Skoči na vsebino

Prostitucija

astra

Recommended Posts

• Komentarji 110
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nedolgo nazaj sem se pogovarjala o prostituciji s svojimi otroki.

Prikazala sem jo tako:

Možakar. Nikakor si ne more najti sopotnice (tudi začasne ne) skozi življenje... Vzemimo da ima kakršnokoli "napako" skratka, da ima še težave s samozavestjo, mogoče tudi poškodovan, iznakažen...

Telo pa dela. Želi si spoznati vonj po ženski, po seksu...

Da denar in vidi...

Žal mi je, tako je...

Če pa se v tem istem trenutku postavim na stran ženske, KAJ jo je pripeljalo do tega, da za borih 10.000, 20.000 SIT prepusti v "uporabo" svoje telo, pa je druga zgodba... Moj um takšnega razmišljanja pač ne more doumeti...

Če pa nekomu "prija" ali vidi rešitev iz tega... pa...

Pa še o nečem sem premišljevala. Bi se jaz spustila v prostitucijo?

Odkrito - če bi s tem plačala življenje svojemu otroku (npr. hudo bolan, velika operacija, edina možnost da preživi... ko sem že brez hiše, brez avta, brez vsega...ko niti z beračenjem in krajo nebi nabrala dovolj...) DA, bi...

Pa ostale?

Moshki?

Pa dej sanjalica, preberi moje poste, da ti bo jasno zakaj ti pri telepatiji nisem odgovoril! x;)x

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Deli na socialnih omrežjih

Pretežka tema, da bi uspela pošteno popihat med te poste

namreč:

sex ne morem ločit od ljubezni in se s s prodajo telesa ne strinjam

tudi ne morem razumeti tistih, ki jim to pomeni nekaj kot ena

masaža, ki jo kupiš, ker ne bi mogla z nekom to počet,

če ne bi bila vanj vsaj dalj časa zaljubljena, če ne že dalj

časa v ljubezenski zvezi

nekaj časa sem se dosti prepirala, ko so prišle take teme v družbi ven,

zdaj jih pa pustim in jim le v mislih pihnem nekaj ljubezni in topline

in se obrnem in grem po svoji poti

Ob rojstvu smo dobili eno telo in sklenili z Bogom pogodbo, da bomo

čim lepše delali z njim, da bomo uresničili svoje poslanstvo,

ne razumem, kako počnejo s svojim telesom lahko to, da ga razdajajo,

kako lahko psihično prenesejo vse izpade strank...???

Niti pod razno me ne zanima, da bi sama šla iskat take "storitve"

ker je to zame neločljivo povezano z ljubeznijo! in to ne tisto

na prvi pogled. Za svojega partnerja pa sem pripravljena storiti

skoraj vse, kar si bo zaželel!

Prostitucija pri nas legalizirana v sosednji ulici in naj svojemu otroku razložim, kaj se tam dogaja. ne, prosim, ne

:inocent: :vio: x:Xx Vila Vetra

sex je zame nekaj svetega!

Nikoli ne podcenjuj moč vetra

in moč strasti...!

Jaz sem tud za legalizacijo.

Predvsem če to pomeni več avtonomnosti (v stilu: za pošteno delo-pošteno plačilo).

In baje je to res najlažje (sploh če ni moralnih zadržkov) in najhitreje (10 min?) zaslužen denar. In, pomislite, NEKATERE V TEM CELO UŽIVAJO!

Hm. Svetost telesa, naše poslanstvo... sex sam po sebi ni ne svet ne ne-svet. pomembne so misli in občutki, ki ga spremljajo in ovrednotijo.

kaj pa čistost misli?

potem tudi spogledovanje z drugimi ni tako nedolžno...

aaaa, mislim, da je vsako delo prostituiranje saj dajemo lastno telo na uslugo. se pravi da smo vsi kurbe. Za razliko da je enim dovoljeno se prostituirat drugim pa ne. To je nepravda. x:)x
www.rael.org

Vas je že nekaj povedalo to, kar sama mislim o prostituciji. Sicer takih stvari nisem nikoli razumela in se niti nisem posebej trudila razumeti, po drugi strani pa nimam nič proti njej. Tako kot ste napisali, vsak dan se prodajamo - psihično, fizično, intelektualno, čustveno ... Pa je vse skupaj celo legalno.

Vsak pri sebi (tako prostitutka kot "prostitutek") pretehtata, če obstaja druga - boljša možnost, če pa je nimata, pa tako ni kaj tehtati. Sem 3x da za legalizacijo. V končni fazi je delo pač delo - nekaterim denar leti skupaj z dobesednim suženjskim izkoriščanjem zaposlenih, pa se v to nihče posebej ne vtika.

Kar se pa tiče razlaganja otrokom o tem, kaj počnejo v hiši nasproti, pa mislim, da jim tudi danes ni treba prav veliko razlagati, pa te stvari niso tako očitne.

Če bi bilo treba, bi to tudi jaz počela, pa mi hvalabogu ni treba. Na srečo imava vsak svojo službo, streho nad glavo, zdravje in vsak dan kosilo na mizi. Ko pa se človeku tako ali drugače podira življenje, pa narediš vse mogoče, pa še vesel si, če sploh še imaš kakšno možnost - tudi takšno.

In res je - nikoli ne reci nikoli.

Milena

... po moje bi se prostitutek dlje časa lahko ukvarjal s to obrtjo,....ker bi z leti pridobival,starejšji boljši x;)x ,ostarela prostitutka pa,...noh ja j...š njene izkušnje x;)x  x:Dx

Zenske LAHKO poccnejo to, ne glede na to, ali je to (zaradi starosti ali bogvecesa) vsecno, okusno, whatever...

Tipi pa... enkrat lahko recejo: 'Nasvidenje' - Lustno je pa blo... x;)x :vragec: x:px x:o)x x:Dx :vragec:

Pa tudi - ne si delat s temle prevec utvar - da mora bit zenska lepa in mlada, tip je pa lohk star in trebusast.

Da bi pa takemu se placevali!!! x:o)x Kolk je samozavesten, madonca!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... po moje bi se prostitutek dlje časa lahko ukvarjal s to obrtjo,....ker bi z leti pridobival,starejšji boljši x;)x ,ostarela prostitutka pa,...noh ja j...š njene izkušnje x;)x  x:Dx

Zenske LAHKO poccnejo to, ne glede na to, ali je to (zaradi starosti ali bogvecesa) vsecno, okusno, whatever...

Tipi pa... enkrat lahko recejo: 'Nasvidenje' - Lustno je pa blo... x;)x :vragec: x:px x:o)x x:Dx :vragec:

Pa tudi - ne si delat s temle prevec utvar - da mora bit zenska lepa in mlada, tip je pa lohk star in trebusast.

Da bi pa takemu se placevali!!! x:o)x Kolk je samozavesten, madonca!

Če jo že plačam naj bo vsaj lepa in mlada x:px ,...ne pa da rabim" jeepa", da pribrazdam do prve baze,... x:Dx x:o)x

x;)x

Glej naprej, če se le da,...

Pred nekaj dnevi sem prebrala Sence rdecih luci Prostitucija na Slovenskem avtor Jurij Popov nic pretresljivo novega pa vendar zgodba Zakaj in kako so v tem pristale.

Ko govorimo o prostitutkah, govorimo ...kot o tam necem...sploh jih ne vidimo kot oseb z custvi in svojo voljo. Ona je tam za narest svoj del....thats it!

Ko sem prvic v zivljenju videla prostitutko me je kar sokiralo...ok bil je transvestit skoraj 2m visok spedenan u iber...

Ko sem v red discrictu sla mal naokol, da si ogledam to famozno sceno, sem bila v depri se ene 3 dni. Prvi prizor, ki sem ga tam videla je bila lepa crnka v izlozbi polna modric...vec se nisem sla sem sla kar ven...pol sem pa morila frende amsterdamce, kok so bad, k pustijo take stvari, da se dogajajo,da tako zanemarjajo punce. No pol sem sprevidela da je vseen ta sistem boljsi od nasega, kar se puncam najbrz dogajajo se hujse svinjarije.

Tko so pod kontrolo, zdravstveno in socialno, placajo najem za izlozbo(cca 90 evrov) na dan pa veliko manj zvodnikov je.

En frend koristi njihov servis redno...se posebej po sklenjenih poslih se za poslovne partnerje. Me ne moti...izbira odvisna od obeh strani.

Definitivno sem za legalizacijo in pa zascito deklet. To da so rizicna skupina se tudi same zavedajo tako da mislim da se tudi same kar zascitijo...ceprav nikoli ne ves.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Prvi prizor, ki sem ga tam videla je bila lepa crnka v izlozbi polna modric...

Ups, modrice na črnki? xrolleyesx

Td jast sem za legalizacijo in redno zdravniško kontrolo. posel je posel.

Predvsem pa bi bilo potrebno počistit z makroji-to je mafija.

Ker pa je pogosto mafija povezana z zakonom je pač to tako kot je x:)x biznis je biznis

Ni opravičila za tak biznis!!!

www.rael.org

ja artem glih to me je ful sokiral...modrice na crnki.

a) nekdo jo je pretepel

b)droga dela cuda

c)mogoce ima zelo ''tanko'' kozo da se ji poznajo modrice. Imam eno frendico...ce se je sam mal dotaknes je vsa crna ji zilce popokajo.

men so rekli da je najbrz od droge sam jest bi prej prisegla da jo je se nekdo zraven pretepel. To mi je bilo tok tezko videt ...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Za svojega partnerja pa sem pripravljena storiti

skoraj vse, kar si bo zaželel!

Prostitucija pri nas legalizirana v sosednji ulici in naj svojemu otroku razložim, kaj se tam dogaja. ne, prosim, ne

:inocent:  :vio:  x:Xx Vila Vetra

sex je zame nekaj svetega!

In če bi potrebovala denar za partnerje bi se šla prostituirat?

Otrokom pa ni potrebno velik razlagat, saj vejo več kot mi. x:)x

www.rael.org

x:)x Hoj vsem skupaj

predlagam, da si preberete današnji časopis Večer, kjer v poglavju V žarišču komentirata to temo dr. Janez Rugelj - psihiater in dr. Roman Globokar - moralni teolog

Ne bo vam žal! x:Dx

vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo

dr. Roman Globokar - moralni teolog

Ne bo vam žal! x:Dx

he,he-moralni teolog je x:o)x

Ja, pa tale Rugelj tudi take seka, da niso za nikamor. x:px Ko sem prebral dr. Sanja Rozman: Sanje o rdečem oblaku , sem imel za razliko od ostalih v moji družbi še kar dobro mnenje o njem. x:Dx

Članek pa je TUKAJ , da te malo popravim, DUHOVNI ISKALEC. x:Dx

"Prostitucija je nekaj slabega, saj poniža telo na predmet prodaje. Telo pa je osnova osebnosti vsakega človeškega bitja, zato je prostitucija napad na dostojanstvo človeške osebe. Ima škodljive posledice za prostitutke in za kliente (zdravstveno tveganje, psihološke travme, negativne posledice za družino...). Ali sme država dekriminalizirati nekaj, kar ima negativne posledice za človeka in je očiten napad na človekovo dostojanstvo?"

Ta teolog je pozabil, da se župniki ne smejo ženit in zato si je sam odgovoril, da je celibat napad na človeško dostojanstvo (če mu ga je Bog dal pol mu ga ni dal samo za lulanje) in zato nihče nima pravice zahtevati od nekoga da ne uporablja tisto stvar za tisto čemur je namenjeno.

Država bi morala teke verstva, ki kratijo človekove pravice prepovedat ali pa vsaj javno obvestiti narod o njihovih dejanjih proti človeštvu.

www.rael.org

Prostitucija je vedno bila in vedno bo. Sem priti prostituciji, če je človek prisiljen v njo in sem za prostitucijo, če človek to dela ker hoče. Sem za legalizacijo. Ker ljudje hodijo k prostitutkam in to je dejstvo.

Ali ni vseeno bolje, da ima država saj eno kotrolo nad to najstarejšo obrtjo? Kontrolo v smislu preprečevanja širjenja spolnih bolezni in tudi drugih.

lagalizirati? absolutno da. če se ne bo, bo pa delovala še naprej v ilegali in tudi več trgovine z spplnimi sužnjami je lahko in več širjenja bolezni.

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...