The Dude 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Kdor z malim ni zadovoljen, večjega ni vreden. Ampak:Kdor je z malim zadovoljen, do večjega sploh pride ne Kaj še hočeš boljšega, kot da si zadovoljen. (malo v šali, ker si ne želim nove razprave o egotu) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Ta mi je zelo všeč: "Sama popolnost ni popolna." Kar sama sem si to izmislila in kar pogosto uporabim, ko rečem, da vem, da nisem popolna, da imam napake, kar me naredi popolno. Vem, da boste eni rekli, kako sem samovšečna, no pa ni tako hudo. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Ta mi je zelo všeč: "Sama popolnost ni popolna." Kar sama sem si to izmislila in kar pogosto uporabim, ko rečem, da vem, da nisem popolna, da imam napake, kar me naredi popolno. Vem, da boste eni rekli, kako sem samovšečna, no pa ni tako hudo. čist sm naudušen. pa nč nam reku o samovšečnosti. uprašou bi nekej, k nism ziher, da zastopim...npr.ti si butasta. pika. In sedaj, če:o sebi misliš, da si butasta... ali čeo sebi misliš, da nisi butasta... kaj ma veze kaj si misliš, ko pa je dejstvo znano.torej... butasta si, ne glede na to, kaj si o sebi misliš. al kuko gre zdej to?p.s. sem razmišlou med butasta in joškasta, pa sem se odloču za butasta, ker če si joškasta... ne bi wedu... itaq pa sam mal ircam, tko da ne mi zdej o žaljivosti pa to... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.