Danilo 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Ja vzrejevalci samo imam en hud priukus :xx!: Glej 22 smo imeli sestanek na Lukovici, dogovorjena cena matic je 3.000 torej pod to ceno se ne sme prodajat, nebi poimenično ampak so taki, ki bodo jebali vse ostale sedaj pa kako, kaj komu, koliko zakaj delat to je pa velik Ne vem kolko bom sploh letos lahko vzrejal kajti dobil bom naraščaj tak, da nas bo eden več in z tem spet ena odgovornost več pa delo tud No sem pa za stvar ni problema kolko bom zmogel in srknil ga pa boš vseen tud al kva saj drgač ne moreš govorit je tak???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjacek_hlacek 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 O Danilo bo mel mlade "čebelce". Čestitam...vidš še dobr da nisi trot ker drgač bi bil zdej že pokojn:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AndrejR 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Vzrejanje matic to bo to.... V ČZ Zgornje Gorenjske se bo čez 14 dni začelo predavanje o vzreji matic (8 sklopov tečaja s terenskimi vajami in izpitom). Sem namreč z Bohinja, kjer so se že 100let nazaj (Jan Strgar) okvarjali predvsem z vzrejo in razpošiljanjem kvalitetnih sivk. ... Kmalu po vojni je bilo v Bohinju kar 22 vzrejevalcev... Imamo srečo... zaprto območje in pa ustrezno klimo(Mi Bohinjci sredi raja, zima 13 mescov traja) kar matice in ceveda tudi človeški rod naredi malo bolj trpežen, pa delaven. Baje na Nemških trgih kvalitetne matice dosegajo ceno okoli 15 000SIT, kar je tudi ekonomsko zanimivo. No če bomo dosegl vsaj polovico evropske cene potem bo kar OK. Včeraj sem zvedel na predavanju (o čebeljih izdelkih - od panja do žlice) tudi nekaj novega o sušenju cvetnega prahu (sem ga malo lomil, ko sem ga imel celo leto na sobni temperaturi ---- baje tako izgublja svojo vrednost...zdravilno moč). Pozdrav!Andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko Hrastelj 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Danilo, čestitke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Hvala za čestitke upam, da bo zdravo karkoli že bo Vzreja matic hmmm...tudi to je kar zajeten zalogaj in krvavo delo. Tak tečaj sem končal lani na SKŠ Rakičan sem pa 3 leta registriran vzrejevalec tud toje ena velika jeba! Če hočeš uspeh rabiš več velikoooo več znanja in dela kot z čebelarjenjem na ''meso'' in med! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Jeeeeeeee Jeeeeeeee Danilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bogdan 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Danilo, iskrene čestitke in vse najboljše pri "vzreji". Ko pišem čestitko, mi ena tromesečna "trotovska žerka" v naročju spi. Tako torej, potencialne možnosti za nasledstvo so.... . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 No hvala vsem na čestitkah, Bogdan torej imaš že dobre izkušnje z zibanjem mogoče kak nasvet, sem že pozabil kajti od prešnjega je 11 let uhhh.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BONI 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 TOREJ BI BIL ŽE ČAS ZA NOVO ZALEGO PREDEN PRIDE VAROA Citiraj ČE NIMAŠ KAJ POČETI, NE POČENJAJ TEGA TUKAJ ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 A res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bogdan 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Za nasvete glede negovanja človeških ličink ja pristojna moja žena... Moj apristojnost je bolj (trda očetovska) vzgoja nekoliko pozneje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Uh super bom kar tole ženi povedal kak je z tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.