astra 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 V pripravi je predlog sprememb zakona o prekrških zoper javni red in mir, s katerimi je uvedena dekriminalizacija prostitucije. Kar pa še ne pomeni legalizacije. Vaše mnenje o prostituciji? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Prostitucija je nujno zlo materialno razvitih družb...nisem ne za, ne proti... me ne moti...da le nimam osebnega stika s prostitucijo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 http://www.astrologija.org/forum/index.php...&hl=prostitutka Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Dobra tema, Astra - Tina, hvala, res je, da smo ze govorili, a ne prav na tak nacin, pa se mi zdi cisto kul, da je tale tema, za link pa troliko bolje, ker bomo imeli na broju tudi 'sorodne teme'. Jaz sem za legalizacijo prostitucije.Razlogov je vec: prvi so zdravstveni razlogi - v tem primeru mozen nadzor, drugi pa je denar, davki... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Zakaj pa je ne bi legalizirali ? Tisto kar je dovoljeno ni tako zanimivo kot tisto kar ni dovoljeno ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Kako bi pa legalizirali tiste prostitutke, ki se zaradi denarja porocijo? Cudno je, da imajo prostitutke toliko strank, ker tam ni nobenega cara.. Prides placas.. orpavis gres.. Kje je pa osvajanje, igrice??? Oh joj.. .to je prevec dolgocasno in prevec usmerjeno v praznenje. V bistvu pa sem za legalizacijo.. predvsem zaradi bolezni.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 ja...Marsa...zdravstveni nadzor... to se lepo sliš, ...ampak...sej niso samo prostitutke okužene... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Kako bi pa legalizirali tiste prostitutke, ki se zaradi denarja porocijo? Tjazy - zelo se strinjam s tabo - a vseeno sem za. Kot ti.Jasno, da je moje mnenje o temle precej... no, ja, nisem temu naklonjena sicer... Iz teh razlogov kot si jih nastel...Pa smilijo se mi zenske, ko morajo na ta nacin dobit prezir do tipov. Hm - tipi pa pravzaprav do zensk - ker so k.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 ja...Marsa...zdravstveni nadzor... to se lepo sliš, ...ampak...sej niso samo prostitutke okužene... Hmm. Ja... Imas prav... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Tudi jaz sem za legalizacijo čiste prostitucije. Prostitucija je vedno bila, je in bo, zato je bolje, da je pod kontrolo. Odločno pa je treba preganjati "prisilno" prostitucijo, katere je žal čedalje več. Biznismani namamijo dekleta npr. iz Ukrajine pod pretvezo, da bodo opravljale kakšne spodobne poklice, potem pa jim odvzamejo dokumente in osebno svobodo ter jih prisilijo v prostitucijo. Tu pa se toleranca neha. Sicer pa je pri (čisti) prostituciji tako, kot pri vseh poklicih. POznamo nekvalificirane (pocestnice), polkvalificirane, kvalificirane, visokokvalificirane in izjemne "delavke". Slednje so dostikrat odločale celo o mednarodni politiki. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Tudi jaz sem za legalizacijo čiste prostitucije. Prostitucija je vedno bila, je in bo, zato je bolje, da je pod kontrolo. Odločno pa je treba preganjati "prisilno" prostitucijo, katere je žal čedalje več. Biznismani namamijo dekleta npr. iz Ukrajine pod pretvezo, da bodo opravljale kakšne spodobne poklice, potem pa jim odvzamejo dokumente in osebno svobodo ter jih prisilijo v prostitucijo. Tu pa se toleranca neha.Si me pa ravno prehitel s tole objavo Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Biznismani namamijo dekleta npr. iz Ukrajine pod pretvezo, da bodo opravljale kakšne spodobne poklice, potem pa jim odvzamejo dokumente in osebno svobodo ter jih prisilijo v prostitucijo. Tu pa se toleranca neha.Ja...bigm...samo to ni samo stvar prostitucije...ampak tudi naivnost mladih deklet...prisilna prostitucija bo še vedno navzoča, kljub legalizaciji...starši bodo - govorim za nerazviti svet- še vedno prodajali hčerke najboljšemu ponudniku... V Ukrajini je pa spoštovanje žensk skorajda enako ničli...celo same sebi se zdijo ničvredne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Nedolgo nazaj sem se pogovarjala o prostituciji s svojimi otroki. Prikazala sem jo tako: Možakar. Nikakor si ne more najti sopotnice (tudi začasne ne) skozi življenje... Vzemimo da ima kakršnokoli "napako" skratka, da ima še težave s samozavestjo, mogoče tudi poškodovan, iznakažen... Telo pa dela. Želi si spoznati vonj po ženski, po seksu... Da denar in vidi... Žal mi je, tako je... Če pa se v tem istem trenutku postavim na stran ženske, KAJ jo je pripeljalo do tega, da za borih 10.000, 20.000 SIT prepusti v "uporabo" svoje telo, pa je druga zgodba... Moj um takšnega razmišljanja pač ne more doumeti...Če pa nekomu "prija" ali vidi rešitev iz tega... pa... Pa še o nečem sem premišljevala. Bi se jaz spustila v prostitucijo? Odkrito - če bi s tem plačala življenje svojemu otroku (npr. hudo bolan, velika operacija, edina možnost da preživi... ko sem že brez hiše, brez avta, brez vsega...ko niti z beračenjem in krajo nebi nabrala dovolj...) DA, bi... Pa ostale? Moshki? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Ja Sanjalica...nikoli ne reci nikoli... v tej situciji, v tem času, prostoru... jaz tudi nikoli...če pa bi nas lakota preganjala... never know??? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Ja sanjalica, dejansko ne morem rečt nikoli. Vendar je res, da bi me morala do tega pripeljati res Ogromna stiska. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Osebno sem za legalizacijo. In to iz popolnoma praktičnih razlogov. Kot prvo sigurno zdravstveni nadzor, drugo je dejstvo, da je prostitucija najstarejša obrt na svetu in je ne bomo kar izkoreninili in tretje, če je to biznis oz. služba, naj plačujejo davke. Če pa kdo misli, da bomo prostitucijo izkoreninili, se zelo moti. Lp Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2003 Hm...skeptična kot vedno... Vsi samo teoretiziramo...nihče ne bo povedal, da je morda kdaj s prostitutko tudi bil... Morda iz radovednosti.. Vedno imamo v mislih samo "uboge" Ukrajinke, ki jih nekdo hudo izkorišča.V Mb poznam nekaj mladih deklet, ki se bavijo s tem, ker so ugotovile, da je to najlažji in najhitrejši način zaslužka.Pa jih v to nihče ni prisilil.Kaj pa moška prostitucija Me zanima, bi si pustili plačati?Bi bile pripravljene plačati? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Astra...po moje je prostitutko obiskal 1/2 moške populacije...samo se ne bo nobeden po prsih tolkel ... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Moška prostitucija,....hja zadnjič sem nekje bral,ne vem točno v kateri reviji,...ampak komentar ženske, ki ga je prizkusila je bil,da ga je bil predvsem gobec, pa ne ta , ampak dobesedno Če bi si pustil palačati?Če bi se že spustil v takšne poslovne vode,...sigurno....pismu sej po moje bi se prostitutek dlje časa lahko ukvarjal s to obrtjo,....ker bi z leti pridobival,starejšji boljši ,ostarela prostitutka pa,...noh ja j...š njene izkušnje Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Ja sej zdej k so iznašl viagro, bi bil pa lohka res dost dolg cajta prostitutek. Kako ti že majica prav? - ta vodn Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 legalizacija? JA ampak sam pod pogojem, de cene padejo ma rad tut prodajalke Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2003 Aquarius...sem tut jest brala ta članek... Ufff, ga je osramotila... Dekriminalizacija je komaj prvi korak...pomeni, da stranke ne bodo več delale prekrška.Do legalizacije pa je gotovo še dolga pot, vsaj v Sloveniji. Odkrito povem, da pri nas na firmi včasih najamemo "spremljevalke" za tiste poslovne partnerje, ki izrazijo takšno željo. Sem absolutno ZA legalizacijo.Na ta način se izognejo posrednikom, ki živijo na njihov račun...in konec koncev bi lahko rekle, da POŠTENO zaslužijo svoj denar. Saj...vsi koristimo svoje telo za delo...na tak al drugačen način... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 oja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 bemu sam pol pa direktorji (beri pimpi) odpadejo :xx!: bi tut meu enih 5 ukrajink.........(na chrno) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Ehhhh končno bomo imeli tudi v Sloveniji rdeče avenije in bulevarje. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.