aquarius 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Kdor komplicira,bl mau profitira. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 20. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2003 KDOR DRUGEMU JAMO KOPLJE JE FIZICNI DELAVEC. :\: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 loncek kuhaj.... pejt kuhat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Kdor visoko leta je pilot...kdor pa se visje je pa astronavt Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Neumnost je bolezen, ki boli druge. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Priložnost dela tatu! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 QAE IN TEMPLA VENI s prevodom:kam sem padel Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 Djevojčica je brala jagode, nešto je uubode. A mislila da je trava. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 Djevojčica je brala jagode, nešto je uubode. A mislila da je trava......a ono od puza glava. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 Jes, jes od puža. Al taj puž je bio velik 23 cantimetara. Še en prirejen slovenski pregovor, zveni pa takole:"Bez Muje se še čevelj ne obuje". Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 LUPUS IACTA EST Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Aakhut ima ... kronično svetobolje. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 to zato, k smALTRUIST che neb biu,pol bi bloSAMOBOLJE Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 A porkodio aakhut, pa kaj si zopet napisal v latinščini. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Volki, to aakhut kr neki naklada, k misl, da tko u telenovelcah šprehajo... a veš, si predstavljej en tak patetičen prizor, aakhut tko čez cel ekran, zamišljeno, gleda nekam v prazno (človk čist sesut, ker je zvedu, da se je njegova ljubljena sestala z njegovim največjim sovražnikom iz otroštva...) lupus iacta est aaahhhhhhh Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Hmmm to bi pa lahko uporabili za nadaljevanje telenovele. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Ja no, dej mal volki, tolk žmohta tle... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
niky 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 KDOR VISOKO LETA JE LETALEC Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 A lej ga hudiča, ki hrani svojega tiča. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 tič odleti hudička pa samga pusti ojej, ojej, kaj pa zdej (ups, tole pesmca ratala) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 Postelj ne potrebujemo več ! Poslancem je namreč postlano z rožicami, >vlada dela noč in dan, opozicija nikoli ne spi, delavci so na cesti, vojska >in policija pa sta budni !!! >- Tlačanstvo so odpravili, ker ni bilo rentabilno ! Tlačani so plačevali >samo desetino!!! >- Žeja me je napadla, pil sem v samoobrambi!!! Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 CHE ZHENE POSLATI NE MORESH V AJACHO DRUGO LETALO POPELJE JO V ....KAM ZHE....AJA ....EKVADOR Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 huda tale... zakaj že?... aja...zarad SVOBOOOODEEEE Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.