uporabljala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Kar se teh kozmetičnih pripravkov tiče se nisem sam nikoli v to spuščal, če ima kdo kako idejo oziroma recepturu pa kar na dan z beseo, da preizkusimo Sedaj nisem nič gledal ampak Medex je hudo prenovil spletno stran in gor je kar nekaj teh zadev priporočam ogled na www.medex.si x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2003 Danilo - hvala! Grem prec pogledat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Ja kar dej, če kej pamtnga najdeš pa jav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2003 Ne stekam - krema je lepo gor! meni pa so v maxiju (zel. lek.) rekli, da je vec ne delajo.Glede na to, da je stran osvezena, ziher ne bi dali gor izdelka, ki ga ne izdelujejo vec.Kul. Dobra novica. No, a vseeno - tole se vedno velja - me zanima tudi podobna domaca zadeva oz. sem dojemljiva tudi za druge podobne pripravke. Ma, dobri so tile medeni... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Dnevna krema:obnavlja kožo, jo vlaži in varuje pred zunanjimi vplivi okolja. Kožo skrbno neguje in je idealna podlaga za ličenje. Nočna krema:gladi kožo, pospešuje regeneracijo , uravnava preskrbo kožnega tkiva s hranljivimi snovmi. Koža pridobi mladostne značilnosti. Krema za suho kožo:vlažilna krema z lahko in nežno recepturo oskrbi kožo z vlago. Se hitro vpija, koži podarja idealno vlažnost, mehkobo, svežino in žameten dotik. Krema za obraz in telo z vitaminom E:je obogatena z dodatkom naravnega medu in vitamina E. Dodatek medu pripomore, da je koža po uporabi mehka in voljna, dodatek vitamina E pa preprečuje prezgodnje staranja. Krema za roke in nohte z dodatkom kalcija:je obogatena z dodatkom naravnega medu in kalcija. Dodatek medu pripomore, da je koža po uporabi mehka in voljna, dodatek kalcija pa učinkovito krepi nohte. Super krema Medex s čebeljim voskom:kožo gladi, hrani in vrača elastičnost. Posebno učinkovito ščiti kožo v okolju z nizko relativno vlažnostjo – pozimi in v prostorih s suhim zrakom. Krema je primerna za vse vrste kože Evo Marsa kolko hočeš krem uh...ravno sedaj sem šel gledat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Trgovci pač, če nimajo rečejo, da se to več ne dela nekak te morajo na lep način odpravit, piši na medex, da ti pošljejo mogoče celo malo zajamraš in dobiš kakšno poskusno zastonj kajti to je velka firma bojo že kaj stisnili od sebe he...čeprav je zet od g, Mižigoja popihal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2003 ----> Super krema Medex s čebeljim voskom:kožo gladi, hrani in vrača elastičnost. Posebno učinkovito ščiti kožo v okolju z nizko relativno vlažnostjo – pozimi in v prostorih s suhim zrakom. Krema je primerna za vse vrste kože Evo Marsa kolko hočeš krem uh...ravno sedaj sem šel gledat Evo to je to - tale je zakon!Ze kakih 20 let uporabljam tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2003 Trgovci pač, če nimajo rečejo, da se to več ne dela nekak te morajo na lep način odpravit, piši na medex, da ti pošljejo mogoče celo malo zajamraš in dobiš kakšno poskusno zastonj kajti to je velka firma bojo že kaj stisnili od sebe he...čeprav je zet od g, Mižigoja popihal Imas prav - res bom to naredila... Thanx za predlog! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Bom tole priporočil ženi upam, da bo sprejela povabila za uporabo te kreme ponavadi se samo kremži, če ni po njenem :\: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.