Skoči na vsebino

Umivanje zob

loncek1

Recommended Posts

x;)x si umivaš zobe tri minute x:Dx , kaj pocnes med umivanjem...se gledaš v ogledalo, pohajaš po stanovanju...meni je to početje dokaj dolgočasni in ta čas hodim po stanovanju, skratka se zamotim... x:Ix
Deli na socialnih omrežjih

Dobra tema - se nimamo..,

Zobe si umivam ponavadi kakih 3x dnevno - kar dolgo, morda 3 minute, vmes se ponavadi ne gledam v ogledalo.

Neznansko me moti, da mi kaj tece za rokav ali kaj... ce pa je cisto suho, pa ne maram.

Nic - razmisljam o tem, kar pocnem...

Se tamle zadaj, tegale zoba se nisem, fino... in to. x:)x

Grem si se zobe umit (prej mogoce tamle se kaj pojest x;)x - kile so okej), pa v horizontalo. Zvecer si nujno umjem zobe, pa ce se mi se tako ne da.

Menim, da je skoraj najbolj pomembna prav ustna higiena - za ohranitev zdravih zob...

Veckrat opazam, da ima celo stara scetka vpliv na zobobol lahko... Treba jo je veckrat menjat...

Ona reklama se mi je zdela hecna: ko tipcek in bejba prideta domov k njemu, kao, samo se v kopalnico skoci, se malo uredit (ona), pa zagleda sesuto zobno krtacko in jo vse mine! x:Dx x:Dx meni se je zdelo ful hecno to.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tja, umivam minuto do dve, pol pa z nitko drgnem, pol pa s strgalom za jezik (kot je sedaj moderno, heh). Pa vmes se moram obvezno gledat v ogledalo, ce sem se vedno fejst, pa ce se mi ze kaj (UF! x:o)x ) gube delajo...

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Dobro umiti zobje, to sploh Tigri vemo, da je važna zadeva.

Pokažeš zobe in se žrtev kar onesvesti od bleščanja x:Dx

rada si jih umivam po deset minut, tako, da 2x umijem iz vseh strani

in potem imam tak dober feeling v ustih x^x

in se tako strastno sproščeno vso noč poljubljam z mojim mr.Tigrom x:Xx

potem pa skupaj prejo predeva x:px

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrRRRRRRRRRRrrr

Tigrca

Guest sanjalica

A sm edina ki dam zobke ven....v pomivalni stroj v košarico za jedilni pribor...stečem na luna.net in imam eno uro časa x:Dx ...ker takrat ne morem govort, mi sline uhajajo... :vragec:

pa 3 x na dan peremo zobe... (da je več časa za luna.net x;)x )

Jest tud delam vsemogoče z zobmi, sam da zobarju ni treba. Zobarja sovražim. Se vsa naježim, k ga sam kdo omen :cry: :blink: :wacko: :( :angry:

Če bi bila bogata bi si dala pod narkozo vse popraviti, da bom pol mela bjutiful nasmeh - tak - x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Jaz se pa sprašujem od kod zopna pasta na ogledalu ? Očitno se moj gleda noter kadar si umiva zobe !

dvakrat na dan se mi zdi dosti, razmišljam o tem kdo si je to zmislil?

:vio: x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...