pokowc 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 človek je skozi zgodovino prodajal sebe v obliki sužnjev, uslug in telesnih užitkov.. pač znajdu se je. Tisti, ki so tole trgovanje pogruntal so izumili nov transport prodaje in zamenjave .V slo. je registriranih pribl.~1400 babnic˝ a po nekaterih podatkih jih je seveda več, tja ~do4000 babnic. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DUHOVNI ISKALEC 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 V slo. je registriranih pribl.~1400 babnic˝ a po nekaterih podatkih jih je seveda več, tja ~do4000 babnic.Kaj pa dedcev, ni nič zraven? Citiraj vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 misleš Žigolov?...ehja, statistika ni verodostojna v tem poglavju mslm, da to je dopuščeno se basat˝ z njimi.... .morda so moški opevani bolj kot art post užitek tistih dresurnih´ babnic, ki želijo še dod. smetano povrhu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 O tud dedci se najdejo.... Ravno zadnjič sem poslušala po radiu enega privatnika, ki prodaja svoje telo, pa fant pravi, da mu je to užitek in da bo še naprej počel...lani je baje dal skoz preko sto žensk (v Sloveniji - mislm, kdo bi si mislil, ejga) Da so stvar dekriminiziral, se mi zdi prav, tako se bo vsaj vedelo kdo, kje, in koliko in tudi glede spolnih bolezni bo, se mi zdi, bolj pošlihtano... No, pa naj veselo delajo! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DUHOVNI ISKALEC 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 misleš Žigolov?...ehja, statistika ni verodostojna v tem poglavju mslm, da to je dopuščeno se basat˝ z njimi.... .morda so moški opevani bolj kot art post užitek tistih dresurnih´ babnic, ki želijo še dod. smetano povrhu smetano? , to pa dobijo vedno svežo Citiraj vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Ta teolog je pozabil, da se župniki ne smejo ženit in zato si je sam odgovoril, da je celibat napad na človeško dostojanstvo (če mu ga je Bog dal pol mu ga ni dal samo za lulanje) in zato nihče nima pravice zahtevati od nekoga da ne uporablja tisto stvar za tisto čemur je namenjeno.Država bi morala teke verstva, ki kratijo človekove pravice prepovedat ali pa vsaj javno obvestiti narod o njihovih dejanjih proti človeštvu. Hahaha ... .. ti si pa modelček.. kratenje človekovih pravic Torej, sem za legalizacijo prostitucije. Seveda, tistih ki se želijo s tem ukvarjati. Ne bi o prisili, pa mladoletnih otrokih, pa revščini.. Ostala bom na naših, domačih, slovenskih tleh.. Pri nas jih je menda kar nekaj.. In s tem se celo ukvarjajo študentke .. Za izboljšanje standarda..No, ja.. če jim paše.. Sem tudi jaz gledala zadnjič po TV enagea našega prostituta. Da jih je mel 100 Pa, saj ni nič posebnega.. en nahoden fant.. Kar se pa tiče duhovščine.. Saj nikogar ne silijo, da sprejme ta poklic. Ja, to je poklic .. ne pa hobi. Vsak poklic pa prinaša določena pravila, tveganje, norme.. Saj zdravniki tudi ne smejo prelomiti Hipokratove prisege, bankirji ne smejo krasti,... Ja,ja,.. vem.. tudi to se dogaja.. Je Plemeniti rekel, da se prostitucija mora legalizirat. Bo manj zafrustriranih politikov... hehe , samo en dober seks rabijo, pa bo.. In s tem bo lepše v tej naši domovini.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20030...601_2025177.php Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Ja! Legalizacija! Pa da bojo tud kurbe davke plačevale, ne sam jebeni narod! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 ..hja napredek ,nikej..kdaj pa pride cerku na vrsto, huh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Uf...... istočasno bi mogla, pa še za nazaj kej odvest davka... za 50 let nazaj. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Valjda ZA legalizacijo najstarejše obrti. Ženska pošteno dela, marsikatera s tem preživlja otroke in mislim, da je prav da se stvar legalizira. <_< Nisem pa ZA, da se te podatke (o "delavkah") kje javno vodi, to bi moralo biti bolj tajno; zaradi otrok in okolice. Smo pač še 100 let za kačami. Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Za legalizacijo. Posel kot posel. Za prostitutke in (hmm moška oblika pa je?) prostitu... (ne vem ). Ta biznise se vrti, če je obdavčen al pa ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Mal ste pozni je že legalizirana. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Ta biznise se vrti, če je obdavčen al pa ne...Po mojem skromnem mnenju je tudi obdavčen vedno, samo odvisno, kdo davke pobira. Po moje je najbolje, da jih država. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Kar se pa tiče duhovščine.. Saj nikogar ne silijo, da sprejme ta poklic. Ja, to je poklic .. ne pa hobi. Vsak poklic pa prinaša določena pravila, tveganje, norme.. Saj zdravniki tudi ne smejo prelomiti Hipokratove prisege, bankirji ne smejo krasti,... Ja,ja,.. vem.. tudi to se dogaja..hej, zakaj pa oni tolk težijo, da so edino moralno ta pravi!!! pa se mešajo v politko, ekonomijo, privatne zadevekot so : seks, spalv itdda ne govorim da potencirajo nacionalizem, da so na hrvaškem blagoslavljali orožle itd Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 V vsakem primeru nekdo nekoga (nekomu) cuza... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 Vsak referendum stane cel kup denarja. Mislim, da se ti ne zbirajo podpisov zastonj? Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Dekriminalizacija prostitucije - ZA. Pa za striktno preganjanje prisilne prostitucije. Moška prostitutka - ja, prostitut(ek) , hi-hi.Referendum - stran metanje davkoplačevalskega denarja, pih, brezvezno in pretirano moraliziranje, zdaj bodo pa na vsaki maši strašili ljudi, kaj bo prinesla dekriminalizacija prostitucije, pa idite glasovati proti, pa to. Po mojem mnenju se že danes vsaka ženska, ki to želi (ali je v to recimo "primorana" zaradi socialne stiske, včasih pa tudi zaradi lenobe in "lagodnega" življenja ter "lahkega" zaslužka - vse to v narekovajih, da ne bo pomote), povsem mirno prodaja, brez kakšnih posebnih problemov. Le pocestne prostitucije ni, pa tudi dvomim, da bo........mogoče v določenih predelih večjih mest. Po mojem pa se ne bo nič kaj spremenilo...le malo bolj pošlihtano in varno bo kot je zdaj...za vse...za prostitutke in stranke. In zakaj se sprenevedati? Kar se mene tiče je ok, stranke srečne, prostitutke dobro plačane in ustrezno zavarovane (koliko srečne je drugo vprašanje, čeprav ene baje to delajo kar rade in le tistim, ki jim odgovarjajo - ja saj, samo take je verjetno tudi koliko toliko fajn obiskati ). Moti pa me žaljiv, poniževalen odnos do njih....še posebej od tistih, ki k njim tudi zahajajo - namesto, da bi bili srečni, da so jim na razpolago in da lahko seksajo z njimi (pa čeprav za denar, pa kaj, saj so konec koncev oni zadovoljni s takšnim seksom), jih najprej nabrišejo, potem pa vsevprek pljuvajo čez nje. Ni to čudno, neumno in hinavsko? Bi mogli dobiti prepoved obiskovanja prostitutk , pol pa naj pljuvajo kolikor hočejo....s pomočjo svoje roke he-he....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 NE! a pol bomo she ukrajinkam drzhavlanstva talal? je proti Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 _a res..... .huh...... .spet priviligirane sorte :xx!: jaa, Mich, sm te brau zdele........res je. Če nekomu ponudis uzitek pa she to placan ,potem je res hinavsk, slovensko komentirano, ampak leglo prebrisanega sramu she ne bo izkoreninjeno,a vesh!Pr nas se she tole uveljavlja in res, da zarad moralnega obcutka se she ne bo Tih govoril Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 Glasovanje bi moralo biti javnokdor je proti naj svojo roko uporablja Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 a je gledal včeraj kdo poptv, kako so se okrog te teme kregal? bez veze, pa še referendum bi si radi omislili. Naj raj ta denar porabijo za kaj drugega. :\: Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 ...tako kot praviš...... Mogoče še le to.....govorili so, kot da se ženske prostituirajo predvsem zaradi socialne stiske......tudi to drži.......toda, saj se velika večina žensk, ki so v socialni stiski ipak ne prostituira, mar ne? In to se z dekrimininalizacijo ne bo čisto nič spremenilo. Po mojem mnenju je v zadnjem času vedno več prostituiranja zaradi.......enormno dobrega zaslužka. Prostitutka v tej oddaji je omenila 50.000,00 SIT na dan x 30 = 1.500.000,00 SIT mesečno. Halooo, no - kako dolgo morate delati za ta denar? Neobdavčen denar. Poleg tega nekatere zaslužijo še veliko veliko več. Še zlasti pa zaslužijo veliko več tiste kao bolj "luksuzne" prostitutke. In zame je to bistven razlog za prostituiranje, še posebej slovenk (mogoče za nekatere države bivše SZ in drugih revnejših držav dejansko velja kaj drugega in nekje prevladuje socialna stiska kot razlog, pa tudi dvomim, da kot edini razlog). Ker je to pač način priti do dobrega zaslužka - ki si ga izberejo - zakaj si ga izberejo je zopet druga stvar - lahko so npr. prelene, da bi kaj iz sebe naredile, lahko te možnosti niso imele, pa vseeno hočejo dobro zaslužiti, lahko jim ta poklic tudi malo paše, tudi to sem že slišal kakorkoli neverjetno se sliši, lahko.........je še več različnih razlogov - eden pa velja pri vseh...v čim krajšem času zaslužiti veliko denarja. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 ..hja napredek ,nikej..kdaj pa pride cerku na vrsto, huhja, ja ...cerkev je pa največja kurba, te kar na suho Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 jaa, sm neki poslušau...vsak ima svoj prav! pa še kaos nastane zarad tega. Morda samo zarad tele˝ ideje postanemo bolj moderni, bolj podobni sodobni Eu . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.