Orhideja 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Lep pozdravček vsem! Prejšnji teden me je kolegica kar precej razkurila z neko svojo izjavo. Nisem ji dala vedet, da sem full jezna, ampak take stvari me razjezijo. Pa da malo opišem situacijo. Ne vem kako, ampak sva pričle do tega, da sem ji rekla, da ena moja kolegica (označim jo z A) je bila žalostna, ker jo fant ni nič poklical, pa tudi SMS ji ni poslal. Sicer pa ta punca A že živi s fantom in sicer sta skupaj 2 leti. No, ta moja kolegiba B, ki ima tudi fanta, ampak ona je s Kopra, on pa z drugega konca Slovenije, se vidita le enkrat na teden in je rekla pač da se slišita enkrat na dan za 5 minut in da to je dovolj. Pol pa je rekla, da je normalno, da enkrat ko živiš s fantom, da te ne pokliče in da punca A nima bit kaj jezna. In mi je hotela na vsak način vtupit v glavo, da prej ali slej ljubezen mine in da ni več tako kot je bilo. Ampak meni pa se ne zdi normalno, da v toku dneva vsaj enkrat ne slišim ljubljeno osebo. Torej se strinjam s punco A, da je bila jezna, ker jo fant ni poklical. Sedaj me zanima ali sva midve nenormalni ali je res tako kot pravi kolegica B? Moram pa tudi povedat, da sva jaz in punca B totalno različni, da ona ne pokaže čustev, medtem ko sem jaz bolj čustvena, skoraj preveč bi lahko rekla. Kako lahko po dveh letih rečeš, da je čisto dovolj da se vidita enkrat na teden? Mah.....kot sem že enkrat napisala.....svet je lep, ker je vseh barv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Orhideja,za tisto čustvenostjo se velikokrat skriva posesivnost. Glej, če nekoga resnično ljubiš, ga ljubiš tudi, ko je daleč od tebe. Meni je všeč ta pregovor: "Ljubezen ni v tem, da se dva ozirata drug po drugem, ampak v tem, da gledata v isto smer."Ljubezen (ta prava), ne mine. Mine začetna zaljubljenost, potem pa se pokaže, na čem vse to temelji... Vendar jaz mislim, da če je en dan ni nič poklical in niti poslal sms, to še ne pomeni, da je ne ljubi. Kaj pa, če ima on razlog za to, da je ni poklical? Mogoče je zelo zaseden ali pa si želi malo miru, izolacije... Meni se zdi ta njena jeza zaradi tega bolj posesivnost kot pa ljubezen do njega.Razlog za jezo je v njej, ne v njemu. Pa še to: kar se tiče takih oddaljenosti partnerjev menim, da bi moral vsak od partnerjev, ki živijo skupaj, kdaj pa kdaj (n.pr. vsaj 1x na leto) biti kak teden sam - n.pr. iti sam na dopust. Tako bi lahko v sebi marsikaj premlel in spoznal, kaj ga vleče k ljubljeni osebi. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 18. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2003 Posesivna? Hmm.....veš, nisem posesivna in tudi ne ljubosumna, pa tudi če sem ne pokažem. Marsikdaj sem slišala kritiko, ker nisem nič ljubosumna. Jaz, ko sem zaljubljena, temu človeku tudi zaupam. Če pa bo kaj ratalo, vem, da bo on izgubil, ne pa jaz. Kar se tega tiče, sem zeeeelo samozavestna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Lepo. Potem, če mu zaupaš, se nimaš kaj sekirat, če te kak dan ne pokliče ali napiše sms. (Dobro, v tem primeru gre za tvojo prjatelco, a ker praviš, da razmišljaš tako kot ona, predvidevam, da bi tudi ti v njenem primeru bila jezna...) Praviš: Če pa bo kaj ratalo, vem, da bo on izgubil, ne pa jaz. Zakaj bi izgubil? A se tako nizko ceniš? Ne razumem tega... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 18. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2003 Neeeee, Tamara, jaz se visoko cenim. To sem rekla v smislu, da če bi me prevaral in se bi pol pustila, da bi on izgubil, ne pa jaz. Če bi bila jezna? Hmm..verjetno mi ne bi bilo vseeno, seveda če bi ga tako noro ljubila. Pri tej moji kolegici pa me jezi, ker mislim, da fanta sploh nima rada in včasih mi reče, da manj ki ga vidi, boljše je. Pa tudi je nenormalno, da je človeku sram če se sprehaja s fantom...no, to se dogaja njej. Vem, da me nima kaj jezit, ker to je njeno življenje in ve kaj je prav in kaj ne, samo mi pa ni vseeno ko mi jamra, da ga je sita. Po mojem, če bi bila res zaljubljena, pol bi ga rada slišala tudi desetkrat na dan, a ne misliš? Sej mi je rekla, da je nanj navezana in da noče vržt proč kar tako dve leti. Ti si vse lepo napisala, hvala ti, ampak ti si mislila na situacijo ko je človek zaljubljen, pri moji kolegici pa opažam vse drugo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Orhideja - Tamara ima popolnoma prav in tudi Bobnar ima popolnoma prav.Tvoja prijateljica A nima prav, prav tako ne prijateljica B (*vendar je pri slednji mogoce, da gre zgolj za tvojo napacno interpretacijo njene obrazlozitve). Kot pravi Tamara - ko gre za PRAVO ljubezen, potem ZAUPAMO. Ne rabim, da me gnjavis kar naprej po telefonu, saj sva se ze vse zmenila, ko sva bila skupaj, in ko se bova znova videla, bova spet totalno dbest.To neko kontroliranje in vse pa dela cloveka zivcnega.In, ja - ali ga pac poklices... in kul prevzames pac tole v svoje roke, kao, nit dogajanja, ali pa pac NE poklices. V tem primeru je enao vse kul. Bolje celo ne klicati, ce razmisljas tako kot razmisljas...Ne pa da cakas in vso energijo usmerjas v klic - najbolj nekonstruktivno dejanje 'ljubezni' - tole neko cakanje, da naj bi oni drugi nekaj... Ja - moske dela zivcne, ce se jim nekdo totalno obesi in jih ČAKA. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 18. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2003 Bobnar, eno je moja kolegica, drugo je pa bit jaz. Jaz sem vprašala nekaj, pa še ne pomeni, da sem tudi jaz taka. Jaz ko imam fanta, ga pokličem, pa tudi SMS-e pošiljam...nisem ne škrta in prav nič ne čakam. IN kdo se smili sam sebi? Kako si pa to ugotovil? Ma res te je treba z macolo tebe. A tudi če bi me v živo videl, bi tako sitnaril? Po mojem bi bil kar lepo tiho, a ne? Lepo je nekaj pizdit, pol pa v živo si ne upate niti dihat. :o|o: Pojdi igrat raje bobne, kot meni razbijat škatle! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 18. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2003 Pa še nekaj...vsi fanti do sedaj so me poklicali po stokrat na dan. Ne vem...ali sem jim tako manjkala, ali pa so bili tako vzgojeni, zato se mi zdi čudno, da se človek sliši le enkrat na dan. Zame je to premalo. Mislim, da so me moji bivši preveč razvajali s klici in komplimenti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 veš orhideja ,obstajajo osebki ,ki šparajo´ s komplimenti.......nared zmago si v tem, da boš obdržala kakega tipčka dlje časa v realnosti, ne pa sam preko etra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 za tisto čustvenostjo se velikokrat skriva posesivnost, kot pa ljubezen do njega. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Orhideja.. vse kar te jezi, je tvoj problem, to je tisto, kar moras resiti. Ti rabis nekoga, ki te bi poklical cca 1 krat na mesec in se takrat bi se mu mudilo. In ti bi morala biti tako zatreskana, da ne bi mogla iti stran. Potem bi mogoce razumela, kaj je tisto, kar ti dela potrebo, po laskanju. S tem ko reces, da se te drugi razvajali in te klicali.. govoris o svoji potrebu, da bi te klicali. Pa zakaj zelis, da se ti fant 100 krat na dan zlaze? A se potem kaj bolje pocutis? Ce bi od mene zenska pricakovala, da jo poklicem, da bo pol njen EGO zadovoljen.. Bi tko po hitrem postopku koncala.. Mogoce te lahko tip, od katerega pricakujes, da te bo klical.. seksualno izkoristi, to je pa tudi vse. Klic mora prihajeti iz njegove globine.. in zelje.. in ljubezni.. da te slisi.,. ne pa iz tvoje potrebe, da si klicana. IN v trenutku, ko tipu zatezis, ker te ne klice.. postavis ZID med vama. Potem dobis samo se laznive klice in laskanje.. Umoris ljubezen.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Jaz sem vprašala nekaj, pa še ne pomeni, da sem tudi jaz taka. Jaz ko imam fanta, ga pokličem, pa tudi SMS-e pošiljam...nisem ne škrta in prav nič ne čakam. A tudi če bi me v živo videl, bi tako sitnaril? Po mojem bi bil kar lepo tiho, a ne? Lepo je nekaj pizdit, pol pa v živo si ne upate niti dihat. Ti si vprasala nekaj.. JA.. Orhideja.. ampak zakaj hudica si ravno to vprasala? A zakaj? Kaj mislis zakaj? Ti fanta klices., in pises SMS.. Full dobro! A pricakujes kaj v zameno.. recimo povratni SMS? ALi ne? Bodi iskrena? Kaj je motiv, da pises in klices? Za drugi del pa.. A se lahko vidiva? PS ** Pa ne vzemi spet kot napad, in kritiko.. ampak samo Sebi poglej v oci. ** Neskoncno lep pozdravcek.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 19. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2003 Bolje, da sem tiho, da ne bom rekla kaj preveč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 19. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Bolje, da sem tiho, da ne bom rekla kaj preveč. Bolje, da reces, ce zelis kaj reci. Je bolj zdravo. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Glej kaj jaz mislim , Orhideja.. Tvoja prijateljica se mi zdi čisto normalna. Zakaj pa ne. Nimajo vsi take "usode"(khmm..), da bi bili na kratki razdalji. A da bi se vsak dan klicarili, in to po večkrat ? No, ja .. ne rečem dobro jutro, lahko noč.. še kakšna besedica.. Vse drugo ? Glej, bila sem noro, noro zaljubljena. Bile je precej nenavadna veza. Klicaril me je v začetku neprestano (zjutraj SMS, to mi je bilo res prisrčno), ampak sem sedla v avto... jaz v svoj konec, on v svoj, sem prišla v službo.. je bil že klic.. 1x,2x... pridem domov, že spet... zvečer ob nemogočih urah.. Tile GSMji so včasih prava nadloga. Veš, da me je začelo motiti. Pa točno vem, da ni bilo ljubosumje, niti prevelika ljubezen, kar sem točno vedla (žal, ali pa na srečo).. Pa so bili pogovori prav prisrčni, včasih prav erotično "nabiti".. Ampak, človek rabi neko svobodo. Ne, da nekam greš in takoj nekaj klicev, se enostavno ne oglasiš ... Zakaj bi bilo čudno se ne videti nekaj dni ? Jaz se takrat nisem 3 tedne , pa zaradi tega nisem krepnila.. Je pa še neka stvar. Včasih reče človek določene stvari iz čiste samoobrambe, vsakemu tudi ne razlagaš vseh stvari..... zato , kdo ima prav in kdo ne, je precej relativna stvar. Vsak in nihče. Tudi ti. S svojega zornega kota. Sicer pa, kdo pa smo mi, da bi kogarkoli obsojali ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 19. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2003 Citat: "Sicer pa, kdo pa smo mi, da bi kogarkoli obsojali ? " Tako!!! Vsak dela kar hoče in misli kar hoče. Če pač mislim drugače kot ostali ne rabi se nekaj pizdit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Orhideja: Jaz si predstavljam, kako bi bilo, ce bi bilo ravno obratno. x!x Se pravi, da bi me tip klical po 5 krat al pa 10 krat na dan. :xx!: :xx!: :xx!: Mislim, da ce bi bil zadnji na svetu, bi mi vrglo ven varovalke (pa kaj je to za en chvekavi in pozensceni tip, da kar naprej nekaj chveka po telefonu???). Kar ma za povedat, se da tudi drugache(in hitreje). Ljubezen lahko cutis, tudi ce nekoga ne vidis in ne slisis. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Citat: "Sicer pa, kdo pa smo mi, da bi kogarkoli obsojali ? " Tako!!! Vsak dela kar hoče in misli kar hoče. Če pač mislim drugače kot ostali ne rabi se nekaj pizdit.Orhideja, zakaj nas potem sprašuješ za naša mnenja?Saj ne, da bi morala naša mnenja sprejeti za svoja, ampak če si že vprašala, ti odgovorimo vsak po svoje. Torej sprejmi kot naša mnenja, ne kot pizdenje. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Citat: "Sicer pa, kdo pa smo mi, da bi kogarkoli obsojali ? " Tako!!! Vsak dela kar hoče in misli kar hoče. Če pač mislim drugače kot ostali ne rabi se nekaj pizdit. Jap. Mislim, torej sem. Kajne ? Jasno, delaj tisto, kar ti narekuje srce in razum. Uf, ko smo pa včasih nespametni , da delamo neumosti. Pa, saj to nam je pa ja menda dovoljeno Dokler pač z svojimi "neumnostmi" ne škoduješ drugim ljudem, jih ne obremenjuješ , jim ne "soliš" pameti. Bo že prišel "k sebi" .. hehe... Najhujše pa je , da ti skuša nekdo na vsak način prepričati v svoj prav .. Eh, le kje je tukaj svoboda mišljenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 No tukaj pa tudi jaz spadam med čustveno hladne ! Ko si sveže zalubljen in star tam dvajset let potem je normalno da visiš na telefonu cel božji dan in ga kličeš.Ko pa imaš še druge skrbi in postaneš trideset star je čisto naormalno da si pustiš malo svobode da lahko dihaš-čeprav mi to ni vedno všeč. LP! Če ni poklical kolegice, je imel razlog, boljše da ne tečnari in ne sili vanj saj bo s tem vse pokvarila. Tako pač je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Citat: Sicer pa, kdo pa smo mi, da bi kogarkoli obsojali ? " Tako!!! Vsak dela kar hoče in misli kar hoče. Če pač mislim drugače kot ostali ....Orhidejca.. Seveda lahko mislis tako kot ti pac mislis. Saj drugace niti ne mores. In vse je cool, ni nic posebnega narobe s teboj, in te nihce ne kritizira ali misli kaj slabega o tebi, ceprav je kje tudi tako zapisano. To so samo poiskusi, da bi morda razmislila tudi iz druge strani.. Potem, ko bi razmislila iz vecih moznih strani, bi lazje zase nasla tisto, kar ti najbolj ustreza. Ker ni fajn imeti vedno samo en pogled. Ampak si pa presenetljivo dobro odreagirala vsakic, ko smo te malce "napadli". Sej nisi vzela resno, a ne? Zdaj verjamem, da lahko res kaj slisis. In iskrena si tudi.. ker je pa edino potrebno, da lahko naredis kar si zazelis. Ce ne bi bila iskrena, potem bi bilo bolj tezko vse skupaj.. tko pa je izzi. In nihce te ne obsoja.. napisemo pac svoj pogled.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 je čisto naormalno da si pustiš malo svobode da lahko dihaš-čeprav mi to ni vedno všeč. Vanja.. tebe pa kar razjeda ta svoboda, ki jo imas. Si ze tolikokrat omenila, da ti ni vsec, da ti verjetno res ni prevec vsec. Kaj ti ni vsec, da imas ti to svobodo ali da jo ima on? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Ljubezen lahko cutis, tudi ce nekoga ne vidis in ne slisis. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 20. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2003 He he! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.