loncek1 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Ne znam si razložit : "Izjema potrjuje pravilo." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 14. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2003 Kaj ko bi res malo obnovili pregovore. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Politično korektno je, da delamo vse kar dela večina in kar je dovoljeno. Toda vsak človek ima pravico dalt tisto kar hoče, glavno da drugim ne škodi. Se pravi če nekaj izjemoma narediš to lahko postane pravilo. Mogoče je tako, mogoče pa tud drugač. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 PO TOCHI ZVONITI JE PREPOZNO (prej pa tut ne zalezhe kej dost) ma silno rad pregovore Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Kdor drugemu jamo koplje, tretji ponesreči vanjo pade. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Volk, malo drugače gre: Kdor drugemu jamo koplje, je sam svoje sreče kovač! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Ja obstaja več verzij tega pregovora, odvisno koliko smo zlobni v sebi. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 A pol ne gre tko: kdor drugemu jamo koplje, je grobar Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Iz knjige pregovori o vinu: Pila sem, da bi te pozabila, da bi me prenehala preganjati tvoja slika . . . Toda, ko sem bila pijana, sem te videla dvojno... Zato... ni rešitve v pijači... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Kdor visoko leta, ne pade dalec od drevesa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Neumen kmet se pod mizo valja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Kdor z malim zadovoljen ni, je sam svoje srece kovac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Rana ura ima najdebelejsi krompir. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 kdor drugemu jamo koplje je lahko zaposlen pri komunali? Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Rana ura je oprana ura. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 LUPUS ANTE PORTAS pa zhe not Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Rana ura - slovenskih deklet grob. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 RANA URA- CHAS DE SE BABA DAM SPOKA PA MED TOPLE RJUHCE Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Pregovori po novem: Rana ura, pusti me spati (M., 14) Kjer se osel valja, je vse pomendrano. (ta-mala, 15) Bolje vrabec v roki kot granata. (M., 14) Ko mačke ni doma, je mačkon z drugo. (S., 14) Daleč od oči, vzemi daljnogled. (A., 15) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Aakhut kva pa pomeni ante portas LUPUS KL Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 LUPUS ANTE PORTAS pa zhe notVOLK PRED VRATI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 SVOBODA NI V TEM, DA DELASH KAR HOCHESH;AMPAK V TEM, DA NE DELASH KAR NOCHESH dela nch Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Smisel pregovora spoznamo šele takrat, ko sami doživimo njegov pomen. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Aakhut, zakaj ti tako kompliciraš ? Tina prav imaš ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 vanja zato, de mash ti o chem razmishljat vechno vash Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.