Skoči na vsebino

Prostitucija

astra

Recommended Posts

Ne vem. Gledam na to čisto praktično - pod predpostavko, da gre v večini za žensko prostitucijo (no, pa tudi moške je vedno več, pa saj velja zanje isto ). Če se ženska (moški) želi prodajati....se bo prodajal-a, tudi če bo vsake toliko časa plačal-a cca. 20.000 kazni za prekršek. Če moškega (žensko) zadovolji takšen sex - pač gre k njej oz. njemu - se nabrišeta - on-a dobi "plačo" on-a gre zadovoljen-a domov......(k ženi, možu x;)x xrolleyesx ) in kaj zdaj koga drugega to briga. Oba sta se svobodno odločila za to dejanje, veliko ljudi pač seksa iz medsebojne simpatije, privlačnosti, ljubezni, veliko ljudi pa tudi zaradi golega seksa, pa saj konec koncev te prostitut-ka lahko seksualno privlači, kakorkoli......vsak po svoje. In zakaj bi to moral biti prekršek ali celo kaznivo dejanje. V bistvu pa je ta sedajšnja dekriminalizacija (odprava tretiranja prostitucije kot prekrška) tako nepomembna, da se mi zdi razpis referenduma totalna glupost, stran metanja denarja, ki bi ga lahko zelo koristno uporabili kje drugje. V zvezi s prostitucijo je verjetno potrebno urediti veliko drugih, bolj pomembnih stvari, kot pa je de-kriminalizacija, kljub temu, da sem za dekriminalizacijo in kljub temu, da se mi zdi argument zagovornikov dekriminalizacije na Trenjih, da bo s pomočjo dekriminalizacije prostitut-ka sedaj prijavljal-a kazniva dejanja storjena v njegovo škodo, ker s prijavo ne bo tudi sebe prijavil-a za prekšek bolj mlahav - če me nekdo npr. pretepe kot psa, bom pa valjda že pozabil na tistih 20.000 kazni.+ in ga v vsakem primeru prijavil.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 110
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A ni to ze?

aids pa to...

Ne reče se prostituciji "Najstarejša obrt na svetu"!

Prostitucija je bila, je in bo. Legalizacija je le način, da "se pristavi piskrček!"

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Naj bo prostitucija legalizirana ... a vendar, se moramo zavedati, da se bo s tem povečalo število spolno prenosljivih bolezni ...

A misliš da se bo s tem povečalo število obiskov in zato bo več bolezni?

Ne bo držalo.......

jas mislim da NE

Z legalizacijo prostitucije se tabu seksa dodatno ruši. Iz tega lahko sledi da bo več seksa med ljudmi pa čisto brez plačila ampak za užitek.

RKC pa bi rada da folk ostane v srednjem veku.

Osvobodimo se tiranije zaostalih filozofij, nehajmo jih sponzorirat. x:)x

Že govoriti o njih je tumač x:)x

www.rael.org

• 1 month later...

Danes v novicah ...

"

Ljubljana | 31.7.2003 | STA

V veljavo stopa novela zakona o prekrških zoper javni red in mir, ki dekriminalizira prostitucijo. Slednja tako več ne bo obravnavana kot prekršek, prostitutke ali prostituti pa več ne kot žrtve, temveč kot podjetnice oziroma podjetniki.

"

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Saj v resnici ne gre za nobeno legalizacijo prostitucije. Gre le za izenačenje moških in žensk pri tej dejavnosti. Moški, ki je sexal za denar, že doslej ni bil v prekršku, v prekršku je bila le ženska, ki je "uslugo" nudila za denar. Za kliente, torej za moške, se situacija ne bo prav nič spremenila in zato tudi ni nobene nevarnosti, da bi se s spremembo zakona prostitucija kaj razmahnila.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Jezus je povabu angele na praznovanje svojga rojstnega dne.

Seveda so mu mogli angeli prinest darilo.

Dolgo so premišljevali, kaj bi mu prinesli, saj me Jezus tak vse kar si želi.

Pa so se spomli, da še nikol ni bil z žensko.

Takoj so se odločli, da mu bojo na praznovanje povabli prostitutko.

No, na zabavo je res prišla in po polnoči sta z Jezusom odšla v sobo.

Vsi angeli so napeto pričakovali, kaj se bo zgodilo.

Čez neki časa prileti prostitutka vsa razburjena iz sobe:

"Prekleti bedak!! Celo kariero mi je uniču!!"

Angeli jo vprašajo: "Ja, kaj se je pa zgodilo?"

Pa jim pove:"Pridema v sobo, si pripravim usnje, biče...,se slečem, se vležem na postlo,

dam noge narazen. Pa pride Jezus, položi roko med moje noge in reče: 'Rana, zaceli se..'"

x:Dx

xokx kodrlajsa

Zajček pride v javno hiso, seveda željan seksa. Ponudijo mu

dnevni meni na katerem so zajčce, mačkice, goske in še mnogo pisane

živalske srenje. Pravi si: "hmmm, tole sem že vse probal, želim si malo

eksotike". Vidi, da v spodnem kotu menija omenjajo pitonko. Oči

se mu zasvetjijo: " Tooo!..." Pride v sobo in na veliki postelji vidi

prelepo pitonko, kako se zapeljivo zvija: "sssssss...". Pitonka

ga opazi in v njeni glavi takoj zasveti rdeča luč - večerjaaaaa! Sssskkkk

in poje ubogega zajca. Ko ji polzi proti trebuhu, ji šine v glavo:

"Opppps, mogoče pa to ni bila večerja ampak stranka!" Takoj ga

izpljune. Zajec se otrese, bil je čisto slinast, si pogladi kozušček in

poravna ušesa.

Jezno reče: "Pazi mala, kako fafaš!"

x:Dx

x:o)x xokx kodrlajsa

:vragec:

pride nimfomanka k psihjatru, pa prau model:

Gospa, pomagat vam ne morem,

ampak vi se kr razkomotite na kavchu,

vam bom olajshau

:vragec: x:px x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Saj v resnici ne gre za nobeno legalizacijo prostitucije. Gre le za izenačenje moških in žensk pri tej dejavnosti. Moški, ki je sexal za denar, že doslej ni bil v prekršku, v prekršku je bila le ženska, ki je "uslugo" nudila za denar. Za kliente, torej za moške, se situacija ne bo prav nič spremenila in zato tudi ni nobene nevarnosti, da bi se s spremembo zakona prostitucija kaj razmahnila.

Zelo zanimivo, res si je težko predstavljat da se taka diskriminacija spolov še vedno dogaja v "civilizirani" sloveniji.

Na srečo je sedaj to vsaj delno zakonsko urejeno.

Sedja se mora urediti še v glavah maskilističnih vodij nekaterih religij, ki bi želeli na vsak način zaščitii svojo prevlado.

Pa lepo se mejte in čim več grupnega, da boste lahk zabušavali x:)x

www.rael.org

All i wanna do is have some fun... and i need to tell you that i'm not the only one.... ops falil temo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...