vila vetra 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Kakšna sreča --> da imam zdrave noge in lahko grem po cvetočem travniku, ki mi je najljubši šopek rož,... seveda tudi krila, da lahko letim skozi vaše sanje in odpiham temne misli --> da mi ni treba hodit k potoku prat, kakor je morala moja babica --> da zmorem pozitivno razmišljati in najti vsak dan *svetle lučke* na svoji poti ... Dajte prosimpovedati zakaj ste danes tako zelo srečni ker vem, da ste!! Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 No, včeraj bi se ti pridružila pri tem, danes vas pa samo pozdravljam, da vas slučajno ne okužim..... LP! Sonček je.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Kaksna sreca, da je ze 16. maj in da smo se!Kaksna sreca, da imamo internet!Kaksna sreca, da smo taki kot smo!Kaksna sreca, da sploh smo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 ... ko se zbudiš in vidiš, da je čudovito jutro. http://images.webshots.com/ProThumbs/58/32058_wallpaper280.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 16. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2003 Kakšna sreča,da imam tako dobre sodelavce,da me spravljajo v smeh, me poslušajotudi takrat, ko je moje življenje kot razburkani ocean... Vila Vetra piham v vaša jadra srečnih misli Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Kakšna sreča...da me nekdo nestrpno pričakuje... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 ja fino končno, da je petk, čakam jutrišnji dan, ko bom na štajerskem gassaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 kakshna srechna srecha..... a ste kej srechni, de mate ? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 16. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2003 ful sem srečna, ker so mi danes ukradli samo vse 4 radkapemojo srebrno puščico in celo reg.tablcoMB so pa tokratmi pustilioh, res super Vila vETRA RES ZMAGOVALEC JE TISTI, KI NAJDE V SLEHERNEM ČASU LUČKO POZITIVINEGA...!!! Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Kakšna sreča, da ŽIVIM! Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 16. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2003 Kakšna sreča,da sem svobodna Vila Pihljajin ga lahko pihnemkamor hočem Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Kakšna sreča, da sem danes v službi pozabila samo mobitel! Če bi pozabila tudi denarnico ali ključe od stanovanja, bi se morala še zaradi tega vrniti v službo! :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Kako srečna sem, da sem šele včeraj pokadila prvo celo cigareto! Vesela sem, da ne kadim, da ne pijem, rada pa se ljubim, to drži kot pribito Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Jaz pa sem srecna, ker lahko pocnem kar zelim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Kaksna sreca, ker nismo vec podnajemniki! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 kakšna sreča, da sem srečen Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Kakšna sreča, da so tudi take teme... Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 sreča je, da še lahko zavoham res srečo dans se me je mau dotaklna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Kakšna sreča, da živim ob morju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Kaksna sreca da sem se **zaletela** v tale forum, ga berem, raziskujem in **ubijam** cas kvalitetno...se sreca, da me vse ostalo delo pocaka medtem, ko visim na netu in berem, berem, berem...pa se kaksna misel se mi ob tem utrne ...kaksna sreca mozgani se spet malo kravzlajo...ja veliko malih srec, sem srecna da sem jih delezna. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Jaz sem pa srečen, ker sem se z bajkom spuščal po klancu navzdol, brzina je bila zmeraj med 40 in 55, vse to je trajalo slabe pol urce. Pol urce totalnega adrenalina. S prjatlom sva bila kot dva zadrogiranca, ko sva se zaustavila. Samo še smejala sva se. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 KJE STEZA? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 POKOWC steza LAJF drvi s srecho 100 na uro Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Jaz sem pa srečen, ker sem se z bajkom spuščal po klancu navzdol, brzina je bila zmeraj med 40 in 55, vse to je trajalo slabe pol urce. Pol urce totalnega adrenalina. S prjatlom sva bila kot dva zadrogiranca, ko sva se zaustavila. Samo še smejala sva se. Sreča, da si preživel. 45 km na urco , in to pol ure ? Dobro, da ti niso roke odpadle. Koliko časa sta pa peš hodila z kolesom na rami ? To sta pla pa sigurno v kakšnih "hribih" . Norca.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.