loncek1 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 si umivaš zobe tri minute , kaj pocnes med umivanjem...se gledaš v ogledalo, pohajaš po stanovanju...meni je to početje dokaj dolgočasni in ta čas hodim po stanovanju, skratka se zamotim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 ja, ja, kt ,da bi meu telefon u roki in hodil z njim ko govoriš zobe umivam raje s trdo ščetko, de sploh kej prime........ je pa zlo zdravo, da se zobje navadjo na eno zobno pasto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Dobra tema - se nimamo.., Zobe si umivam ponavadi kakih 3x dnevno - kar dolgo, morda 3 minute, vmes se ponavadi ne gledam v ogledalo. Neznansko me moti, da mi kaj tece za rokav ali kaj... ce pa je cisto suho, pa ne maram. Nic - razmisljam o tem, kar pocnem...Se tamle zadaj, tegale zoba se nisem, fino... in to. Grem si se zobe umit (prej mogoce tamle se kaj pojest - kile so okej), pa v horizontalo. Zvecer si nujno umjem zobe, pa ce se mi se tako ne da. Menim, da je skoraj najbolj pomembna prav ustna higiena - za ohranitev zdravih zob...Veckrat opazam, da ima celo stara scetka vpliv na zobobol lahko... Treba jo je veckrat menjat... Ona reklama se mi je zdela hecna: ko tipcek in bejba prideta domov k njemu, kao, samo se v kopalnico skoci, se malo uredit (ona), pa zagleda sesuto zobno krtacko in jo vse mine! meni se je zdelo ful hecno to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Jaz ko si umivam zobe se gledam v špegu in ga čist' pošpricam s kaladontom . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 hehevolk©-odlaki... a zvecher jih pa na nahtkastl u kozarchek utaknesh? ma vas she kr rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Tja, umivam minuto do dve, pol pa z nitko drgnem, pol pa s strgalom za jezik (kot je sedaj moderno, heh). Pa vmes se moram obvezno gledat v ogledalo, ce sem se vedno fejst, pa ce se mi ze kaj (UF! ) gube delajo... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrca 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Dobro umiti zobje, to sploh Tigri vemo, da je važna zadeva.Pokažeš zobe in se žrtev kar onesvesti od bleščanja rada si jih umivam po deset minut, tako, da 2x umijem iz vseh straniin potem imam tak dober feeling v ustih in se tako strastno sproščeno vso noč poljubljam z mojim mr.Tigrom potem pa skupaj prejo predeva rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrRRRRRRRRRRrrrTigrca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 A sm edina ki dam zobke ven....v pomivalni stroj v košarico za jedilni pribor...stečem na luna.net in imam eno uro časa ...ker takrat ne morem govort, mi sline uhajajo... pa 3 x na dan peremo zobe... (da je več časa za luna.net ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Jest tud delam vsemogoče z zobmi, sam da zobarju ni treba. Zobarja sovražim. Se vsa naježim, k ga sam kdo omen Če bi bila bogata bi si dala pod narkozo vse popraviti, da bom pol mela bjutiful nasmeh - tak - Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Ja aakhutt, ja od kje pa mislš da imamo ostre zobe. Seveda volkci morajo pazt na zobe, da so zmeraj ostri še posebej za usekat kakšnega -ka. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Mah, osebno se gledam v ogledalo ali pa grem na okno in gledam kakšen dan me čaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Jaz se pa sprašujem od kod zopna pasta na ogledalu ? Očitno se moj gleda noter kadar si umiva zobe ! dvakrat na dan se mi zdi dosti, razmišljam o tem kdo si je to zmislil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Sem repko zajček mlad,si zobe umivam rad,posebno še zvečer,s krtačko venomer. poglejte to belino Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.